Perhe-elämä

Jouluaaton tunnelmia Englannissa

Massut täynnä possua ja kasviksia sekä kuohkeaa perunamuussia, tiskit ovat pesemättä, kuuset ovat koristeltu ja osa lahjoista on avattu. Koomaruutu suoltaa Love Actually-elokuvaa, lapset ovat nukahtaneet ja me kuunnellaan tätä rauhaa, mitä on tyytyväinen hiljaisuus.

perhejoulu

Moni lapsiperhe on jättänyt joulupukille ja poroille evästä ulkosalle, sieltä löytyy porkkanaa, keksiä ja maitoa. Kun Suomessa pukki on lasten luona jo vieraillut, täällä pukki tyhjentää kuusen lähistölle lahjat lasten nukkuessa. Ne avataan sitten joulupäivänä.

Me ripottelemme lahjat kuusen lähistölle yön aikana, ja avaamme ne sitten normaalia myöhemmin lounaan jälkeen, jolloin Rubykin on täällä.

vauvan_eka_joulu

Näihin sanoihin,

ihanan leppoisaa ja rauhallista joulua teille kaikille! <3

merry_christmas


Our tummies are full of pork, vegetables and so smooth mash, the dishes haven’t been done, but the Christmas tree is up and some of the gifts have been opened in the name of Christmas Eve. Children are asleep and we are watching the film Love Actually and listening to this peace that is contented silence.

Many of the families have left snacks for the Father Christmas as well as his reindeers, there is a delicious selection of a carrot, a glass of milk and a cookie. As in Finland the Father Christmas has already seen the children and given the presents, here he comes during the night when the kids are asleep. He spreads the gifts close to the Christmas tree and then they will be opened on Christmas day.

The rest of our gifts will be placed close to the trees tonight and we will be opening them a little bit later than usual tomorrow when Ruby is here too.

With these words,

Have a lovely Christmas everyone!

rakkaudellam

Tagged , , ,

2 thoughts on “Jouluaaton tunnelmia Englannissa

  1. Ihana joulutähti. Olisin halunnut myös punaisen tähden meidän kuuseen mutten löytänyt mistään. Oli vain kultaisia ja hopeisia. Meillä valkoinen muovikuusi, punaisin koristein…

Leave a Reply