Perhe-elämä

Blogitauon syynä…

Tulipa pidettyä spontaani blogitauko – ja sen tauon aikana tapahtuneen takia olo on kuin uudella äidillä. Fyysisesti minä olen se sama vanha äiti kuin aikaisemminkin, mustalla silmällä varustettuna tosin. Opin myös sen, että krapulasta selviytyminen näin hilkkua alle kolmekymppisenä kestää niin paljon pidempään kuin silloin, kun lasissa oli juuri ja juuri sen parikymmentä. Mustan silmän onnistuin hankkimaan kuvassa olevan lapsen kanssa telmiessä kirpparilta ostetulla leikkimatolla, ja krapulan hankin koulukaverin kanssa. Tulihan hän Suomesta käymään, ja niiden muutaman vierailupäivän aikana tiputin blogin tekemislistojeni häntäpäähän.

Henkisesti olo tuntuu tasapainoisemmalta ja kevyemmältä. Ystävän seuralla on totta tosiaan rauhoittava ja terapeuttinen vaikutus. Olenhan hänen kanssaan viettänyt villejä nuoruusvuosiani, ja nyt tämä tarkkasilmäinen ja hyväsydäminen ystäväni oli mukana perhe-elämässäni hetken. Vaikka en päässyt viime vuonna hänen häihinsä tai hän ei ollut tätä aiemmin päässyt käymään meillä, ei se mikään vaikuttanut. Ei ollut katkeruutta, ei ollut syyllistämistä. Oli vain kaksi vanhaa ystävää, jotka juttelivat vuosien tapahtumat lävitse ja maalailivat tulevaisuuden kuvia yhdessä.

Tätä on tosiystävyys. Kiitos Leena!

Täällä siis ollaan ja kaikki hyvin! Ja juttua taas pukkaa…!

PS. VIELÄ EHDIT KYSYÄ MINULTA!

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Blogitauon syynä…

  1. Ihanaa, että sait hyvän ystävän kylään! Se on totta, että tosiystävyys jatkuu siitä mihin jäi, pitkä välimatka ei merkitse silloin mitään. Upeaa alkavaa syksyä teidän perheelle!!

Leave a Reply