Perhe-elämä

Britanniassa varaslähtö kesään: perheen helleviikonlopun tekemiset

Jo toisen kerran kuukauden sisällä nautimme helteestä täällä Englannissa. Käydessäni kaupassa auton mittari näytti +28C maanantaina. Paikallislehtikin hehkutti, kuinka Bournemouthin rannalla käväisi 100 000 tänä kolmen päivän Bank Holiday – viikonloppuna (linkki).

Kun muut pakkautuivat hiekkarannalle, meidän suku oli päättänyt yhteistuumin tehdä muuta. Jokainen pakkasi kimpsut ja kampsut ja yhdessä suuntasimme New Forest-metsään.

Siellä järjestimme ison piknikin ja annoimme lasten kirmailla villihevosten keskellä.

Metsäaukealla laidunsivat lehmät ja villiponit. Niiden välissä nämä siskokset ja heidän serkkunsa juoksentelivat pallojen ja frisbeen perässä.

Elsa seurasi muita isän tai äidin sylissä. Pidimme häntä varjossa ja lisähapessa, tarkistimme vain ajoittain saturaatiomonitorin kanssa lapsen saturaatiot. Elsa nautti tuulesta kasvoillaan ja saamastaan läheisyydestä.

Seuraavana päivänä menimme hellekelistä nauttimaan Danin siskon luokse. Hän oli takapihalle levittänyt lapsille kahluualtaan. Elsa voi hiukan edellispäivää paremmin, joten päästimme hänetkin polskuttelemaan muiden lasten mukana altaaseen.

Ilme kai sen kertoo, mitä mieltä tyttö moisesta oli:

Anna ja Ruby viettivät suurimman osan ajasta trampoliinilla. Mitä enemmän Anna kaatui, sitä enemmän hän kikatti. Tai ehkä sittenkin parasta oli, kun hän sai pidellä Rubya toisesta kädestä ja toisella kädellä serkkupoikaa kädestä, ja yhdessä he pomppivat ringissä..? “Jump, jump!” taapero vain hihkui.

Elsakin pääsi trampoliinille. Ruby otti Elsan huolehdittavakseen: hän pomputti ja piti pikkusiskoaan lähellä.

Kaiken kaikkiaan meillä oli kaikista Elsan terveydellisistä ongelmista huolimatta oikein aurinkoinen ja ihana viikonloppu!

Aikaisempia aiheeseen liittyviä postauksia:

Tagged , , , ,

Leave a Reply