Infoiskut, Perhe-elämä

Näitä 6 TV-sarjaa 2-vuotias fanittaa:

Anna oppi nopeasti löytämään haluamiaan videoita Kid-Youtubesta, ja Netfliksistäkin häntä kiinnostaa vain tietyt videot. 2,5 – vuotiasta ei enää teletapit kiinnosta (onneksi!), mutta…

Peppa pig | Pipsa possu

© Astley Baker Davies Ltd / Entertainment One UK Ltd 2003

Pipsa Possu villitys on rantautunut meillekin! Itse olen ollut tästä itseasiassa innoissani ja katsellut mielelläni Annan kanssa Pipsa Possun jaksoja yhdessä. Eritoten, koska ne näkyy täällä Britanniassakin Netfliksissä suomeksi! Anna ei tunnu hämmentyvän siitä, että Youtubessa Pipsa puhuu englantia ja televisiosta äidin kanssa katsellessa suomea.

Pipsa on hauskan nenäkäs hahmo, ja Jyrin dinosauruksen takia Annakin on oppinut sanomaan “Grrrr!”.

Hauska yksityiskohta – Anna sanoo minulle “Pipsa possu”, mutta muille hihkuu “Peppa pig”!

In the Night Garden | Unelmatarha

© DHX media

Tämän sarjan päätarkoitus on rauhoittaa lapset valmiiksi petiin. Jokainen sarjan jakso kulkee verkkaisesti eteenpäin ja samalla tutulla kaavalla. Jaksojen lopussa jokainen sarjan hahmo nukahtaa.

Mitä tekee meidän tenava? Hihkuu ja tanssii riemusta “Unelmatarhan” tullessa ruutuun.

Sanabileet

© Netflix

Tämä on Netfliksin Original – tv-sarja, jossa neljä eläinvauvaa opettelevat yhdessä käytöstapoja ja uusia sanoja. Sarjan laulut ovat tarttuvia, joita me laulamme yhdessä Annan kanssa sarjaa katsellessamme. Dan ja Anna taas tanssivat alun intron tanssiliikkeet yhdessä!

Jokaisessa jaksossa eläinvauvat järjestävät “Sanabileet” heidän opittua uusia sanoja, joita ne ovat opetelleet “Sana-Samin” opettelukorttien avulla. Todella hyvä sarja näin taaperoiden kanssa katseltavaksi, kun sanavarastoa kartutetaan yhdessä!

Llama Llama | Laama Laama

© Netflix

Tämä on toinen Netflixin originaali, mikä on hurmannut Annan. Sarjan Laama Laama viettää ihan normaalia lapsiperheen arkea äitinsä, isovanhempiensa ja ystäviensä kanssa. Hän käy ensimmäistä kertaa yökylässä ystävillään,missä oli jännää huomata kuinka he eivät tehneetkään asioita samalla tavalla kuin omassa kotona. Tai miten toimia, kun yksi koululuokassa on kiusaaja?

Joskus repliikit vähän tökkivät, enkä minä osaa olla miettimättä, että missä se Laama Laaman isä on? Häntä ei mainita ollenkaan, ei millään tavalla, vaikka jokaisella muulla Laama Laaman kaverilla on sekä isä että äiti.

Oddbods | Outoilijat

© One Animation – Oddbods

Oudon viihdyttävät hahmot puuhailevat, törmäilevät, kinastelevat ja .. eivät puhu sanaakaan, ärisevät ja möläyttelevät outoja äännähdyksiä siitäkin edestä. Anna kikattaa näille ihan maha kippurassa, kun ne kaatuvat tai tekevät toisilleen kepposia.

Sarjan keskiössä on seitsemän outoilijaa, jotka ovat persoonina aivan erilaisia. Yksi kuumakalle suuttuu herkästi, toinen on tyttömäisen pinkki söpöilijä, kolmas fanaattinen siivousintoilija, neljäs väsymätön keppostelija… He ovat kaveruksia, jotka välittävät kaiken draaman alla toisistaan. Tämä sarja löytyy niin Youtubesta kuin Netfliksistä.

Masha and the Bear

© Animaccord LTD

Venäläiseen kansantaruun perustuva Masha ja Karhu on äitiäkin viihdyttävä tv-sarja, jossa sirkuksesta eläköitynyt karhu asustaa metsän siimeksessä ja yrittää elää hiljaisen rauhallista elämää.. Kun mukaan sotkeutuu leikki-ikäinen Masha, joka on niin eläväisen villi tapaus, että ihan jännittää, ottaako Anna hänestä vielä mallia! Isällinen karhu yrittää pitää Mashan pois hankaluuksista, ja näiden kahden välistä tunnesidettä on ihana katsella. Tämäkin sarja löytyy Netfliksistä.

Mitä teidän taaperot ruutuajalla katselee?

Aikaisempia aiheeseen liittyviä postauksia

Tagged , , ,

2 thoughts on “Näitä 6 TV-sarjaa 2-vuotias fanittaa:

    1. Sitä odotellessa että se innostus rantautuu meillekin.. Vielä Ryhmä Haulle sanotaan vain “doggie” ja jatketaan sit muita puuhia, eli ei kiinnosta ollenkaan 😀

Leave a Reply