Yleinen

Vauvavuoden MUST tuotteet

Jokainen vauva tarvitsee vaippoja ja vaatteita. Ne on ne itsestäänselvyydet, mutta minäpä listaan kuule teille sellaiset asiat, mitä ei välttämättä neuvolassa tule puheeksi.

 

Nämä kun hankit, niin johan vauvavuosi sujuu sutjakkaammin!

 • Kahvia
  Varmista, että sitä riittää varmasti jokaiselle päivälle.
 • Termari
  Jos et halua tottua siihen, mitä kutsutaan “äitikahviksi” – eli kylmäksi kahviksi – niin osta termospullo. Päräytä keittää iso pannullinen aamusta, kaada se termariin, ja hae sieltä itsellesi kupillinen aina muistaessa.
 • Termarimuki
  Osta muki, joka pitää kahvisi lämpimänä. Kahvi kun tulee helposti kaadettua siihen mukiin, kannettua sinne missä ne lapsetkin ovat ja jätettyä sinne lasten ulottumattomiin, mistä voit sitten aina siemailla sitä ehtiessäsi ja muistaessasi. Niitä hetkiä ei tule useita. Joten jos et halua juoda kahviasi kylmänä, osta termarimuki.
 • Vesipullo, joka on aina mukana
  Roikkuu vaikka lanteilta. Siinä pitäisi olla myös hälytin, joka huutaa tasaisin väliajoin ja hiljenee vain, jos pullosta juo sitä vettä. Kun niinkin yksinkertainen asia kuin veden juonti jää helposti, kun sitä on olevinaan niin kiire lasten kanssa touhutessa.
 • Ajatusfiltteri
  Filtteröi kaikki “pitäisi” – ajatukset pois. “vauva nukahti, nyt pitäisi tiskata, en voi nukkua itse” – ajatukset filtteröityisivät pois ja jäljelle jäisi rauha, jolloin ilman syyllisyyden tunnetta voisi itsekin torkahtaa hetkeksi

Siinäpä se. Nyt nauti vauvastasi <3


Löysin tällaisen postauksen luonnoksista. Olin kirjoittanut sen joulukuussa 2016, kun elelin viimeisiä päiviä viimeistä vauvavuottani.

Olisikohan minua lie väsyttänyt?

Mitä sinä lisäisit tälle listalle?

Terkut sinne vauvakuplassa eleleville bloggaajakollegoilleni Anetelle ja Lauralle! Anette kirjoitti juuri koskettavan postauksen arjesta kolmen lapsen kanssa, ja Lauralta löytyy kuin löytyykin vauvavuoden glamouripostaus takeaway-kahvista. I so feel you.

Aikaisempia aiheeseen liittyviä postauksia

 

Tagged , , , ,

Leave a Reply