Perhe-elämä

Parasta nyt

Oli henkilökohtainen tilanne melkein millainen tahansa, niin kaikesta huolimatta onni rakentuu niistä pienistä hyvistä hetkistä. Niitä onnen palasia on löytynyt kurjimmankin päivän seasta, kun olen oikein etsinyt. Olen näitä iltaisin kirjoitellut itselleni ylös, nyt otin kameran ja kuvasin. Olkaa hyvä, aloittakaamme maanantai positiivisesti!

Nämä on ihan parasta just nyt.

parasta_nyt

Ulkona kuivavan puhtaan pyykin tuoksu

pyykki_narulla

Se makea, raikas, tuoreen puhdas, sekoitettuna auringon huumaavaan tuoksuun ja kesään. Voisin asua tuolla pyykkinarujen välissä, tanssia Disney-tyyliin kuivavien vaatteiden välissä!

Mekko, joka sopii päälle

paivan_asu_mekko

Ostin tämän mekon Amazonin nettikaupasta varmaan vuosi sitten ennen kuin tajusin olevani raskaana – ja eihän se mahtunutkaan päälle. Tässä eräänä kuumana päivänä kaivelin mekkokaappiani haluten paeta hikistä fiilistä, ja tämä kauneus osui käteeni. No, kokeillaan – ja se mahtui! Mikä fiilis!

Ystävät

aidille_ystavia

Onnea on, kun ystävä ilmoittaa milloin hänellä on töistä vapaata. Emme tee mitään muita suunnitelmia. Hän ilmestyy paikalle ja joskus vain hengaillaan meillä, ryystetään kahvia kilpaa, parannetaan maailmaa ja siinä sivussa leikitään lasteni kanssa. Tai sitten pakataan auto ja lähdetään tutkimaan lähellä olevaa luonnonpuistoa ja villihevosia. Olen nyt aikaisemmissakin postauksissa tästä maininnut, mutta olen vain niin äärettömän kiitollinen ystävistäni täällä. Yksinäisyys on muisto vain, kiitos teidän!

Puhdas keittiö

puhdas_keittio

Vaikka kerrankin otan rennommin kotitöistä, osaan silti iloita aikaansaannoksistani. Kuten siitä, että tuli sellainen tilanne, jolloin jaksoin ja pystyin siivoamaan keittiön. Imuroimaan ja luuttuamaan lattiat, hoitamaan tiskit, pyyhkimään työtasot, laittamaan pyykkikoneen pyörimään. Niin ihana tunne sitten seisoa vain tuossa ovensuussa ja katsella keittiötä. Meidän keittiötä, puhdasta keittiötä, jonka siivosin.

… Näiden lisäksi tietysti hetket lasteni kanssa antavat voimaa ja iloa, mutta näistä riemuitsin tässä yhtenä päivänä!

Mitkä asiat saavat sinut hymyilemään?


Happiness is brought by those small little moments. It is possible to find them in the midst of the miserable day too when I’ve really looked. Usually I write these down to myself, this time I took out my camera.  So here you go, let’s start this Monday with a smile!

Laundry drying outside

That sweet, freshly clean smell mixed with sunshine.. I could just stay right here sniffing out my own laundry. Weird?

Dress that fits me now

I purchased this dress from Amazon before I was pregnant and guess what? It didn’t fit me. As it was a sunny day I was looking for something nice and light to wear and I found this. Well, let’s try it… And it did fit! What a feeling!

Friends

I know I keep talking about it but it just makes me so happy to have friends here. It brings me happiness when a friend of ours comes by to ours and we might not even have any plans. We might stay in, drink coffee and chat or pack the car with kids and go for a wander in the New Forest. Life is so good with friends. Thanks to you guys, the loneliness is only a distant memory only.

Clean kitchen

Even if I can take it easy with the housework now I still take pride and joy out of the things I’ve achieved. Like when I had a moment when it was entirely possible for me to clean up the kitchen, wash the dishes, hoover and mop the floors and switch the washing machine on.. After all that it was just so awesome to stand and check out my own hands work. Our kitchen, so beautifully clean.

For a moment.

.. Obviously in the addition to this my children make me smile every day all the time, but these were the things I got glad about the other day!

What makes you smile?

rakkaudellam

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Parasta nyt

  1. Voi kun sitä muistaisi iloita pienistä asioista…
    Itselläni on tuo ulkona kuivatun pyykin tuoksu sekä aamulla kahvin tuoksu keittiössä ihan parasta!

Leave a Reply