Perhe-elämä

Mutta missä on Hanlon?

Elsan huonovointisuus paljastui lopulta ummetukseksi. Pommitimme hänen systeeminsä täyteen ummetuslääkettä, ja vihdoin torstaina tanssimme voiton tanssia vaipanvaihdon yhteydessä. Siitä lähtien tyttö on selkeästi voinut paremmin, vaikka vielä perjantaina hän oli selkeästi normaalia äreämpi ja unisempi. Viikonlopun aikana hän kuitenkin virkistyi, jatkaessaan normaalia suoliston toimintaa.

Sunnuntaina hän käväisi pienellä puistokävelyllä Hanlonin kanssa Christchurchissa – siitä sain todisteena kivaa videota Elsasta ottamassa askelia kohti ankkoja. Hanlon piteli häntä kainaloista, ja antoi tytön itse ojentaa jalkojaan eteenpäin, jolloin hän itsekin otti vasta askeleen eteenpäin.

danidanniceone
Kuvan (c) Dani Hanlon

Moni teistä onkin kysellyt Hanlonin perään, ja tajusin olleeni täysin hiljaa hänestä jo jonkin aikaa! Hän tosiaan muutti helmikuussa poikaystävänsä kanssa yhteen. Muuttivat onneksi tähän ihan lähelle, joten pystymme edelleen näkemään useasti. On outoa, kun hän ei ole enää päivittäisessä arjessamme mukana, mutta hän on onnellinen asuessaan ihanan poikaystävänsä Danin kanssa. Heillä on yhteisiä pieniä projekteja, joista haluan kertoa teille myöhemmin lisää.

Nyt asuessaan poikaystävänsä kanssa Hanlon on aloittanut vanhan harrastuksensa uudestaan. Laulamisen. Ja vaikka kuulin hänen useasti laulavan lapsillemme, en ikinä oikeasti ymmärtänyt miten lahjakas hän oikeasti on. Hän on jo videoinut pari kipaletta, eli jos haluatte tsekata hänen laulutaitonsa niin sitä materiaaliahan löytyy hänen Facebook-sivuiltaan täältä!

Hanlonin poikaystävähän tykkää tehdä videoita – no, yleensä autoista ja extreme urheilusta (mitkä voit tsekata täältä), mutta hän videoi mielellään tyttöystäväänsä laulamassakin! Toimiva combo, sanoisin.

danidan
Kuvan (c) Dani Hanlon

Meillä oli taas kuulkaa sellainen hulinaviikonloppu, että..! Dan asenteli lastenhuoneeseen laminaattilattiaa, Ruby tähtäsi oksennusta ämpäriin ja minä harjoittelin kuumeen siedätyskykyäni yrittäessäni auttaa kaikessa parhaani mukaan. Mikä lähinnä oli sohvalta käsin lapsista huolehtimista, enkä siinäkään hirveän hyvin lopulta onnistunut. Dan sai siis puolet lastenhuoneesta tehtyä, ja minä kiltisti kävelin lääkärin pakeille maanantaina. Sieltä kävely jatkoi tottelevaisesti apteekkiin, ja kotiudun kymmenen päivän antibioottikuurin kanssa. Kiitos angiina!

elsahappy

Hauska fakta muuten vaihtarivuosilta. Silloin minulla oli angiina eli nielurisatulehdus myös, ja kuvittelin angiinan kääntyvän englanniksi ihan samalla sanalla “angina”. Ihmettelin, kuinka kauhuissaan ihmiset olivat.. Kunnes joku, todennäköisesti Dan, opetti minulle uuden sanan. “Tonsillitis” tarkoittaa angiinaa, “angina” ymmärretään täällä rintakipuna – kipua, joka syntyy kun veri ei pääse kunnolla kiertämään sydämeen (linkki NHS:n sivulle aiheesta).
Ohups.


Elsa suffered from constipation, that was her problem last week. We pumped her up with constipation meds and did a little victory dance then on Thursday! Since then she’s been so much better and got back to normal during the weekend. Hanlon took her out on Sunday for a little walk at the park too!

I realised I haven’t yet updated you guys what’s up with Hanlon! She’s moved in with her boyfriend now. Luckily they live close by so we are in touch in regular basis and can easily pop by to see each other – but have to say, it is weird not having her around in our daily lives anymore. But she’s happy with living with her boyfriend Dan and they are now working on couple of projects that I’m excited to tell you about later.. Dani also picked up with her old hobby and started singing again. I’ve heard her sing to my children before but never really fully realised how talented she really is, not until I saw her videos on her Facebook-page here! I truly hope she keeps recording, can’t wait to hear more stuff from her!

They really are a good combo together as Dan enjoys filming. He usually does videos about extreme sports and cars (his videos you can check out on his Facebook-page here), but he takes videos of Dani singing too. Keep it up guys!

We had a bit of a manic weekend last weekend: Dan was fitting laminate flooring to the girls bedroom, Ruby was being sick and I tried to help as much as possible.. from the couch, as I had high temperature myself. Dan got about half of the room done and I obeyed and went to the gp on Monday.. and continued my journey to the pharmacy to get antibiotics for tonsillitis. Great!
To the better we go!

rakkaudellam

Tagged , , , ,

9 thoughts on “Mutta missä on Hanlon?

 1. Onnea Hanlonille ja toki hänen Danilleenkin! <3 🙂

  Täytyy kyllä sanoa, että erityisesti Hanlonilla oli ihan mieletön viime vuosi! Toki teilläkin, mutta siis sillä tavalla ei ole yllättävää, että kävitte Suomessa ja tulit raskaaksi, nehän olivat kuitenkin jossain vaiheessa odotettavissa olevia asioita. 🙂

  Joo, mun miehelle kävi toi sama anginajuttu joskus parikymppisenä. Kertoi englantilaiselle nettikaverilleen vaivastaan ja vastaus oli aika hämmentynyt ja kauhistunut. 😀 Se selkisi tosin saman tien! Pikaista paranemista sinulle! <3

  1. Välitin terveiset! <3

   Ja todellakin, hänellä(kin!) oli aikamoinen viime vuosi - ja ihana oli, että hän oli meidän kanssamme niin paljon silloin <3 Nyt oli selkeästi hänellä jo aika "jatkaa eteenpäin" omassa elämässään, muuttaa yhteen miehensä kanssa ja tehdä enemmän omia juttuja, mitä meidän kanssamme hän ei kyennyt tekemään. Kuten esimerkiksi juuri laulamaan "oikeasti"! 😀

   Hehheh! Minä vaan muistan kauhistuneet ilmeet ja jännä, miten eivät kyselleet sen enempää, käskivät vaan nyt huolehtia itsestään.. Ja kun sitä sitten ihmettelin todennäköisesti juuri Danille, niin hän osasi opettaa "sen oikean" sanan asialle.. 😀

 2. Hyvä juttu. Kyllä se angiina helpottaa, kun saa kunnon lääkkeet, hyvää huolenpitoa ja lepoa. Suomessakin angina pectoris on sepelvaltimotauti, mutta tulehtunut kurkku, jossa valkoisia laikkuja kulkee nimellä angiina. Hmmm… Parane pian.

 3. Pikaista paranemista sinulle!!Mulla oli elämäni toinen angiina aivan äskettäin. Onneksi tehokas antibiootti auttoi pian ja vei kamalan kurkkukivun pois 🙂 Mukavaa, että Hanlon on säilynyt elämässänne!

  1. Kiitos! Tänään olo on jo ollut paljon parempi, selkeästi alkaa elämä voittaa <3 voimakas antibiootti tulee kyllä joskus niin tarpeeseen!
   Ja niinpä - hän on ihana ystävä ja arvokas apu tarvittaessa <3

 4. Heippa! Olen silloin tällöin seuraillut blogiasi tämän vuoden aikana. Olen nyt perillä ketkä ovat Elsa ja Anna, sinä ja miehesi, mutta en ole saanut kiinni, keitä muut lapset/nuoret ovat. Olisi kiva, jos jaksaisit joskus kirjoittaessasi avata, keitä muut ovat tai liittää tiedot esittelytekstiisi sivupalkkiin 🙂 Olisi helpompi seurata eikä tarvitsisi etsiä kauempaa aiemmista teksteistä tietoja 🙂

  Mukavia päiviä teille! Olet upea äiti!

Leave a Reply