Perhe-elämä

Kesäkuun loppu

… eikä vieläkään porrashissiä.

Toisin sanoen ei vieläkään lapsellamme pääsyä uuden kotimme yläkertaan ja siellä sijaitsevaan ainokaiseen suihkuumme. Ei vieläkään pääsyä omaan makuuhuoneeseen. Yönsä hän nukkuu olohuoneessa yöhoitajan valvovan silmän alla.

… eikä vieläkään nielurisaleikkausta

Viimeisen kesäkuun kouluviikon on Elsa viettänyt kotosalla köhien, röhisten, kuorsaten ja nukkuen. Helle ei lapsen oloa ole helpottanut.

… ostimmekin puhallettavan apuvälineen hiustenpesuun

Meni hermo. Yöhoitajat ja me olemme lätränneet vedellä, löytäneet keinoja pitää lapsen hygienian kunnossa vaikka hän ei suihkuun pääsekään. Tämä on ehkä paras 15 puntaa, jonka olemme vähään aikaan mihinkään käyttäneet!

Mitä, millainen, mistä? Amazonista, katso itse tästä.

… nurmikko on kasvanut

Etupihan nurmikko on jo suurimmaksi osaksi  auringosta kärähtänyt, takapihalla on vielä toivoa.

… hellettä pakoilemme omalla takapihalla, pienen vesialtaan äärellä

Toinen hyvä ostos!

… maanmittari on käynyt

Hän mittaili takapihaa, tehden omia laskelmiaan ja suunnitelmiaan. Askel kohti talon laajennusta! Jännityksellä odotamme, milloin  ja minne meidän pitää sitten muuttaa väliaikaiseen asumukseen remontin ajaksi..

Lue lisääTulevasta kodista: muuttostressiä ja remppasuunnitelmia & Maalaistytön unelma: oma piha

… muutoksia odotellessa olo on kuin jumissa

Vaikka verrattuna aikaisempaan jumitilaan, kun koin olevani oman arkeni vanki (lue täältä lisää) niin nyt on paljon helpompi hengittää. On vain niin paljon tapahtumassa heti kesän jälkeen, että en malttaisi odottaa! Ja kuitenkin, nyt on nyt. 

… pihalla on kukkia

Ehkä ihanin on tämä edellisen asukkaan istuttama ruusu. Ennen muuttoamme se oli kynitty kuolleen näköiseksi oksaksi remppamiehien toimesta. He olivat kaataneet kaikki pihan puut ja puskat, sekä kääntäneet maan ympäri ämpäri. Tämä ruusu selvisi myllerryksestä – ja nyt odotan syksyä, jolloin voisin sen pelastaa laajennuksen tieltä.

Aikaisempia aiheeseen liittyviä postauksia

.

 

 

Tagged ,

Leave a Reply