Muut

Blogi ei ole unohtunut

En ole pitkään aikaan edes ajatellut blogia. Se ei ole ollut alitajunnan yleisvireessä, en ole ottanut kuvia blogia varten, en pohtinut postausaiheita, en iltaisin ole istunut läppärin eteen yksinään. Sen sijaan olen siivonnut, ecobrikkaillut, virkannut, kirjoittanut päiväkirjaa, askarrellut bujoni kanssa tai ihan vain istunut mieheni vieressä ja katsellut jotain koomatoosasta.

Joku random selfie.

Blogi ei unohtunut

Pari kertaa kirjoitusinto syöksyi päälle, kun läpsyttelin kävellä alakertaan saatuani Annan unille. Avasin läppärin, kirjauduin sivuille ja kappas, pitkällisen hiljaisuuden takia sivustolla oli paljon päivitettävää. Laitoin päivitykset pyörimään, hain itselleni kupillisen juomista.

Se päivitysten ajo vei mukanaan muutaman aiemmin julkaistun postauksen.

Sen, missä kerroin taistelevani “Pitäisi” – sanaa vastaan, kuinka kamppailen etten tee mitään vain siksi koska “pitäisi”; se oli yksi tärkeimmistä syistä blogitaukoon. Arvokkaampi postaus katosi myös. Se, missä ilmoitin että Annan kanssa harjoitellaan kuivaksi ja kuvailin, miten ensimmäinen päivävaipaton viikko oli mennyt.

Sekä ne arvokkaat kirjoitukset minun ja Annan lomamatkasta Kanarialle mummin ja ukin kanssa.

Kuvat ovat tallella koneella – mutta pölhänä kun oon, niin en ollut tajunnut tallentaa kirjoitusta koneelle.

Opinpahan taas, minkä takia on tärkeää ottaa varmuuskopio kaikesta ennen kuin tekee mitään isompia muutoksia – edes päivityksiä – sivuille.

Kyseinen vahinko tappoi läppärillä roikkumisen innon, ja tartuinkin mieluummin kynään ja paperiin.

Miksi nyt julkaisen tämän?

En sano, että tässä nyt olen ja tasaiseen tahtiin tästä lähtien minusta voisi kuulua. Sanonpahan vain, että olemme hengissä ja kaikki on hyvin. Monellakin tapaa jopa paremmin, kuin sitten viimeisen (ja vielä täällä jäljellä olevan) postauksen.

Kiinnostaisiko vielä lukea joulusta?

Koneeltani löytyy kirjoitelma meidän joulusta – haluaisitteko sen lukea? Laitanko tulemaan sen julki?

Joko luit nämä?

Tagged , ,

3 thoughts on “Blogi ei ole unohtunut

  1. Ilmeisesti löysit vanhat postaukset jo, ovat tuolla etusivulla. Mutta eivät ole linkittyneet arkistoon ja tämä postaus puolestaan ei näy etusivulla.

    Kaikki tietävät, että pitäisi syödä terveellisesti ja ottaa säännölliseti varmuuskopioita. Suurin osa ei silti toimi kummankaan ohjeen mukaisesti… Nyt voit ryhdistäytyä tuossa jälkimmäisessä, se on helpompaa kuin ensimmäinen. 😀

    Myöhästyneet synttärionnittelut sinulle!

  2. Ha! Just mietinkin etta missahan se tytto luuraa… Kuulit siis pahkailyni! 😉

    Eurooppa reissu nyt sit varattu, toivottavasti ehditais nakemaan!

Leave a Reply