Perhe-elämä

Lapsen upeat uudet silmälasit!

Yksi tehtävälistani kohdista on nyt suoritettu – Elsa on saanut uudet silmälasinsa!

Vanhoillehan kävi hupsusti. Muuton tohinassa ne olivat jotenkin päätyneet lattialle ja siitä ne onnistuivat löytämään tiensä todennäköisesti jonkun jalan alle. Kun sitten kissojen ja koirien kanssa etsittiin kyseisiä laseja, ne löytyivät palasina lattialta. Onneksi lasiosat olivat ehjät, sangat olivat vain rikki!

Ei kuitenkaan hätäännytty tästä, sillä Elsalla oli näöntarkastus varattu sairaalalle juuri parin päivän päästä tapahtuneesta.

Siellä todettiinkin Elsan tarvitsevan hiukan vahvemmat lasit. Ne numerolukemat hävisi minun hajamielisistä muistilokeroista välittömästi, mutta vanhat lasit olisivat menneet kuitenkin vaihtoon, olivat ne rikki tai ei.

Etsimme paikallisen optikkoliikkeen, ja saimme siellä mitä ihaninta asiakaspalvelua. He mittailivat, tarkastelivat, kokeilivat ja tekivät kaikkensa, että niin me vanhemmat kuin asiakas itsekin olivat tyytyväisiä uusiin laseihin.

Ja ollaan me. Taidettiin samalla löytää se meidän pitkäaikainen optiikkoliike.

Edellisen kerran haimme tyttären silmälasit ruokakaupan kyljessä olleesta optikkoliikkeestä (brittisuomalaisille tiedoksi – se oli Asdan optikko). Vaikka sielläkin tekivät asianmukaisesti omat mittauksensa, se tuntui lähinnä hätiköiden tehdyltä “kunhan on” – operaatiolta tähän perheyrityksen tekemään verrattuna! Asiakastyytyväisyys on ihan eri sfäärissä tämän paikallisen optikkoliikkeen kanssa.

Extrahyvältä tuntui myös tukea paikallista yksityisyrittäjää.

Se niistä sivuraiteista – mitä mieltä sinä olet Elsan uusista laseista? 

Aiheeseen liittyviä aikaisempia postauksia

Tagged , , ,

6 thoughts on “Lapsen upeat uudet silmälasit!

Leave a Reply