Perhe-elämä

Pientä jännitystä ennen joulua

“Hei, Elsan äiti täällä. Huomenta! Soitan vain ilmoittaakseni, ettei Elsa voi tulla kouluun. Joo, hän on sairaalassa. Mm-m, sitten eilisen. Meidän piti tosiaan soittaa ambulanssi, kun hänelle nousi yhtäkkiä kova kuume ja hän alkoi hengittää nopeasti. Sykekin oli tosi korkealla. Mutta nyt hänestä huolehtii hyvä tiimi. Ei, ei tiedetä vielä mikä aiheutti. Voi kiitos. Katsellaan sitten ensi viikolla. Hyvää viikonloppua!”

Happiviikset, -naamari, kanyylit, antibioottikuuri. Virustestit, verikokeet. Asioita, mitä luulimme, ettei hetkeen nähtäisi.

rs-virus

“Hei, huomenta, Elsan äiti täällä taas. Joo, kyllä, Elsa on vieläkin sairaalassa. RS-virus, ilmatiehyttulehdus. Joo. On jo parempana, ei ole ollut yhtä paljon kuumetta enää. Kyllä, kiitos, mutta joo, ei hän mitä todennäköisemmin pääse tällä viikolla kouluun. Pidetään ajantasalla. Hyvää joulua!”

Sama kuin kolme vuotta sitten, katsotaan, jos tälläkin kertaa joulun ihme tapahtuisi.


“Hellou, it’s Elsa’s mother. Good morning, how are you? Yeah, not too bad. I just called to let you know Elsa is not attending school today as she is in a hospital. Yeah, since yesterday. We had to call an ambulance for her as all of a sudden she got a high temperature and she started breathing really fast. Even her heart rate was really high. But now she’s well looked after in the hospital. Oh thank you, yes, just a little emotional. No, we don’t know yet what is causing it all. Thank you. We will see about next week, we will be in touch. Have a good weekend! Thank you! Bye!”

Oxygen prongs and a mask, cannulas, antibiotic course. Virus and blood tests, swabs. Things, that we hoped we were not seeing for a while.

“Hi, good morning, it’s Elsa’s mother again. Yeah, yes, Elsa is still in a hospital. She’s got the RSV-virus, bronchiolitis. Yeah, she is already better, thank you. She doesn’t have so high temperatures anymore. Oh, thank you, but yes, most likely she won’t be attending school this week at all. Thank you, I will keep you posted. Merry Christmas!”

It’s exactly the same than three years ago. We will see if the Christmas miracle would happen this time around as well and we could have her home with us for Christmas.

rakkaudellam

Tagged , , , , , ,

1 thought on “Pientä jännitystä ennen joulua

  1. Voi ei! Vetää jotenkin sanattomaksi… Ihan kuin teillä ei olisi muutenkin haasteita arjessa, ja nyt tämäkin vielä.

    Paljon voimia ja jaksamista sinne! <3

Leave a Reply