Perhe-elämä

Taaperon tärisyttävä hellyyspuuska

Tiedätkö sen suorastaan sisuksia repivän yhtäkkisen hellyyspulan, sen, mihin normaali hali ei vain riitä? Tällaisessa tarpeessa on päästävä rakkaan ihmisen likelle sillä palavalla sekunnilla, painauduttava niin kiinni kuin mahdollista ja joskus vielä tikistettävä, rutistettava, oikein tiiviisti yhteen puristaa.

Säännöllisen epäsäännöllisesti tällainen sosiaalinen tarve ilmenee meikäläisellä, silloin on pakko ottaa tuo mies kiinni tiukkaan haliotteeseen. Dan on jo oppinut, että noista haliotteista ei ihan heti pääsekään eteenpäin, ja helpointa on antaa minun vain halia hellyyspuuskani puhki.

Nyt tämä meidän nuorimmainen on alkanut osoittaa ihan samoja oireistoja kuin äitinsäkin; joskus kaikki tekeminen on vain heitettävä käsistä ja juostava ne kätöset ojossa lähimmän rakkaan ihmisen luokse. Syliin päästyään hän kietoo kätensä tiukasti niskan ympärille ja tikistää. Lujaa, uudestaan, toisen kerran, vielä, ja sitten ilmestyy pieni taaperon suu naamalle. Sait juuri taaperopusun!

Sitten alkaa naurattaa, kun halipula helpottaa.

Niin äiti kuin tytärkin – ja lapsipuoli, lasteni sisko!

Meidän perheessä ei halien määrää lasketa <3 Eikä oteta tätä vakavasti, meille on vain tärkeää olla hellä <3


Sometimes you just need a hug.

Tagged , , , ,

Leave a Reply