Perhe-elämä

Ilahduin

Miten voisinkaan korostaa tarpeeksi niiden hyvien hetkien tärkeyttä raskaan arjen keskellä… Kuin tuoda esille muun muassa tämän mainion esimerkin:

ilahduin

Oli sateinen päivä. Edellinen yö oli mennyt vähän miten sattui, nukkumaan olin päässyt yhden aikaan aamulla. Dan oli herättänyt minut yhdeksän jäljestä aamulla oman hyvin aikaisin alkaneen aamunsa jälkeen, jotta hän pääsisi takaisin nukkumaan. Siellä minä olohuoneessa istuin molempien lapsieni kanssa, väsyneenä, kärttyisänä, yrittäen pitää mieleni iloisena.. Kun yhtäkkiä puhelimeni soi.

Lapsipuoleni Ruby soitti.

“Hei, saisinko minä tulla noin tunniksi käymään?”
“Tottakai!”

lapsen_tekema_kakku

Ruby toi tullessaan suklaakakkua, minkä hän oli ystävänsä kanssa tehnyt. Samaan aikaan, kun hänen äitinsä teki ruokaostoksia, Ruby leikitti pikkusiskojaan ja minä survoin suuni täyteen suklaista taivasta. Dankin sai oman osansa, hillitsin sen verran itseäni….

lapsipuoli_yllattaa

Minä niin ilahduin siitä, että tämä kesälomansa viimeistä viikkoa viettänyt kiireinen leidi otti ja järjesti aikaa nähdäkseen meidät. Toi vielä tuliaisia, istui kanssani olohuoneessa ja piti minulle seuraa sekä auttoi pikkusiskojensa hoitamisessa. Minä olin niin otettu siitä, että hän tuli käymään, koska olin olettanut ettemme näkisi häntä tuona kesäloman viimeisinä hetkinä ollenkaan.

Koko loppupäivänkin hymyilytti. On minulla niin ihana lapsi tässäkin, niin huomaavainen ja vain kaiken puolin mahtava.


When everyday life is tough, it is important to notice the good fleeting moments going by.. To highlight this, I’m going to tell you an example from past week.

It was a rainy day, naturally. The night before hadn’t been restful, I had been able to get to bed about 1 am. Dan woke me up past 9 am in the morning so he could go and have a nap. He had been up since 5 am… There I was in the lounge surrounded by my kids, feeling exhausted and grumpy. Then my phone rang.

It was my stepdaughter Ruby.

“Could I come around for like an hour?” she asked.
“Of course!”

She arrived carrying a gift. A chocolate cake she had made with her friend. So the scene changed drastically. Now I was stuffing my face with chocolate goodness, chatting away with Ruby who was playing with her sisters.

I was so delighted to see Ruby on her last week of summer holidays. I had expected not to see her as she would be busy seeing her friends before they all set off to go to school – and to different schools too. I was so touched that this busy girl had arranged time to see us, keeping me company and helping to take care of her sisters.

That delighted mood stayed with me for the rest of the day. I am so happy to be a stepmother to this awesome girl!

rakkaudellam

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “Ilahduin

Leave a Reply