Muut

Hupsalavei, mikä kuhina käy!

Hiljaisuus venyy ja paukkuu, mutta kulisseissa kuhisee. Normaalit arjen touhut pyörivät. Uusia juttuja on kokeiltu ja aloitettu, niillä lisätään väriä ja kokemuksia arkipäiväiseen hullunmyllyyn. Olemme myös oppineet tyttärestämme erityisestä jotain huolestuttavaa uutta.

Hiljaisuus ei kuitenkaan johdu mistään noista, vaan ihan yksinkertaisesti siitä, että tässä yksi päivä sain ihan megaloistavan idean. Idean toteutukseen vaatimaa suurta työmäärää säikähdin, yritin sen varjolla innostusta toppuutellakin.. Eihän siitä mitään tietenkään tullut, inspiraation voima oli liian suuri.

Ensi kuuksi olenkin siis kovaa vauhtia väkertämässä joulukalenteria. 24 luukkupostausta aiheista hyvistä. Kyseessä ei todellakaan ole mikään perinteinen blogijoulu koristelupostauksineen ja jouluisine resepteineen – niitä väheksymättä! Tämä on jotain ihan muuta.

Ei ole enää kauaa ensimmäiseen päivään joulukuuta, ja sitä kautta myös ensimmäiseen luukkuun!

Pysykäähän kuulolla…

Tagged ,

Leave a Reply