Perhe-elämä

Hiljaa hyvä tulee?

On vaikea uskoa, että viimeksi julkaisin täällä postauksen kolme viikkoa sitten. Kolme! Koska sivusto päätti olla hitaampi kuin 90-luvun netti.

Tekniset ongelmat alkavat olla tällä erin historiaa.

Sivusto pysyi hiljaa niin kauan, kun serverin virtapiirit päättivät sytkyillä hissukseen ja aiheuttaa minulle kaikenlaisia inhokkiväreitä. Dan on ollut kiireinen laitellessaan viestiä tiuhaan tahtiin sivujen hostaajalle, fiksaillut ties mitä ja eritoten rauhoitellut meikätyttöä. Aivan kuin ei tässä olisi ollut muutakin tekemistä!

Vieläkin tässä sivustopaketissa joku tökkii vastaan, mutta eihän kaikki voi olla täydellistä. Kuitenkin sivusto näyttää toimivan kohtuullisesti nyt, joten käytän osan stressaamiseen varaamastani ajasta itseasiassa kirjoittamiseen.

Meillä on nimittäin uutisia!

Otsikko kun ei viittaa vain nettisivuston aiempaan hitauteen, vaan hissiin. Rappuhissihän piti ilmestyä uuteen kotiimme jo ennen kuin tänne muutimme, mutta kuusi kuukautta siinä lopulta meni. Sitä ehdittiin soitella ja rimputella eri tahojen väliä vaikka kuinka, ja monenlaista selitystä tuli kuunneltua. Kyllä tuli Leikola ja kehitysmaa – vitsit taas mieleen..

Vihdoin ja viimein ylä- ja alakerran välillä on kuin onkin nyt hissi. Elsa ei ole enää jumissa alakerrassa, vaan pääsee puhdistautumaan suihkuun.

Katsokaa nyt Elsan ilmettä tällä videolla, jonka jo aikaa sitten jaoin blogin Facessa:

Meillä on myös niitä huonoja uutisia,

mutta ihan rehellisesti sanottuna en jaksa pureutua nyt siihen. Anteeksi, mutta saatte luvan odottaa minulle parempaa kertaa.

Sen sijaan ilmoitan, että olen innostunut päivittelemään instagramia enemmän, eritoten opettelin sitä meikäläiselle uutta “instastory” – hommelia. Jos tykkäätte katsella lyhyitä videonpätkiä ja kuvasia meidän perheen arjesta, niin eikun käypäs vilkaisemassa meidän insta! Löydytään sieltä nimimerkin @meriannen – takaa, ylläri.

Seuraavaan kertaan,

Joko seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä?

Tagged , , , ,

Leave a Reply