Yleinen

Kummallinen Snapchat

Olen vasta vähän aikaa pyörinyt snapchatin kuvioissa ja alkuhämmennyksen jälkeen mieltynytkin palveluun. Eritoten sen jälkeen homma selkeni paljonkin, kun kaveri kävi lävitse yksityisasetukseni: nyt ne videoni näkyvät muillekin!

Snapchat-large

On kivaa ottaa lyhyitä videopätkiä meidän arjesta, niitä hullunkurisia pieniä hetkiä ja onnistumisen fiiliksiä lasten kanssa. Niitä ohikiitäviä ja niin tavallisia tilanteita. Eritoten tykkään snapchatin päivityksestä, juurikin niistä muistoista! Ihana, kun saa tallennettua niitä pikkupätkiä muistiin.

En vielä seuraa snapchatin puolella kovinkaan montaa tyyppiä ja olen jopa karsinut seurattavien määrää. Olen varmaan vanhanaikainen ja eritoten outo, mutta minua ei kiinnosta yhtään snapchatissa höpöttelijät. Siis ne, missä 10 sekuntin snapista toiseen snappaajan suu vain käy ja juttu vain jatkuu. Klik, klik, klik, hyppään turhautuneena niiden snappien yli.

Tykkään samanlaisista snäpeistä, mitä postaan itsekin. Niitä ihan tavallisia hetkiä, hauskoja sattumuksia. Innostun, kun snappaaja laittaa kuvaa ja videota tapahtuvasta huumorilla. Annetaan sellainen pieni väläytys arjesta, pääsee hetkeksi kärpäseksi kattoon. Ei mitään pärstänkatselua, kun selitetään jotain melkein suu vaahdossa. Vielä pahempaa on autoa ajaessa filmatut höpöttelysnapit. Kukkahattutäti sisälläni säikähtää:

Ajattelitko nyt loppuun asti – oletko nähnyt tämän?

Seuraan toki snappaajia, jotka höpöttävät joskus, mutta eivät jatkuvasti.

Ehkä minä olen vain outo. Ehkä olen väärässä palvelussa, ehkä minulla pitäisi olla tunnukset Vineen Snapchatin sijaan. Eritoten, jos olen ainut, joka näin ajattelee…

aitilla_ei_aurinkolaseja

Jos sinä et täytä Snapchatin tarinaasi ottamalla videoita kasvoistasi höpöttämässä ties mistä, vaan jaat enemmänkin kuvasia ja tilannevideoita, ilmiannathan tunnuksesi kommenteissa? Niin pääsen täyttämään omaa feediä kivalla seurattavalla!

Tämä postaus lähti elämään ihan omaa elämäänsä. Anyway, meikäläinen löytyy nimimerkillä @meriannen. Materiaalia tulee kylläkin harvakseltaan, mutta ei anneta sen häiritä!


I haven’t used snapchat for long but I have been quite pleased with it. Especially I like the new memories feature in it; those selected little snaps of our daily lives don’t disappear from there.

I love taking little video clips of funny moments and normal family life situations. I prefer following people who shares similar kind of content too, with or without kids.

I do not yet follow many snappers but I have even got rid of some (sorry!). Maybe I’m just weird but I don’t like those snapchat stories that are just full of a snapper talking. A snap after a snap just constant babbling on about something random. Who cares? I don’t. Click, click, click, I skip them.

I get excited if I see content that is made with humour and features usual every day life. What people have been doing, those random realisations and funny coincidences.. So much more interesting than watching a face chattering away about something. Even worse, all snaps filmed while driving! Haven’t you seen this?

Maybe I’m just weird. Maybe I’m in a wrong place; maybe I should be using Vine instead. Especially if I’m the only who dislikes chatty snaps..

If you are on Snapchat and don’t fill your story with you talking about whatever but reveal a little pieces of what happens around you.. Let me know your usernames so I can follow you and fill up my feed with content that interests me!

Oh. I can be found with @meriannen.

rakkaudellam

Tagged

6 thoughts on “Kummallinen Snapchat

  1. Minä olen käyttänyt snäppiä noin vuoden. Tällä hetkellä en todellakaan höpötä snäppiin, koska puhelin on ainakin yli 2 viikkoa huollossa ja tämä varaluuri pyörittää snäppiä vähän huonosti. Silti en ilmankaan snäppiä osaa olla. T: @minnakil

    1. 😀 ! Mie en tiedä mikä minua siinä höpöttämisessä niin nyppii – en vain jaksa keskittyä, kun se juttu kuitenkin tulee hyppimään vähän? En tiedä! 😀 Lisäilen siut listoille! <3

  2. harvemmin tulee laitettua höpöttelyvideoita, enemmänkin kuvia. mun snäppi on @laurakoivula mutta en tiiä Miten paljon sua kiinnostaa seurata tälläsen vasta 18v opiskelijan elämää Heh ;D sulla on hyviä snäppejä!

Leave a Reply