Perhe-elämä

Miten teillä lusmuillaan?

Lusmuilupäivät ovat niitä, jolloin heitetään hanskat tiskiin eikä edes yritetä. Toisin sanoen ollaan kuin haaleassa vedessä ja tehdään vain se pakollisin.

Meillä lusmuilupäivinä jätetään tiskit tiskaamatta, pyykit pyykkäämättä ja puhtaat lajittelematta. Ihan puhtaasti pidetään räkä poskella koko päivän kestävät pyjamabileet koko perheen kesken. Parhaimpina lusmuilupäivinä ei edes kokata, vaan tilataan tuon käteen mahtuvan kapulalaitteen kautta noutoruokaa kotiinkuljetuksella.

Miksi?

Kun vanhemmista jommastakummasta tai molemmista loppuu veto. Viimeksi sunnuntaina heitettiin homma ihan läskiksi, hengailtiin pyjamat päällä koko poppoo ja katsottiin perhe-elokuvia Netfliksistä. Koska minun kunto. Edellisestä lusmuilukerrasta olikin jo aikaa.

Entä teillä?

Miten teillä lusmuillaan? Kuinka usein? Miksi?

Huomio suorittajamutsi (kuten minä):

Lusmuilusta huolimatta kaikki ovat hengissä ja talo pystyssä!

 

Tagged ,

4 thoughts on “Miten teillä lusmuillaan?

Leave a Reply