Muut

Persoonallisen kalenterin tekeminen + voita itse suunnittelemasi kalenteri!

Jo vuosia olen ollut lojaali personal planner – kalenterien ostaja. Kun paperiset kalenterit alkoivat vuosien tauon jälkeen kiehtomaan, tutkin ja pohdin sitä, mitä kalenteriltani halusin. Muistoissa oli ihanat lukioajan kalenterit, joita duunailin itseni näköisiksi piirtelemällä ja askartelemalla. Halusinkin kalenterin, joka näyttäisi minulta itseltäni.

Päädyin personal planner – sivuille ja rakastuin. Pystyin kokoamaan kalenterista juuri sen näköisen kuin halusin!

For couple of years I’ve been a loyal personal planner – customer. When the paper calendars started to interest me again, I did some research trying to find the perfect calendar for me. I found out about personal planner and needless to say, I fell in love. I was able to build my own calendar to suit my own needs and how I wanted it to look like!

Millainen on minun kalenterini

persoonallinen_planner

Personal Plannerissa jo yksi bonus on, että kalenterin aloituskuukauden voi itse valita. Haluat uuden kalenterin keskellä vuotta? Ei haittaa. Et tule repimään ylimääräisiä sivuja pois.

Vuosien varrella olen kokeillut erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja.

I have tried out different inlay designs during these couple of years.

Viikkonäkymä

Kahdessa aikaisemmassa kalenterissani olen suosinut viikkonäkymässä pystymallia päiville.

On my previous two calendars I used the vertical day views for the week layout.

viikkonakyma_pysty_kalenterissaTämä sopi hyvin, kun halusin kirjoittaa ylös vain ne tarvittavat ja tärkeimmät, eli vastaanottoajat, kouluajat sekä muut muistettavat. Valitsin ehdottomasti näkymään myös kellonajat jokaiselle päivälle. Se tuntui niin organisoidulta, helpolta järjestelmällisyydeltä.

Mutta mitä enemmän kalenteria täytin, mitä enemmän innostuin nyt supertrendikkäästä bullet journalismista, halusin enemmän tilaa merkinnöilleni.

Tervetuloa vaakamalli ilman kellonaikoja! Tervetuloa vapaus!

That suited me fine as I only wanted to write down the most important things to remember like appointments and school times. It felt necessary to make sure the hours were shown on the columns as well, it seemed to make me so organised easily.

The more I got attracted to a bullet journal, the more I found I need more space for my scribblings. I welcomed the horizontal day view, the freedom!

viikkonakyma_vaaka_kalenterissa

Tätä mallia nyt pari viikkoa käyttäneenä voin sanoa, että tämä oli minulle sopiva ratkaisu. Isompi kirjoitustila inspiroi käyttämään kalenteria monipuolisemmin.

Tilaa on myös kalenterimanialaisille tyypilliselle kalenterin “duunaamiselle”. Koristeluille, tarroille, listoille, “ylimääräisille merkinnöille”.. Täh, kalenterimania? Kalenterimanian perustajajäsenen Mira Jyläskoski kuvaa kalenterimanialaisia näin: “kalenterimanialaiset ovat luovia ihmisiä, joille kalenteri on enemmän kuin vihko, johon merkitä työajat. Kalenteri kertoo elämästä.” Kalenterimanian kautta minäkin opin bujoiluista kuin olen saanut lisäideoita erilaisiin tapoihin käyttää kalenteriani. Kalenterimanian nettisivut löytyvät täältäKalenterimanian facebook-ryhmä on yksi aktiivisimmista, organisoiduimmista ja ystävällisimmistä ryhmistä mitä tiedän! Siellä porukka oikeasti tsemppaa ja auttaa toisiaan, sekä sieltä löytyy mitä upeampia kalenteriaukeamia ihailtavaksi…

I have had my new calendar for couple of weeks now and I got to say, this inlay design does work for me. As I have more space to write and doodle, it inspires me to use the calendar in more varied ways. There is enough space for me to decorate the pages with my drawings too.

kalenterin_koristeleminen

Olen löytänyt piirtämisen uudestaan kalenterini kautta. Paperiin tarttuu hyvin lyijykynä kuin puuväritkin; stabiloiden ja geelikynien musteet eivät mene paperin lävitse. On tullut testattua myös tussit, jotka ostin lasten piirtelyä ja värittelyhommia varten. Ei mene tussienkaan värit kalenterin ihanan paksusta paperista lävitse.

I have found my passion again, thanks to my new calendar. The paper is thick and works well with colouring pencils as well as gel pens and stabilos. The ink doesn’t come through the pages, not even from markers!

kalenterin_tuunaaminen

kalenterin_koristeleminen_piirtamalla

kalenterimania

Kalenterin viikkonäkymän alaosaan on aina pystynyt valitsemaan erilaisia “laatikkovaihtoehtoja”. Sinne olen yleensä laittanut perinteiset to do – listat kuin muistiinpanotilaa, mutta on sieltä löytynyt parempaa kuntoa tavoitelleen Maijun treenimerkinnätkin. Tämän vuoden kalenteriin valitsin “kouluaikataulut”. Ihan siksi, koska Elsan kouluajat eivät vielä ole säännölliset, niin on kiva pitää yhdessä selkeässä paikassa ylhäällä kaikki Elsan kouluajat.

It is possible to choose different modules to the bottom of the week design. Usually I’ve had weekly to do – lists there and space for notes. This year I wanted to have a specific place to write down Elsa’s school times, as she is not doing fulltime in school yet.

todo_listat

kalenteri_muistiinpanot

kalenterin_omat_listatJokaisen päivän kohdalle pystyi myös merkitsemään harrastetut liikunnat. Aiempina vuosina noihin tuli lopulta merkattua vain fiiliksiä…

You can add different modules to the days as well from weather to training notes..

Kuukausinäkymä

Ensimmäistä kertaa valitsin kalenteriin kuukausinäkymät. Aiemmin koin ne tarpeettomaksi. Kun muisti on olevinaan niin hyvä, että totta kai sitä tarvittaessa muistaisi milloin jotakin olisi. Toisin sanoen ammattilaisten vastaanotoilla löysin itseni selaamasta kalenterini sivuja kiireesti, milloin meillä olikaan nyt se seuraava vapaa hetki, hä?

For the first time I chose to have the monthly views in my calendar as too many times I’ve found myself flicking through my diary as quickly as humanly possible, trying to find a next available slot for an appointment with a professional I’m with at the time. I thought I could, but there is no way for me to remember all that is going on for months ahead!

kalenterin_kuukausinakyma

Kuukausinäkymä tekee elämän suunnittelusta niin paljon sujuvampaa.

The monthly view does make things a lot smoother.

Vuosinäkymä

Toinen aikaisemmin hylkäämäni vaihtoehto oli nuo vuosinäkymät. Mihin sitä sellaisia tarvitsisi, kun on kivat viikkonäkymät koko ajan nenän edessä?

No, en tälläkään kertaa ottanut sitä kuluvalle vuodelle. Vaan tulevalle. Kun sitä tulee kuitenkin puhuttua ja mietittyä jo tulevaakin vuotta. Eritoten nyt, kun ystäväni alkavat olla siinä iässä, että noita tärkeitä hääpäiviä alkaa ilmestyä kalenteriini. Ne on kiva pitää jossain jo ylhäällä.

Before now I didn’t bother with the yearly views either, as it seemed impossible to look ahead that much into the future anyway. Besides, I wanted to save that space for all the other possible pages I could have in my calendar and not spend the paper on something that I might not even use!

Well as I’ve found out, those yearly reviews do come handy. Not only as my friends are coming to that age now that they all seem to organising weddings, which naturally are the dates that I do want to have in my diaries already.

vuosinakyma_kalenteri

Kalenterin takaosa

Aikaisempina vuosina olen osaksi kalenteriani valinnut myös värityssivuja. Niitä on ollut kiva väritellä koulunportilla Rubyn kanssa, kun päästiin hänen koululleen ennätysajassa bussilla. On niitä tullut väriteltyä kotosalla, kun ajatukset oli saatava rauhoittumaan, kuin myös sairaalassa aikaa tappaessani.

On the previous years I’ve had colouring pages in my diary, which have been handy. Especially when we arrived super-early to Ruby’s school and the gates weren’t even open! So we sat down next to each other and coloured a page. I’ve done colouring at the waiting areas in hospitals too as well as at home, when I’ve needed to calm my thoughts down.

adult_colouring

Nyt itse kalenteriosuuden jälkeen ei minulta löydy sudokuja, väritettäviä sivuja tai nuottisivuja, ei maailmankarttaa tai muutakaan. Vaan tällaisia:

This time around I do not have any music notes, colouring, sudokus or world maps in my diary. Only this:

tyhjat_sivut_kalenterissa

Viivotettuja sivuja. Harkitsin vähän, olisinko mennyt ruudutetulla tai ihan vain valkoiseksi jätetyillä sivuilla, mutta viivat voittivat. Koska noille riveille voin tehdä esimerkiksi tätä, kuten jo vuonna 2014:

Ruled pages. I did consider the blank and squared, but decided against. I can use these chosen lines for something similar to what I used them for back in 2014:

kalenteri_ja_paivakirja

Noille “tyhjille” sivuille voi tehdä myös bullet journaleille tyypillisiä listauksia, kuten listat luetuista ja lukutoiveissa olevista kirjoista, tv-sarjoista, elämäntapamuutoksiin liittyviä seurantakaavioita ja niin edelleen.

I could use those “empty” pages for the lists and trackers typical for bullet journaling. Or to keep a journal on the move, like pictured above.

Miksi Personal planner?

Kyllä, minua kiehtoo bullet journal (siis mikä? Helsingin Sanomien artikkeli aiheesta täällä). Kuinka voisin tyhjään vihkoon itse luoda oman kalenterini, juuri sellaisena kuin haluaisin, joka eläisi minun arjessani mukana, siihen sopeutuen. Vihko, johon kirjaisin kaikki ideani ja ajatukseni ylös. Mutta luovuusvimmani ja kirotun perfektionismini tietäen en ole moiseen uskaltanut lähteä. Menisi koristeluun ja muuhun ihan liikaa aikaa… Toisaalta tajusin, että juuri tuota samaa olen harrastanut jo päiväkirjojeni ja aikaisempien kalenterieni kanssa.

Siksi päädyin tänäkin vuonna uudestaan personal plannerin puolelle, mutta bullet journalismista innostuneena varmistin, että noita tyhjiä sivuja tulisi varmasti valikoitua tarpeeksi kalenteriin mukaan. Sinne saan sitten tehtyä niitä samanlaisia listoja, kuin mitä tekisin bullet journaliinkin, kirjoitella ylös tunteet, ajatukset ja ne hulluimmatkin ideat. Eikä ole painetta piirrellä viikko-, kuukausi-, vuosinäkymiä, jotta kaikki tärkeät aikataulut pysyisivät yhdessä paikassa kasassa.

Yes, I’m still attracted to bullet journaling (wait, what? This is what I’m talking about.). How I could turn a blank notebook to a calendar that changes with me. One place that I could write all of my thoughts and feelings down to, have a place for all the necessary lists and dates. Knowing me, my perfectionism and uncontainable creativity, I would love to use hours every day from setting it up to updating it. Then I realised I do all that every day anyway, with my journals and diaries. I’ve liked to keep them separate too, the journal away from the public eye and the diary always ready to be whipped out of my handbag no matter where I am or who with.

Therefore, again, I did choose the personal planner’s calendar, but didn’t forget my enthusiasm for bullet journaling. That’s why I made sure I have those ruled pages at the back of it, so there are loads of room to create different trackers, lists and diary entries there too… Without having the pressure of drawing up all the week -, month-, and yearly views to be able to keep track of all of my disabled daughters appointments!

Kuinka tehdä kalenteri personal.comissa

Edellisen kerran kirjoittaessani personal Plannerista, sain kysymyksiä siitä, kuinka eritoten noita kuvia saa muokattua sopiviksi kansikuviksi. Siksi tällä kertaa annan teille pienen tutoriaalin asiasta!

Last time I wrote about personal planner I got asked how to edit own photos to fit the calendars size and so on. So this time I decided to give you a little tutorial for that!

start_personal_planner

Kaikki alkaa tietysti startista.

The journey obviously begins from the start.

valitse_koko_kalenteri

On aika valita kalenterisi koko! Minä olen aina valinnut käsilaukkuuni mahtuvan A5:n, joka kuitenkin on sen verran iso, etten sitä helposti kadota!

Then it is time to choose the size of the planner. I’ve always used the A5, it still fits my handbag but is big enough that I won’t loose it!

kalenterin_kannet

Ensivaikutelmahan se on se kaiken A ja Ö, ja tällä aukeamalla pääset vaikuttamaan juurikin siihen. Nuoli osoittaa, mistä pääset lataamaan kalenteriin omat kuvasi, mutta sitä ennen – muistathan valita tuolta alhaalta eritoten sen, mistä kuusta haluat kalenterisi alkavan! Kirjoittele myös etukannen tekstit ja valitse sidontanauhan väri. Kannen kirjoitusten fontin värit voit valita tuolta oikealta. Älä välitä taustan väristä, jos tulet kuitenkin käyttämään omia kuviasi kannessa!

Personal Plannerilla on myös valmiita designeja, mistä valita omaa silmää miellyttävin, jos suuren suuri kalenterin editointi ei kiinnosta. Ne löytyvät tuolta ylhäältä välilehdistä.

Klikkaamalla nuolen osoittamalta kohdalta avautuu tällainen näkymä:

First impressions are the most important, right? Well, this is now the time and place where you have all the power to make sure your calendars “skins” look exactly like you want it to. Before anything else, from the bottom of the page please select the start month of your calendar and write the front cover texts and that. Fonts and colours can be chosen from the right hand side of the page. Don’t worry about the background colour, if you are going to upload your own photos anyway!

Personal planner do have their ready designs as well for you to use if you do not fancy spending too much time on this bit. Those can be found on the tabs.

If you click at the icon highlighted by my awesome arrow on the photo, you will find yourself on a page like this:

oma_kuva_kalenterin_kanneksi

Tätä kautta voit ladata muokkaamasi omat kuvat kalenterin kansiksi. Yläoikealta näet, oletko lisäämässä kuvaa etu- vai takakanteen. Voit lisätä haluamiasi kuvia suoraan instagramistasi, mutta myös koneelta.

Here you can upload your own photos to be used in the covers. On the top right you can see if you are adding photos to the front or back cover. You can upload photos from your own instagram account if you like, but also straight from your computer.

Kuvan muokkaamisesta

Personal plannerin sivulla voit editoida valitsemaasi kuvaa, mutta minä en ole sitä palvelua ikinä käyttänyt. Olen editoinut kuvat muualla ja ladannut valmiit tuotokset kalenterin kansiksi.

It is possible to edit your uploaded photos in personal-planner.com, but I’ve never used it myself. I’ve edited the photos elsewhere and uploaded the readily edited photos to be the covers of my planner.

A5- ja A4-kalenteriden koot pikseleissä

Kuvankäsittelyohjelmalla A4:n kokoiseksi kuvan sai muokattua pikseleillä 1240 x 1754 ja  150 pikseliä/tuuma resoluutiolla. Noilla lukemilla minä sain nämä A5:n kannetkin tehtyä, mutta hakukoneella löytyi tällaiset pikselilukemat samalla resoluutiolla täydellisyydentavoittelijoille: 877 x 1240 pikseliä.

Näiden lukujen avulla voit helposti tehdä kansikuvaksi oman kuvan tai vaikkapa kuvakollaasiin. Internetistä löytyy hyviä kuvankäsittelyohjelmia, kuten picmonkey. Siellä nuo tarvittavat luvut laitat tänne:

According to the mighty Internet, the A4-size converts into 1240 x 1754 in pixels with the resolution of 150 pixels in an inch. With those digits I’ve got my covers done, but the Internet gave me these exact numbers for the size A5: 877 x 1240 pixels with the same resolution. With these numbers it is easy to edit a photo to fit your planner.

There are photo-editing programs available online too, like Picmonkey. It’s free to use Picmonkey. There you add those numbers here:

picmonkey_resize

Sitten ei kun kuvankäsittelypuuhiin!

There you go, enjoy editing your photos and making your planner look just like you want it to!

Minun kannet:

These are my planners covers.

kalenterin_yksiloity_etukansi

kalenterin_yksiloity_takakansi

Tutoriaalin loppu

Loppu onkin sitten itsestäänselvää, klikkailemalla eri vaihtoehtoja näet suoraan, mitä mikäkin tarjoaisi kalenterillesi!

Everything else is pretty much self-explanatory, isn’t it? There is nothing wrong with trial and error, so go and click on the coming options! Enjoy making your calendar your own!

Muut kalenterin vakiona tulevat lisät

kalenterin_tarrat

Aikaisempina vuosina kalenterin mukana ei tullut tarroja, toisin kuin nyt. Kivoja pieniä hymiöitä, bannereita, nuolia, huudahduksia..! Tarrat ovat yksinkertaisia ja tulevat monella värisävyllä, joten oli oman kalenterisi värimaailma mikä tahansa, näistä löytyy varmasti sopivia ja koristeluun inspiroivia tarroja jokaiselle!

Previously the ordered planners haven’t arrived with stickers, unlike now. Little smileys, banners, arrows, mood-icons..! Stickers are simple and come in different colours, so they will most likely be suitable for everyone’s planner schemes!

muovitasku

Kalenterin mukana tulee myös näitä käteviä muovitaskuja, joihin laittaa vaikka nuo ylläolevat tarrat säilytykseen. Minä olen säästänyt aikaisemmista kalentereista saadut taskut ja siirtänyt ne aina uuteen, sillä niihin on niin kätevä laittaa kaikki tärkeät lippulappuset mukaan saaduista yhteystiedoista kuitteihin, ostoslistoihin, postitettaviin kirjeisiin ja muihin!

With every planner you get a plastic sleeve with it too, which comes handy for storing all those business cards, receipts, notes, letters to be posted and what have you. As I’ve been using personal planner for couple years now I keep moving the old plastic sleeves to my new one as I love them for keeping couple photos with me where-ever I go and so on. They are pretty durable then too as they’ve lasted with me this long already!

kalenterin_viivoitin

Jokainen perfektionisti rakastaa viivoittimiaan – niin minäkin. Eritoten kun sen saa näin kätevästi pysymään kalenterin mukana! Käytän sitä viivoittimen lisäksi tottakai kirjanmerkkinä.

Every perfectionist like me loves their rulers, especially if they travel with the planner this easily! Obviously it makes a perfect bookmark too.

Personal Plannerista saa tilattua lisäksi myös

 • täysin oman näköiseksi muokattavia vihkoja
 • täysin oman näköiseksi muokattavia seinäkalentereita
 • tarroja
 • kyniä
 • nahkaisia kalenterin kansia
 • lahjakortteja
 • extra muovitaskuja, viivoittimia ja sidontanauhoja

Personal planner’s website also offers totally customisable notebooks and wall planners. From accessories side of things they have pens, stickers, plastic sleeves, elastic closures, leather covers and gift cards.

Minä rakastan minun kalenteriani.

Nämä kalenterit ovat sellaisia, joita ei koskaan varmasti tule heitettyä pois. Ne ovat täynnä muistoja, mitä enemmän ja monipuolisemmin kalenteria on käyttänyt, sitä parempi ja muistorikkaampi!

I absolutely love my planner. I won’t ever get rid of my old calendars either, they are all full of memories. The more I’ve used them and in more varied ways, the better they seem to be.. Even for recalling things that happened that year!

Arvonnassa A5-kokoinen kalenteri!

blogiarvonta

Osallistumalla arvontaan voit voittaa A5 kokoisen kalenterin. Osallistut jättämällä alas kommenttia, ja muistathan jättää minulle toimivan sähköpostiosoitteen, niin voin ottaa voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä! Osallistumisaikaa on 14.1 keskiyöhön asti, arvonta suoritetaan 15.1.2017.

You could win your own A5 size planner! To take part in this giveaway leave me a comment below and remember to write down your email address too, so I can get in touch with you personally! You can take part till the midnight of 14th of January, and the winner will be announced on the 15th of January.

Little help with the Finnish here:
“Kommentti” – comment
“Nimi” – Name
“Sähköpostiosoite” – Email address
“Kotisivu” – Website
“Lähetä” – Send

Alennuskoodi blogini lukijoille!

Jos haluat pelata varman päälle ja saada kalenterin varmasti, niin tällä alennuskoodilla (P-LAN2-017!) saat -15% koko tilauksestasi. Alennuskoodi on voimassa 22.1.2017 asti.

With this discount code of P-LAN2-017 you get -15% of your whole order. The code is valid till 22.1.2017.
rakkaudellam

Tagged ,

99 thoughts on “Persoonallisen kalenterin tekeminen + voita itse suunnittelemasi kalenteri!

 1. Kiva postaus, olen myös juuri hurahtanut bullet journaliin! Aloitin Leuchtturm1917-notebookilla, mutta sehän täyttyy hurjaa vauhtia 😀

 2. Oho! Minä en varmaankaan voisi bujoa aloittaa kun en sitä mitenkään osaisi koristella, mutta tässähän se on pääpiirteittäin valmiina! 🙂

  Entäs se teidän oma päivänne?!? <3

 3. Tästä haaveilin syksyllä jo, ja katselin happy planner- videoita. Arvelin kuitenkin, että niiden tyyppiset täysin itse tehtävät kalenterit (päivät, kuukaudet, koristelut..) olisi kuitenkin liian aikaa vievää, joten tämä olisi täydellinen välimalli, jota saa muokattua sellaiseksi kuin haluaa:)

 4. Mitämitämitä?!?! Miten mä en oo tienny tämmösestä ennen!? ? Tätä mä olisin tarvinnu vuosikaudet kun yksikään valmis kalenteri ei oo vastannu mun tarpeita ja vaatimuksia, joten oon aina tyytynyt johonkin mikä on ollut edes vähän sinnepäin. Nyt täytyy ottaa toi tarkempaan tarkasteluun kunhan kerkeää ja tilata ihana ja omannäköinen kalenteri! ?

 5. Blogiasi on mukava seurata ja säännöllisesti tuleekin katsottua onkos uusia kirjoituksia tullut :). Myös hyviä vinkkejä sinulta saa niinkuin nyt.

 6. Voi miten ihana. Mulla käytössä tällä hetkellä Happy Planner ja toisena suomalainen Unelmieni vuosi-kalenteri. Mutta tällainen olisi kyllä aivan ihana.

 7. Mukana arvonnassa! Meinasin tälle vuodellekin tämän kalenterin tilata mutta ajauduinkin tilaamaan töihin liittyvän “success plannerin” joka on ihana kaikkine juttuineen mutta koko ajan saa olla kääntäjän kanssa kääntämässä että ymmärrän mitä mikäkin kohta tarkoittaa ? ois niin ihana voittaa kalenteri varsinkin kun tän postauksen myötä nuo sun valitsemat sivu vaihtoehdot ja ehdottomasti nuo kuvat koukuttaisi tilaamaan rinnalle sittenkin personal plannerin

 8. Ihana kalenteri! Itse oon hurahtanut mun happy planneriin liikaa vaihtamakseni, mutta tästähän sais täydellisen lahjan hyvälle ystävälleni 🙂

 9. itse pidän siitä jossa on sellainen ihanan kokoinen neliö per päivä jää aivan tyhjä aina sinne ales sinne saa vaikka mitä kuvaa mietelausetta tai tarroja laitettua

 10. Oon pitkään miettinyt pitkään oo tilaamista, mut en oo vielä selvinnyt siihen tilaamiseen asti. Ehkä vielä!

 11. Aivan ihana kirjoitus!
  Minulla on vuosien varrella ollut kaikenlaisia kalentereita mutta nyt syksyn aikana olen todennut että mulle paras kalenteri on sellainen mitä pystyy muokkaamaan omien tuulien mukaan. Kyllästyn jos pitää laittaa samankaavan mukaan ja pidän niin monesta asiasta kirjaa niin sen pitää olla muokattavissa.
  Olisi aivan mahtava juttu jos onni suosisi minua tässä arvonnassa, arvontaa odotellen 🙂

 12. Ihanan monipuolinen postaus! Mulla on nyt jo monta vuotta ollut haaveissa hankkia juurikin tuo personal planner, koska sen saisi tehtyä täydelliseksi juuri itselle. aina oon kuitenki lopulta tyytynyt ihan perusalenteriin hinnan vuoksi… mutta joku vuosi aion kyllä tuon vielä hankkia! 🙂

 13. Voih, näin sais sen oman unelmien kalenterin, tosin aina varmaan tulee jotain muuta ihanaa jota haluaa..täysin hurahtanut..

 14. Kiitos selkäestä postauksesta. Aikaisemmin nähnyt personal plannerin, mutta nyt pääsi siihen paremmin tutustumaan. Uutena tuli tieto mahdollisuudesta tilata myös persoonallinen seinäkalenteri.

 15. Bullet journalia tekisi mieli kokeilla, vaan haasteena onkin se, että saisi siitä aikaan jonkinlaisen perheen yhteisen kalenterin.

 16. Personal Planner näyttää mielenkiintoiselta. Olen muutaman kerran mallaillut erilaisia vaihtoehtoja sivulla, mutta sitten kuitenkin jänistänyt tilaamasta. Mukava saada vähän osviittaa siitä, miten kalenteri ja eri sivuvaihtoehdot toimivat käytössä 🙂

 17. Siis rakastanrakastanrakastan kalenteria, ilman sitä viikot ei pysyisi järjestyksessä, mutta ärsyttää aina uutta kalenteria hankkiessa kun ei perfektionistille meinaa löytyä täydellistä kalenteria… ja tässähän sellainen olisi?

 18. Vaikuttaa mielenkiintoisella ja kokeilun arvoiselta kalenterista! Olen juuri aloittanut harrastuksen ja en ollut kuullutkaan tästä kalenterista!

 19. …Aivan ihana juttu ja mikä kalenteri. Tälläisen haluaisin, mutta rahat aina niin tiukalla, ettei voi kun haaveilla…? !!!

 20. Katsoin Personal -planneria mutta päädyin Ajaston Doodleen. Mutta nyt haluan seuraavaksi kalenteriksi tällaisen ?

 21. Rakastan juuri A5 kokoisia kalentereita joissa on tuo vaaka malli! Sain ammattikoulun ekalla kaverilta lukiolaiskalenterin (jossa on juuri tuo sinun valitsema malli viikolle +paljon extra sivuja ihan tyhjinä ja kaikkea kivaa sekä hyödyllistä tietoa sekä mm Suomen kartta) kun ko kaveri ei itse tuosta mallista tykännyt. 3 onnellista vuotta käytin sitten kaverin lukiolaiskalenteria (miksi ammattikoulussa ei muuten jaeltu noita oi niin ihania ja käteviä kalentereita, pelkästään lukiolaiset sai?) ja kun ammattikoulusta on aika monta vuotta jo kerennyt vierähtää joka vuosi on se tuska mistä löydät uuden ihanan kalenterin missä on aina yksi aukeama viikkolle ja ehdottomasti vaaka ja viivat!

 22. Ihan loistava postaus. En ole tiennytkään että näitä saa tilattua oman näköisen. Wau! Munkin mielestäni paras kalenteri koko on A5

 23. Kiitos hienosta postauksesta ja vinkistä! Selkeästi kerrottu ja opastettu. Ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen asia ja ajankohtainenkin.

 24. Minäkin kuulun niihin, jotka tarvitsevat ehdottomasti kunnon perinteisen kalenterin elämänsä organisoimiseen. Mukaan arvontaan siis!

 25. Aivan mahtava! Enpä ole tähän sivustoon aikaisemmin törmännytkään! Heti alkoi syyhyttämään päästä modailemaan uutta kalenteria ( joka on kaiken hulinan keskellä jäänyt tälle vuotta hankkimatta). Itse en muista mitään, jos ei ole kalenteria ja tämmönen antaa aika loistavat mahdollisuudet merkitä kaikki!!! Kiitos postauksesta!

 26. Voi tämä olisi niin mun juttu kun yritän parantua ja saada taas elämäni rullaamaan sillälailla sopivasti ja iloa tuottavasti.

 27. Nuo Personal Plannerit on ♡. Yhden A5 kokoisen olen antanut lahjaksi, bullet journalia varten tilasin sieltä pistesivuisen muistikirjan ja keittiöstä löytyy perheseinäkalenteri :). Mutta tuommoinen kalenterikin olisi itselle kiva :).

 28. Mä en kyllä millään suostu luopumaan paperikalenterista – koitin kerran digitalisoitua ja missasin heti tärkeän luennon jota en ollut kännykän kalenterissa huomannut. Joka vuosi on kyllä aina sama urakka kun koitan löytää itselle sopivan kalenterin, eikä ole käynyt mielessäkään että jostain voisi saada tällaisen itse suunnitellun. Ihanaa!

 29. Voi olispa ihana tämmöinen ! ? yhden bullet journalin aloitin jo, tätä olisi helppo muokata oman maun mukaan.

 30. Tämä oli uutta mulle. En tiennyt että kalentereitakin pystyy näin tilaamaan. Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Kiitos mukavasta postauksesta.

 31. Tällainen systeemi appina olisi minulle täysosuma, mutta kokeilisin mielellään paperistakin versiota.

 32. Ai että! Rakastan kalenterini muokkausta ja nautin kun sisäosat ovat värikkäät. Nykyinen kalenterini on voimassa vielä kevään, mutta uusi kalenteri olisi kiva olla valmiina (yleensä kun ostan uuden aina liian myöhään.) Millainen on sivujen materiaali? Siis onko liukas kirjoittaa?

  1. Vain tuo yläosa, tuo.. miksituotanytkutsuttaisiin. Siihen, mihin ei ole tarkoituskaan kirjoittaa 🙂 Siihen ei meinaa oikein stabilo tai muu tarttua, mutta muuten on tarttuva pinta kaikkialla!

 33. Perheen aina vain kasvettua luovuin omasta kalenterista ja siirryin koko perheen menot “nielevään” perhekalenteriin. Sellaiseen seinämalliin.
  Perhekalenterin voisi tosiaan myös painaa mukanakin kulkevaan kalenteriin. Olisi kätevämpi, jos ei pelkästään keittiöön olisi sidottu tuo kalenterin käyttö.

 34. Ihana idea!! Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Opiskelen viimeistä lukukautta sairaanhoitajaksi ja kuluneiden opiskeluvuosien ajan olen ollut kalenteririippuvainen. Opiskeluiden, töiden ja perheen yhteen aikatauluttaminen olisi ollut mahdottomuus ilman kalenteria! Minulla on myös ollut aina A5-kokoinen, jotta mukaan mahtuu myös luennoilla, busseja ja junia odotellessa, lasten harrastuksien ajan yms yms paljon tilaa kaikelle “kalenterien koristelulle” :D. Olen myös säästänyt kalenterit, sillä hyvin täytettynä ne vastaavat mielestäni päiväkirjaa!

  Nyt opiskeluita on edessä enää 6 kk ja kun en löytänyt mieleistäni kalenteria (etsimisaikaa rajoitti perus-räkätaudit ja vatsataudit), ajattelin että pärjäisin puhelimen kalenterilla…. Olo on kuitenkin vuoden ensimmäisten viikkojen aikana tuntunut aika eksyneeltä ilman sitä oikeaa kalenteria 😀

  Mukavaa uutta vuotta koko perheelle!

 35. Vau! Onpa ihana!! Nuorena ja nuorena aikuisena tuunailin aina kalentereja, mutta kiireisessä lapsiperhearjessa, jossa olen vastuussa yksin lähes kaikesta se on jäänyt. Voi, kun olisikin ihanaa saada innostus takaisin tähän.

  Osallistun arvontaan.

 36. TodellaKIN osallistun arvontaan! Kyseisen fb-seuraaja olen, ja ihastelen aina fotoja, joita välillä näkyy. Paperisen kalenterin käyttäjä olen todennäköisimmin koko ikäni. Jos joskus ei muka Suomessa saisi paperisia kalentereita, niin tällöin tällaiset itsesuunnitellut versiot ovat enemmän kuin tarpeen. Ja nimenomaan niin, että saa suomenkielisenä kaikki kalenterissa olevat tekstit, nimipäivät, pyhäpäivät jne jne.

 37. Vaikuttaa todella monipuoliselta ja täydelliseltä kalenterilta!Itse en ole kyseisestä kalenterista kuullutkaan ja vaikken kalentereita hirveästi käytäkään, tulisi tällainen varmasti käyttöön!

 38. Ihanan kalenterin olet tehnyt! Mukana arvonnassa! Tuollahan voisi saada jotain järjestystä tähän lapsiperhe-työ-opiskelukuvioon…

 39. Miks en mie oo tienny tämmösestä aikasemmin? Ikinä en löyä sopivaa kalenteria. Taian tilata oman vaikka en voittaiskaa!

 40. Vau, onpa hieno idea! En oo ennen ajatellutkaan, että näitäkin pystyy teettämään 😀 Olisi kyllä tarvetta itselläkin, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

 41. Aivan mahtavaa! Miksi en ole ennen tällaisesta tiennyt? Nyt meni kalenterit vaihtoon ehdottomasti! Olisipa mahtavaa jos kerrankin voitto osuisi kohdalle. Olisi ainakin seuraava kalenteri valmiiksi hankittuna! 🙂

 42. Ihanaa, että on joku toinenkin, joka on hurahtanut ajatukseen bullet journalista, mutta perfektionismin pelossa on jättänyt tekemättä nimimerkillä vielä ilman kalenteria 2017, kun olen pohtinut, josko sitä uskaltaisi hypätä siihen kelkkaan vai pitäisikö etsiä jostain omat vaatimukset täyttävä kalenteri (voi Muumit, kun enää ei tehdä vuosien 2014 ja 2015 malliin ihania ja toimivia kalentereita, vaan Muumikansien sisällä on kummallista höttöä). Tosin en tiedä, miten personal plannerin tekeminenkään onnistuisi, koska se olisi siinä kunnossa, että sen voisi tilata tyytyväisenä 😀

Leave a Reply