Muut

On aika uuden

Olen ihan tunnesykkyrällä. En kykene ihan täysin käsittämään tätä kaikkea, mitä nyt on tapahtumassa. Ihan pelkästään jo bloginkaan kanssa.

Kaksplus oli ihana blogikoti.

Kuva Pixabaysta

Tähän sopii kaikki ne kliseet. Siitä, miten paljon opin portaalissa ja miten kuitenkin kaikkein ihaninta oli kuulua blogin kanssa johonkin itseä isompaan. Olla kuin kartalla isommassa blogiverkostossa. Ja ne ihmiset, joihin tutustuin.. Onneksi he eivät ole katoamassa yhtään mihinkään, vaikka blogini häviääkin Kaksplussan alaisuudesta.

Portaalin alla bloggaamista on jo nyt ikävä, vielä enemmän sen kautta tulleita pientä ja säännöllistä kuukausituloa. Samalla olen kuitenkin villisti innostunut.

Olo on vapautunut.

Tuntuu, kuin ne vähäisetkin sopparin tuomat rajoitteet olivat rajoittaneet minua liikaa. Vaikka nekin ovat olleet suurimmaksi osaksi ihan vain minun omassa päässäni. Pääni humisee nyt ideoista, ajatuksista ja toiveista, mitä voin nyt ihan lupaa kysymättä toteuttaa täällä omalla alustalla. Kun itse tekee ja hoitaa kaiken, se vie enemmän – mutta antaa sitäkin anteliaammin.

Kuvan (c) Aditya Saxena – Unsplash

Kiitokset vielä tätäkin kautta Kaksplussalle näistä yhdessä vietetyistä vuosista, ja hyvää jatkoa sinne teille kaikille!

Totuttelen olemaan taas kaiken takana itse

eli en ole enää vain sisällöntuottaja, vaan myös sivuston tekninen tiimi. Olen yrittänyt saada vanhan blogin postaukset näkyviin tänne oikein, mutta pieniä ja isoja hikkakohtauksia on moisen työn aikana koettu. Joistain postauksista saattaa siis  puuttua kuvia, jostain toisesta saattaa linkit olla ihan väärin. Täällä minä yritän kovasti työstää niitä takaisin kuntoon – suottehan minulle anteeksi, olettehan kanssani kärsivällisiä?

Otan hyvin mielelläni palautetta vastaan ulkoasusta ja sen toimimisesta, sekä blogistani ylipäätään. Niinkuin aina; ja nyt voin vaikuttaa tähän ulkoasuunkin itse!

 

Tagged ,

1 thought on “On aika uuden

  1. huh, miten mä säikähdin kun luin tuon jäähyväispostauksen kaksplussalta 😀

    eniten kaksplussan blogeissa mua on tökkinyt toimimaton ulkoasu ja kommentoinnin hankaluus (kommenttiosio ei aina edes aukea), joten toivottavasti nää asiat toimivat täällä paremmin! ihanaa kun jatkat kirjoittamista!

Leave a Reply