Muut

Blogin syyskuu

Voi syyskuu. Niin paljon suunnitelmia ja odotuksia oli osallesi asetettu, ja vain osa niistä toteutui. Niin blogin suhteen kuin myös ihan arjessamme. Mutta hyvä olit monella tavalla.

syyskuussa_blogissa

Blogissa päivänvalon näki 15 postausta syyskuun aikana. Kohtasin omat ennakkoluuloni ja tutustuin yhteen nykyajan uusimpaan trendiin eli vlogeihin, joista äitien pitämiä vlogeja esittelinkin blogissa asti. Kerroin myös ihanasta ystävästämme Hanlonista ja kuinka hän vei minut elokuviin katsomaan Bad Mums – leffan.

Kuten aina, kirjoittelin myös avoimesti tunteistani niin ilahtumisistani kuin pettymyksistäni. Rakastin syyskuun alkua, koska vanhempani tulivat täällä käymään. Siitä blogiin kertyi kaksi postausta: He ovat täällä ja Kun isovanhemmat olivat täällä .

isovanhemmat_lapsien_kanssa

Syyskuun aikana blogiin kirjaili myös minulle rakkaat ihmiset. Dan kirjoitteli arvion käyttämästämme MyTherapy-kännykkäsovelluksesta ja ystävämme Hanlon kirjoitti henkilökohtaisen avautumisen siitä, mitä Elsa on hänelle opettanut ja miten se on vaikuttanut hänen oman elämänsä suunnitelmiin. Molemmissa postauksissa poikkeuksellisesti englanninkielinen osuus on ensimmäisenä ja minun kirjoittamani käännökset suomeksi postauksen lopussa.

perhe_puistossa

Syyskuu oli meille merkittävä aika myös toisella tapaa. Pääsimmehän meidän tarinamme kanssa ihan lehteen asti! Artikkelin työstäminen Kaksplussan tiimin kanssa olikin hyvin opettavainen kokemus meille ja olemme kaikki niin kovin otettuja koko jutusta. Niin hassulta kuin se voikin kuulostaa, olemmehan esillä blogin kautta jatkuvasti – mutta on se vain jotain ihan erilaista, kun pääsee lukemaan itsestä lehtiartikkelin muodossa. Kirjoittelin tästä upeudesta myös postauksen: Uusimmassa Kaksplussan lehdessä tuttuja!

meriannen_paasi_lehteen

Sain myös vihdoin aikaiseksi viimeistellä Elsan synttäreistä kertovan postauksen, olihan se arka ja kipeäkin aihe minulle. Sen myötä kiittelin teitä kaikesta avustanne tuona vaikeana aikana. Julkaistessani kiitosarvonnan voittajan avauduin myös “lomakrapulasta” ja juhlistin arkemme mullistanutta autoa.

motability_car

Kirjoittelin keskiyön pohdintojani pelottavasta vammaisuudesta, joka sai teiltä hyvän vastaanoton. Se olikin yksi kuukauden luetuimmista postauksista.

lapsi_ruokitaan_letkujen_avulla

Blogiyhteistyöt

Syyskuussa teimme yhteistyötä blogiani seuraavan Design Jessica Pennasen kanssa. Hänen kanssaan toteutimme ihanan aikuisten värityskirjan arvonnan Kiitos-postaukseni yhteydessä.

Olen täynnä ideoita ja erilaisia suunnitelmia toteuttaa hieman erilaista materiaalia blogiin, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan…

sormiruokailu

Kuukauden suosituimmat

Herra Googlen mukaan blogin luetuimmat postaukset syyskuussa olivat:

 1. Pelottava vammaisuus
 2. Elsa vietti 3-vuotissynttärit teholla
 3. Kun isovanhemmat olivat täällä
 4. Pettymys
 5. Viimeinkin SEN saimme

Minusta on juuri ihanaa, kuinka te selkeästi seuraatte meidän kuulumisia. Nämä meidän tunteet ja avoimet kuulumiset tuntuvat nousevan jatkuvasti luetuimpien postauksien listaan, ja tiedättekö.. Minä olen siitä erityisen otettu. Näistähän se blogini pääasiallisesti koostuukin, minkä takia on upeaa nähdä että nämä kirjoitukseni teitä myös kiinnostavat.

peg_leikkaus_epaonnistui

Omat suosikit

 1. Kun isovanhemmat olivat täällä
  Tämä postaus tulee olemaan sellainen, jota vuosienkin päästä tulen lukemaan itse yhä uudestaan. Koska muistot. Ulkosuomalaisena omien vanhempieni vierailu meillä ei ole niin itsestäänselvää, joten jokainen yhdessä vietetty hetki on kultaakin arvokkaampaa.
 2. Kiitos kera arvonnan
  Koska arvonnassa ollut värityskirja on niin upea ja erilainen. Kuitenkin, vaikka kuinka yritin ilmaista kiitollisuuteni teitä kohtaan, tuntui etten siinä mitenkään vieläkään oikein onnistunut. Mutta silti. Tämä postaus on minulle itselleni tärkeä.
 3. Pelottava vammaisuus
  Onnistuin tyydyttävästi tuomaan esille ajatuksiani ja pohdintojani aiheesta.. Vammaisuudesta on aina niin paljon sanottavaa, ja on ihanaa että saan tunteitani ja ajatuksiani tuotua esille täällä blogissa!
 4. Vihdoinkin SEN saimme
  Koska auto. Miten ihanaa ajaminen onkaan ja miten paljon se meidän arkeamme helpottaakaan..
 5. Elsa vietti 3-vuotissynttärit teholla
  Koska tämä postaus pyöri luonnoksissa pitkään. Niin kauan tuntui ahdistavalta palata noihin tunnelmiin takaisin.. Mutta vihdoin se aika koitti, ja muisteleminen ei edes tehnyt pahaa. Jäi vain sellainen kiva fiilis, että tästäkin selvittiin.

Mitkä olivat sinun suosikkisi?


This post is a summary of all the posts that was published in September 2016.

The TOP 5 blogposts for most read that month were:

 1. Disability is frightening
 2. Elsa spent her 3rd birthday in a paediatric intensive care
 3. When the grandparents were visiting
 4. The disappointment
 5. Finally we got IT

What was your favourite?

rakkaudellam

 

 

Tagged , ,

Leave a Reply