Muut

Kirjoita vain: Kun mummi ja ukki lähtivät

Anna, mä niin tiedän.

Pieni tyttöseni kulki pää nuupallaan olohuoneesta makuuhuoneeseen, sieltä takaisin keittiöön, mistä tiensä löysi takaisin olohuoneeseen. Välillä hän vipelsi mennä niin, että kovat kantapäät kolisivat laminaattilattiaa vasten, sitten askellus muuttui pehmeäksi, hitaaksi, lähes vaivalloiseksi.

Kaiken lisäksi hän parkui.

Niin minäkin. Mielessäni. Pysyin itse paikoillani, jotta taaperoni tietäisi ainakin äidin olinpaikan. Etsihän lapsi epätoivoisesti yön aikana kadonneita mummoa ja ukkia, joiden kanssa oli ollut niin hauskaa jo viikon verran.

Lopulta minä en kestänyt. Nappasin nuorimman lapseni syliini ja menimme yhdessä itkemään sänkyyn.

Mummi ja Anna ruokailemassa vain pari päivää aiemmin

Aiheeseen liittyviä aikaisempia postauksia:


 

Kirjoita vain” on juttusarja, jonka pääpointti on punaisen langan puuttuminen. Näillä postauksilla ei itsessään ole tarkoitusta, sanomaa tai tärkeää viestiä. Ne ovat kuvauksia arjesta, tunnelmia, mitä vain, mille ei muuta “julkaisupaikkaa” ole. Sitä kuuluisaa höpöhöpöä.

Tämä on postaussarjan ensimmäinen julkaisu.


Anna was quite upset as her Finnish grandparents went back home. I felt equally lost.

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Kirjoita vain: Kun mummi ja ukki lähtivät

    1. <3 <3 <3 Kuin usein te näette isovanhempia?

      Ja eikö, ideaa saa myös lainata! :D Kun minulla ainakin tulee helposti paineet siitä, että jokaisella julkaistulla kirjoituksella pitäisi olla ns. "tarkoitus". Se punainen lanka, jokin, joka punoo jutun yhteen. Oli se sitten vaikka vinkki tai vaikkapa arjenkuvauksen kautta kerrottu vertaistuellinen tapahtuma. Vaikka itsekin rakastan lukea blogeista ihan tätä "höpöhöpöä". :D

Leave a Reply