Perhe-elämä

Hali isältä auttaa, kun on paha olla

Kun vähän ällöttää ja on paha olla, isin syli auttaa aina. Eritoten, jos oksennus on aiemmin lentänyt kaaressa ja sotkenut kaikki vaatteet. Ei mikään voi auttaa enempää kuin suihku ja isin halit.

lapsi_suihkussa

Ainakin näin minä lukisin nuo autuaat ilmeet tyttäreni kasvoilla. Kun hän pääsi painautumaan isin ihoa vasten ja lämmin vesi rummutti selkää.

isanrakkaus_sairaalle_lapselle

Kyllä, hän oksensi tänäänkin. Olimme heti yhteyksissä sairaalaan. Lääkärit puhelinlangan toisessa päässä päättivät, että kokeilemme ihan kotosalla normiruoan sijaan syöttää Elsalle Dioralytea. Sen pitäisi rauhoittaa vatsaa ja huolehtia nesteytyksestä sekä ravinteiden saannista. Tiistaille on varattu aika nenäohutsuoliletkun asennukselle, juuri sille samaiselle, minkä Anna aikaisemmin repäisi pois siskoltaan.

Katsellaan, ja nautitaan perhearjesta hetki kerrallaan.


When feeling a bit poorly and sicky, Daddy’s cuddles always help. Especially if been sick and Daddy gives cuddles in a shower.

At least that’s how I read my daughter’s facial expressions, she’s clearly enjoying herself and already feeling better.

So yes, Elsa was sick today too. We were in touch with the hospital and they advised us to swap the feeds to Dioralyte. That should calm the tummy and keep Elsa’s levels of hydration and nutrition up as Dioralyte has pretty much everything she needs apart from the fats. That makes it easier to absorb too. We have an appointment for Tuesday for refitting the nj-tube, which should make it less likely for Elsa to be sick.

Let’s see how we go and we’ll enjoy the time together as a family a moment at a time.

rakkaudellam

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Hali isältä auttaa, kun on paha olla

  1. Oih, tuo kuva on niin ihana!! Sopisi vaikka tauluksi seinälle!

    Höh, kyllä saisi teille tulla jo ihan normaalia arkea! Ilmeisesti pannaan nenäletku takaisin eikä vielä sitä peg-leikkausta, koska sen aika on? Tuleeko siitä sitten portti sekä mahalaukkuun että ohutsuoleen?

    Elsa on niin kaunis ilman nenäletkuja! Onneksi se nenäletkuton aikakin jo siintää näköpiirissä!

    1. Peg-leikkaukseen on tarkastusaika parin viikon päästä, kysely on jo meidän oman sairaanhoitajan kautta että milloin se itse leikkaus on.. Ja silloin tehdään se portti mahalaukkuun myös. Tiistaina laitetaan takaisin ohutsuoliletku, nenämahaletku laitettiin itse takaisin eilen 🙂

      JA NIINPÄ! Ai että, kun pääsee eroon näistä letkuista…

Leave a Reply