Muut

Kiitos kera arvonnan

Olen lyönyt oman ennätykseni siitä, miten usein palaan kirjoittamaan yhtä postausta. Aloittamaan täysin alusta, kirjoittamaan puhtaaksi yhä uudestaan.

korttien_lahetys_teho-osastolle

Koska kiitos tuntuu vaan liian laimealta. Aivan riittämättömältä. Ei se täysin välitä sitä kiitollisuutta, mitä koimme läpi sairaala-ajan. Sitä tunteiden kirjoa ilosta, ilahtumisesta ja kiitollisuudesta lukiessani Elsalle hänen korttejaan ja esitellessään hänen saamiaan lahjoja. Tai kun lähdimme Danin kanssa sairaalan kanttiiniin ja syötiin hyvä lounas.

tuntoaisti_kortti

Tällä kiitollisuudella viittaan toki pyyntööni saada Elsalle kortteja. Viettihän hän teho-osastolla kolmannen syntymäpäivänsä. Pitkien keskustelujen jälkeen annoimme myös mahdollisuuden halukkaille lahjoittaa meille rahallista avustusta, jotta pankkitilin sisältö olisi se viimeisin asia, mistä huolehtia.

Saimme yli 60 korttia, tarroja, kirjoja.. kirjeitä. Niin paljon ajatuksella lähetettyjä ja tehtyjä muistamisia, niin tunnustelukorttia kuin sitä rahaakin. Niin paljon enemmän kuin uskalsin edes haaveilla.

tarrakirjoja

piirros

kasintehty_nallekortti

Yhdessä vaiheessa kirjoitin jopa kaikkien nimet ylös, jotta voisin teitä henkilökohtaisesti kiittää. Haluan kuitenkin suojella teidän henkilöllisyyttänne blogissa, joten päädyinkin aivan toisenlaiseen ratkaisuun. Tämä ei tietysti ole aivan yhtä henkilökohtainen, mutta toivottavasti ainakin piristävä.

Meille nimittäin kortteja laittoi myös ihana Design Jessica Pennanen (entinen “Upoksissa”), jonka kanssa sitten ideoin pienimuotoisen arvonnan. Kiitokseksi kaikesta tuesta, viesteistä, kirjeistä, korteista.. Siitä, että ette kadonneet minnekään, vaikka minusta ei aina kuulunut. Kiitos kaikesta meille lähetetystä rahasta, ne kestivät pitkälle heinäkuulle asti ja niillä kustannettiin monen monta hyvää ateriaa ja kahvihetkeä. Kiitos, että välitätte.

Kiitosarvonnassa on Design Jessica Pennasen kuvittama värityskirja:

kansileimattu

Värityskirjan alkuperäiskuvat on Jessica Pennanen piirtänyt käsin. Värityskirja on 36 -sivuinen ja A4 -kokoinen kirja, jonka Jessica on valmistanut alusta asti itse. Sisäsivujen paperi on joutsenmerkittyä ja Suomessa valmistettua paperia. Kirjan paperi on valmistettu niin, että puuvärikynän pigmentti tarttuisi siihen mahdollisimman hyvin.

Osallistut arvontaan

jättämällä kommenttia alle yhteystietojesi kera ja toisen arvan saat, jos käyt vilkaisemassa Jessican e-portfoliota ja ilmoitat kommentissa lempituotteesi häneltä. Design Jessica Pennanen löytyy myös Facebookista.

Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on toimiva.

Osallistumisaikaa on  perjantaille 16. syyskuuta kello 23:55 asti.

Mutta vielä kerran,

kiitoskortti


I have broken some records with this post. This is the only post ever that I have had in drafts for so long, returning to it so many times to edit, rewrite, erase, to rewrite it again. I never seem to capture the gratitude we have felt. Simple thank you just do not cut it.

We were thankful when reading your cards and letters to our daughter, who was an inpatient in a paediatric intensive care unit. That’s where she was when she turned 3 years old. The kindness of you guys were in our minds when we went to the hospitals restaurant to have another good meal for lunch.

I’m referring to the time I asked for postcards for Elsa’s birthday. After lengthy discussions we even opened up a way for you to help us financially to get us through those tough times.

We received way over 60 cards, letters, books, stickers.. There were so many thoughtful gifts that left us speechless. So much more than we could have ever imagined.

At one point I wrote all the names down who sent us something, but to protect your privacy I decided against publishing them. I thought long and hard how to personally thank you all.. With the help of Design Jessica Pennanen I found a way to return a favour.

We’ve organised a giveaway for this adults colouring book pictured above.

To take part in a giveaway leave a comment below with your correct email address on it. To get a second “ticket” check out Jessica’s e-portfolio and reveal what’s your favourite in her work. You can take part in a giveaway till the 16th of September 2016.

Good luck!

and most of all..

Thank you. You really helped us to get through the extremely difficult time in our lives.

rakkaudellam

Tagged , ,

26 thoughts on “Kiitos kera arvonnan

 1. Mukana! Tätä mahtavaa blogia olen seurannut jo pitkään, ihanan avoimesti kerrot perheenne elämästä. Ilot ja surut koskettaa <3

 2. Mukana ollaan!

  Oih. Kylläpä meni väreet nähdä tuo korttikuva. Muistan kun kortinkirjoituksen yhteydessä näytin Elsan teho-osastokuvaa lapselleni. Ääneni värähti liikutuksesta kun kerroin kuinka vakavasti sairas Elsa sillä hetkellä oli. Lapsikin meni vähän hiljaiseksi ja mietteliääksi.

  Hitsi. Ääneni värähti aivan täsmälleen samalla tavalla kun myöhemmin kerroin samalle lapselle hänen sisaruksensa olevan vakavasti sairas. Ja se lapsi – meni vähän hiljaiseksi ja mietteliääksi.

  Vähänpä sitä elämästä etukäteen tietää. Onneksi meidän molempien lapset voivat nyt hyvin!

  Oih nuo Jessican kankaat ovat ihania!! Suosikikseni nousi pöllökangas vain niukasti kettukankaan ohi!

 3. Oi miten erityinen arvonta 🙂 Olette kyllä superperhe kaiken tuon keskellä, hurjaa ja liikuttavaa on ollut seurata! Jessican tuotteista sulkakangas on kyllä ihana <3

 4. Mukana!
  Kauan minä puupää pyörin tuolla Jessican sivuilla ja ihmettelin, mihin siellä kommentti jätetään 😀
  No mutta, kauniita kankaita on suunnitellut ainakin.

 5. Ihana hyvän mielen postaus! <3 Kahdella arvalla mukana, suosikkituotteeni on juuri tämä värityskirja, joten nyt sormet ristiin voiton puolesta :S

 6. Silloin kun pyysit kortteja lähettämään niin sanoin meidän 3v:lle että lähetetään jotakin.. No se jäi. Nyt parina päivänä neiti on ihan yhtäkkiä itse muistanut kysyä että äiti millon me lähetetään se kortti ja miksei me lähetetä? Joten voisiko teidän kotiosoitteen saada niin voisimme jonkun tervehdyksen laittaa? 🙂

 7. Mukana arvonnassa! Värityskirja tulisi todella tarpeeseen lähestyvää vauva-arkea ajatellen. Lempituotteeni Jessica Pennaselta on ehdottomasti kettukuosinen kangas!
  PS. Blogiasi ja teidän elämäänne on mukava seurata, kirjoitat niin aidosti! 🙂

Leave a Reply