Vlog

Vastauksia videolla!

Minä ehdin, jaksoin ja pystyin! Opettelin editoimaankin uudestaan, kun Windowsin Video Makeria ei ollut enää.

Puhun videolla suurimmaksi osaksi suomeksi, mutta löytyy sieltä se toivottu pätkä myös englanniksi. Sekä meikkaan. Koska se on aina hyvä idea – tai ei.

Oliko tää nyt ihana juttu? Miltä tuntui seurata meikäläistä pälisemässä?

Tagged , , , ,

23 thoughts on “Vastauksia videolla!

 1. Oot ihan älyttömän luonnollinen kameran edessä! Sun ääni ja Suomen aksentti oli kyllä jotain niin erilaista kun odotin! Ihanaa! Olis ihana nähdä lisää videoita sulta, vaikka sellasia missä olis myös Elsa ja Anna 🙂

  1. Hii, kiitos! Tuntui tosi oudolta istua olkkarissa ja höpötellä kameralle 😀 Mutta samalla se oli kivaa! Minulla ois paljon ideoita videoihinkin, katsotaan miten tulen jaksamaan ja saamaan aikaiseksi! Kiitos ihanasta palautteesta!

 2. Meikkien kanssa työskentelevänä noi sun meikkitekniikat vähän puistatutti ;D Mahtava persoona olet, lisää videoita!

  1. Voi luoja, mitäs, jos pitäisit huolen ihan vaan siitä omasta meikkityöskentelystäsi?

   Jos kaikki olisimme täydellisiä meikkaajia, ei sinulle olisi enää käyttöä 😉

   1. OMG! 😀 Onneksi kukaan ei ole täydellinen, ja mie olin niin tietoinen siitä että miun meikkityöskentely ihan varmasti herättää keskustelua tavalla tai toisella – ei pelkästään se, että oli kuiva VANHA ripsari vaan se, miten esim. levitin meikkivoidetta. Se varmasti pistää eritoten silmään niille, jotka meikkaavat ammatikseen! Enkä mie ainakaan kommentista pahastunut.
    Enkä pahastunut sinunkaan kommentistasi <3

  2. Hahhah ihan varmasti! Mun se mainitsemani Berliinissä asuva kaveri on koulutukseltaan meikkitaiteilija, ja mie oon ihan odotellut milloin hän tulis kiroamaan mut ja mun tekniikat 😀
   Mua nauratti sun kommentti <3 <3 :D

  1. Uu sori unohdin mainita, kun itse oon siihen niin tottunut! Danin akvaario lorisee, Dan laitto sinne jonkun ihme kuplamasiinan (?), joka koko ajan pulpattelee… Tai lorisee 😀 SORI! Toivottavasti oli vessa lähellä 😀

 3. Voisin näitä lisääkin katsoa 🙂 Jotenkin tykkäsin enemmän suomenkielestä, vaikka hyvin enkkua puhuitkin. Olit aidompi suomeksi 🙂 (enkä nyt tarkoita ettetkö olisi ollut ihan aito englanniksikin)

  1. Tiedän mitä ajat takaa! Miulla aina kestää hetki vaihtaa kielestä toiseen, joten mie itse videota katsellessa huomasin sen, että tapailin sanoja normaalia enemmän englanniksi.. Kun taas ehkä olisi ollut sama, jos olisin aloittanut puhumaan englanniksi ja sitten vaihtanut suomeksi, olisin saattanut kuulostaa oudolta suomeksi.. ehkä?

 4. Hassu,söpö,ihana olet 🙂 ja noi ilmeet :)! Tee vaan lisää sitten kun sattuu sopiva aika. Aihe voisi olla ihan vaan mitä kuuluu ja mitä ootte puuhailleet, ihan arkisia juttuja. Samalla voit taas meikata 😉

  1. Hahhah! Jospa seuraavalla kerralla pääsisin jopa käyttämään rajauskynää.. tai luomivärejä.. MAHDOLLISUUKSIA ON MONIA! 😀 Kiitos tiina, ja pidän mielessä toiveen! 😀 <3

 5. Oli aivan ihana video! Oot juuri niin ihana kuin tekstin välityksellä välittyy, ja sit viel tällanen uusi ulottuvuus <3 (I hope that doesnt sound creepy… I didnt mean it like that :D) Tässä bussimatkalla hymyilin ja naurahtelin sinulle (siis hyvällä) 😀 Eritoten nauratti tuo meikkituotteiden vanhuus siks kun meikkaa niin harvoin, mulla on ihan sama! Enkä oo ees kiireinen äiti-ihminen, mutta 1. Oon laiska, hirvee vaiva pestä ja hinkata naama joka ilta! 2. Neuroottisesti hinkkaan&pesen sitä ripsaria pois vähän liian tunnollisesti, jolloin herkät silmäni kärsii ja varmasti silmänympärysihoni myös, hups… Joten niille parempi olla enimmäkseen au naturel. Ja eipä oo mullakaan varmasti oikeaoppiset meikkitekniikat 😀

  Brittiaksentin kuulin minäkin, ihana! Ja oot niin ilmeikäs ja expressive, sopii videointiin hyvin! Eli lisää näitä jossain vaiheessa! 🙂

Leave a Reply