Perhe-elämä

#Elämäninumerot – kutkuttava somehaaste

Minun numeroni ovat 2, 6, 10, 12 ja 465.

2 poikaystävää

Olen eläissäni seurustellut vain kahdesti. Ensimmäisen poikaystävän kanssa suhde kesti muistaakseni 4 kuukautta; Danin kanssa olemme nyt olleet yhdessä 6 vuotta… ja 4 kuukautta päälle.

465 Facebook-kaveria

Lähes jokaisen heistä olen tavannut ihan kasvotusten- vain pieni osa on sellaista porukkaa, jotka olen oppinut tuntemaan netin kautta eikä “livenä” olla nähty. Heitä tällaisia on muun muassa aivan ihana Hanna Yli pyykkivuorten – blogista, Selina Kun Äiti Kelaa – blogista, Sofia Frutti Di Mutsi – blogista ja Jasmin Munakoisoni ja minä -blogista.

6 vuotta blogia

Olin ennen tätä blogia kirjoittanut jo privaatteja nettiblogeja LiveJournalissa, mutta ensimmäisen raskauden myötä avasin julkisen blogin. Ensimmäistä postausta kirjoittaessa en vielä osannut arvatakaan, mitä kaikkea blogi voikaan tuoda elämääni.. Ystäviä, yhteistöitä ja käsittämättömän arvokasta vertaistukea, kun kaikki ei mennytkään kuten piti.

10 valmista työtä Pixartissa

Moneen kännykkäpeliin lopen kyllästyneenä latasin värityspelin puhelimeen. Jotain, joka pitäisi minut kiireisenä lääkärin odotustilassa tai odotellessani Rubya hänen koulunsa pihalla.

Mitä sinä pelaat puhelimella?

12 ryhmää Whatsapissa

Ammattikorkeakoulukavereiden ryhmä, avoimen yliopiston kavereiden wappiryhmä, bloggaajaryhmiä 3, Bournemouthin suomalaiset – ryhmä, ryhmä vanhempieni ja siskojeni kanssa, Rubyn vanhemmat ja minä – ryhmä, ryhmä Rubyn ja Danin kanssa, ryhmä jossa ystävämme Hanlon ja Dan, “juorusiskot” – ryhmä parin kaverin kanssa, ryhmä Elsan hoitopaikan kanssa sekä vielä yksi kaveriryhmä. Osa näistä on hyvin hiljaisia, kun taas bloggaajaryhmät ja perheryhmä on hyvin aktiivisia

#Elämäninumerot

on Yli Pyykkivuorten – blogin aloittama blogihaaste.

Ohjeet:

Kerro blogissasi, Facebookissasi tai Instagramissasi numeroilla 5 asiaa itsestäsi! Asiat voivat olla ihan mitä tahansa vaikka liittyen keräilemiesi postimerkkien määrään, juoksemiesi maratonien määrään tai sisarustesi lukumäärään.

Lisää mukaan #elämäninumerot ja kerro haasteeseeni osallistumisestasi Hannalle Yli Pyykkivuorten – blogiin.

Aikaisempia aiheeseen liittyviä postauksia

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply