Muut

Kaksplussan monenlaiset perheblogit

kaksplus_blogiverkosto

Kadun aurinkoisella puolella köpöttelee Arjen Miljonääri, joka Poikien lailla kuuntelee kuulokkeistaan “Eat Hoop Love” – audiokirjaa. Kuin Beauty by Boman lehden Frau Berlin, hän on Ainon kotona päivän Ilopiikki. Hihkaistiinhan siellä viimeksikin, että “Hei meillä valvotaan” ja vastassa oli aikamoinen Pandamama. Sankarimme on itsekin 10 plussan äiti ja vihkoseensa Diary of A on tallentunut Tunnetaifuuni kuin toinenkin, joten hän ymmärtää. Hän tietää mitä on, kun Mutsi hoitaa niin Melskelän lapset kuin selviytyy päivittäisestä Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen parkour-radasta. Kuinka tehdään Fantastic Playroom, joka on kuin Kaunis karuselli, mutta silti edessä avautuu Lastenhuoneen kapina. Kyllä toinen äiti tietää, että Kun kaksi muuttuu kolmeksi, toisin sanoen perhe on Yhtä kuin kolme, voi sivuoireena ilmetä Kaaos kaksiossa. Jopa makuuhuoneesta löytyy sosetta ja sotkua. Kaaosta lakaistessa hoetaan, että together we make a family ja kirotaan, että imuri on vieläkin siellä In the little cottage. Siellä naapurin Landemutsi on kesälläkin kuin Snow one like you, nimi ei ikinä jää mieleen. Jotain hienoa se oli, niin kuin Janina Charlotta. Aina hän mökkiperhettä kutsui sinne, minkä hän oli nimennyt Mrs. Erikssons room. Ei sillä ollut väliä, että hukassa oli Sininen norsu ja samettikarhu, joita Mutsi ja murupullat etsivät jopa Sängyn alla. Ehkä hänkin halusi vain seuraa ympärilleen, olihan hän nimetty Vuoden Yksinhuoltajaäidiksi 2011. Hän aina sanoi, että nyt hänen Tehtävänimekkeenä äiti on, eikä voisi onnellisempi olla.

Niinhän se on, Elämä alkaa lapsesta, johon Love Beyond Words syntyy jo Odottavan aikaan. Lapsen Kädenjälkiä sydämessä ei noin vain pyyhitä pois, toisin kuin niitä taiteellisia tuherruksia Big Mama’s olohuoneesta.”Minä sinua vaan” siinä luki isossa Kuplassa, nyt säestettynä kirjavilla tussilla töherretyillä Raidoilla.  Lasten tapaan seinille tehtyjä piirroksia Saa tuijottaa ja pyytää sitten nätisti, että Emma Karolina, tiedän että hutimeni, mutta ole kiltti Puolukkaposki ja siivoa jälkesi. In her eyes sitä Mutsi on MäSä koko loppupäivän, mutta äiti itse on Hakuna Matata ja juoruilee naapurin neidille, olkoon hän vaikka MiruMaru , että Oliver teki meistä perheen.

Lapsen askelin tarinamme sankari saapuu katraansa tykö. “Hulivilini huomio”, tuo paljon kokenut äiti karjaisi, “Perheeni Pieni on kohta TV:ssä, sisälle siitä!”.

Vain siksi, että samalla äiti voi lukea Kaksplussan blogiverkoston uusimmat.

Pystytkö ratkaisemaan mysteerin?

Nimittäin yksi yllä mainituista blogeista ei ole mammablogi! Haastankin sinut käymään linkkilistan lävitse ja löytämään sen isän kirjoittaman blogin! Jätä kommentti “Spottasin!”, kun löysit kyseisen blogin. Ethän pilaa iloa muilta paljastamalla, mikä blogi oli kyseessä!

Palkintona hyvä mieli ja uutta blogiluettavaa!

Toisekseen

Homman nimenä oli Operaatio Äiti ja missiona ymmärtää Amalian harvinainen sairaus. Tai niin uskoivat lasten kanssa kotiin jääneet perheiden isät, kun ryhmä äitejä kokoontui yhteen sunnuntaiaamuna. Frutti di Mutsi – karkkipussin “työryhmälle” tarjosi Mari Valosaari, joka salaa puristi sylissään Baby bear-lelua. Karkkipussin 47 palasta jakoi osallistujien kesken Poikien äiti huolellisesti, sillä häntä jännitti Kotitalouskriisi.  Päivällistä varten ostamani Munakoisoni ja minä istuimme  Samassa pöydässä muiden kanssa, mutta Miia Metso vilkuili koisoani nälkäisen näköisenä. Pakotin hänet Sutta Pakoon ärähtämällä “Hedelmistään puu tunnetaan“.

Oikeastihan äidit olivat kokoontuneet lukemaan ja keskustelemaan Kaksplussan portaaliblogien tuoreimmista.

rakkaudellam

Tagged , , ,

32 thoughts on “Kaksplussan monenlaiset perheblogit

Leave a Reply