Muut

Eazyhold – auttaa saamaan otteen

Eazyhold on uusi amerikkalainen yritys, joka sai alkunsa hyvin yksinkertaisesta ongelmasta. Nivelreumasta kärsivä Kerry huomasi, että hänen oli hyvin vaikeaa pidellä kiinni harjasta tarpeeksi pitkään lakaistakseen hevostallinsa lattiat. Ensimmäisenä ratkaisuna hän kietoi kätensä ja harjan ympärille kaiken korjaavaa jeesusteippiä alias ilmastointiteippiä, mutta se ei pitkällä aikavälillä ollut tietenkään kovinkaan toimiva ratkaisu. Hän löysi jo markkinoilla olevia muita tuotteita – muovista tehtyjä joustavia rinkuloita, jotka auttaisivat häntä pitämään kiinni esimerkiksi juuri katuharjasta. Hän kuitenkin uskoi, että yhdessä perheensä kanssa hän voisi saada aikaan kestävämmän, hygieenisemman ja mukavamman tuotteen kaikille, joilla on ongelmia otteen pitämisessä. Ja he kehittelivät silikonista Eazyholdin.

Alle vuoden ikäisen yrityksen kanssa he ovat auttaneet jo useita perheitä – ei pelkästään muita nivelreumasta kärsiviä, vaan myös erityislapsiperheitä, cp-vammaisia kuin aikuisia, jotka ovat menettäneet osan liikuntakyvystään sydänkohtauksen tai muun sairaskohtauksen takia.

marakassiblog

Me saimme testattavaksi Eazyholdin tuotteita, ja sitä kautta Elsa on saanut aivan uuden ulottuvuuden leikkimiseensä. Aina aikaisemmin olemme ojentaneet hänelle lelun, avanneet sormet ja auttaneet häntä puristamaan lelua käsissään. Mistä hän yleensä innostuu niin paljon, että saattaa vahingossa avata sormensa ja tiputtaa lelun käsistään. Mikä luonnollisesti on hänestä ollut hyvin turhauttavaa. Nyt Eazyholdin avulla lelu on pysynyt hänen käsissään ja auttanut oikean pitelyotteen saamisessa. Ja se riemu! Voitteko kuvitella lapsen ilon siitä, kun hänen ei tarvitse keskittyä pelkästään lelun pitelemiseen käsissään, vaan saa itse aikaan esimerkiksi marakassista äänen tai kulkuset kilisemään..

huuulablog

Toisin sanoen Eazyholdin avulla Elsa on voinut keskittyä siihen tärkeimpään, eli leikkimiseen. Se on auttanut häntä itse toiminnassa, ja siinä sivussa opettanut pitämään sormia lelun ympärillä oikein. Käytämmekin Eazyholdia päivittäin.

Jos Elsa voisi vielä syödä “normaalisti” suun kautta, voisimme Eazyholdia käyttää siinäkin. Eazyholdin saisi esimerkiksi juuri lusikan ympärille. Eazyholdin avulla meidän ei tarvitsisi pelätä sitä, että lusikka tipahtaisi Elsan käsistä, vaan voisimme siten keskittyä auttamaan Elsaa sen oikean liikkeen kanssa, lusikan tuomisesta suuhun.

Näitä tällaisia tilanteita on lukemattomia, missä Eazyhold voisi auttaa juuri cp-vammaisten tai muuten liikuntavammaisten lasten kanssa. Miten olisi vaikka.. piirtämään? Maalaamaan? Askartelemaan? Soittamaan instrumenttia? Mutta entäs iäkkäämpien kanssa, kun oma ote ei enää pysykään niin hyvin lusikan tai haarukan ympärillä? Minkä tunteen voisikaan tällainen yksinkertainen apu saada aikaan, kun aiemmin itsenäinen aikuinen pystyisi taas itse syöttämään itsensä Eazyholdin avulla? Tai pesemään hampaat itse? Pitelemään itse juomakuppia? Kampaamaan hiuksensa?

Yksinkertainen tuote. Iso apu. Auttaa saamaan otteen arjesta, auttamalla nimenomaisesti tavaroiden pitelemisessä.

Kuvassa arvonnassa oleva Eazyholdin "Terapeutti/Opettaja" - pakkaus. Kuvan (c) Eazyhold.
Kuvassa arvonnassa oleva Eazyholdin “Terapeutti/Opettaja” – pakkaus.
Kuvan (c) Eazyhold.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa paketti Eazyhold-tuotteita itsellesi tai tutullesi!

Arvonnassa olisi siis “terapeutti-pakkaus”, joka sisältää 7 erilaista ja erikokoista Eazyholdia, mistä löytyy sopivankokoiset remmit vauvasta aikuiseen. Täydellinen paketti siis kokeilla tuotetta itse tai lahjoittaa tällaista apukeinoa tarvitsevalle tutulle!

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttia alle, miten tuote voisi sinua tai tuttuasi auttaa. Muista jättää minulle myös sähköpostiosoitteesi, jotta onnen sattuessa kohdallesi voin ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä!

Osallistumisaikaa on keskiyöhön 6.3.2016 asti.

musiikkilelu

Seuraa Eazyholdia: – nettisivu Facebook Instagram Twitter – saadaksesi esimerkiksi lisää ideoita siihen, miten Eazyhold voi auttaa sinua tai tuttuasi.

Yhteistyöpostaus Eazyholdin kanssa – postaus ei sisällä affiliate-linkkejä.


Eazyhold is a new American product that helps people who has problems with their grip strength. It has already helped countless families, who have special needs children and adults who have lost some of their grip strength due a stroke or other medical conditions.

We got Eazyhold products to try out with Elsa, and what a difference it has made to her life! Before when playing with her toys she would get frustrated when the toy would fall from her hands, as it is difficult for her to control her movements enough to keep her grip on a toy. With help of Eazyhold she didn’t have to concentrate anymore to hold on to her toys only to play with them – and what a joy it is to watch her enjoy making noises with maracas or jingle bells!

Eazyhold opens a world of possibilities – a grandma who suffers from arthitis could feed herself again or sweep the floor herself, a person with cerebral palsy could enjoy doing not just holding items in their hands. Previously independent adult that suffered a stroke and with that lost the capability to hold on to items could brush their own hair again, or their teeth..

We found Eazyhold to be easy to keep clean and comfortable to use, thanks to silicone that it’s made of. With different sizez you can attach Eazyhold almost to anything, from pencils to brooms to torches, anything a person might need to take a grip on.

We are so happy with a product that we have organised a giveaway with Eazyhold! Maybe it is you who could win a therapist pack of Eazyhold that consist different sizes from infant to adult – so you could enjoy the possibilities Eazyhold provides, or someone you love. Just leave a comment below to who you would give the product to/if you would use it yourself and how, and don’t forget your contact details (email address)! Time to enter to the giveaway is till midnight of 6th of March, which is Mothering Sunday here in UK.

Follow Eazyhold on – WebsiteFacebook Instagram Twitter – to get more ideas how Eazyhold could be used.rakkaudellam

Tagged , ,

24 thoughts on “Eazyhold – auttaa saamaan otteen

 1. Olisipa kiva voittaa tuo paketti! Siitä voisi olla hyötyä keskosena syntyneelle tyttärelleni jolla ei käsivoimat ole ihan normaalin tasoiset. Ja osan lahjoittaisin mielelläni ystäväni cp-vammaiselle tyttärelle 🙂

 2. Auttaisi varmasti omaa 8-vuotiasta jolla vaikea CP-vamma.Hänellä pysyy nykyään hetken ote esineestä mutta helposti käsi aukeaa.Tämä tuote vaikuttaa loistavalta!Liian pienet kappaleet paketista voisin viedä vaikka lapsen entiseen päiväkotiin tai jakaa Facebookissa.

 3. Pakko osallistua arvontaan. Olisi ihan huippua saada meidän tytölle kokeiluun, syödessä lusikka meinaa tippua vaikka onkin apuvälinelusikka. Muutenkin on hankala tosiaan säilyttää otetta mistään eli varmasti olisi paljonkin käyttömahdollisuuksia, juuri sellaisia mitä ei edes tule ajatelleeksi että hän voisi edes tehdä.

 4. Pakko osallistua. Tämän paketin lahjoittaisin kokonaisuudessaan serkkuni pienelle vaikeasti kehitysvammaiselle tytölle. Uskoisin että siitä olisi paljon iloa hänelle <3

 5. Me tehdään töissä vastaavia “strap”ejä tarpeen mukaan itse (sairaala – halvaus- ja neurologisten sairauksien osastolla) joustavasta materiaalista. Leikkaa vaan reiät kumpaankin päähän ja pujottaa lusikan etc. pideltävän esineen läpi. Simples ?

 6. Meillä hemiplegiapoika, jolla huonon käden tuntemus loppuu ranteeseen eikä hahmota kämmentä. Tämä auttaisi pitämään tavaroita kädessä ja lisäämään tietoisuutta. Väärän kokoiset ja osan muutenkin voisin jakaa muille tutuille cp-lapsille.

 7. Auttaisin naapurin cp vammaista poikaa joka juuri opettelee tavaroitten kädessä pitämistä.kädet normaalisti nyrkissä mutta pystyy avaamaan ja tarttumaan autettuna.uskon että tuo auttaisi häntä tekemään monia asioita.

 8. Työskentelen vanhusten kotihoidossa. Näistä olisi varmasti suuri apu ihmiselle joka pystyy muuten asumaan kotona mutta syöminen ja juominen on hankalaa käden halvautumisen takia. Tietäisin jo muutaman asiakkaamme kenelle tätä loistavaa keksintöä voisi kokeilla. Mukana arvonnassa.

 9. Kummitytölleni jo noita googletettiin, mutta Suomesta ei ollut saatavissa ja hintaviakin ovat. Olisipa kiva yllätys voittaa ne hänelle, kun mikään tavara ei pysy itsekseen kädessä. Hkivinie(at)gmail.com

 10. Onpa kiinnostava tuote! Olisi avuksi cp-vammaisen lapseni arjessa. Oikean käden puristusvoima on ihan olematon ja tämän avulla sitä voisi harjoitella ja monet kahden käden hommat onnistuisivat!
  Ehkä isointa voisi kokeilla myös vanhan mummoni kanssa, jonka käsissä ei ole vuosiin pysynyt enää mikään.

 11. Hei!

  Mukana arvonnassa! Käyttäisin vaikeasti kehitysvammaiselle tytölleni ja osan lahjoittaisin tyttäreni kouluun, jossa varmasti olisi näille myös käyttöä! <3

  Terkuin Elsa & co

 12. Mukana arvonnassa! Työskennellessäni fysioterapeuttina minulla on useampi asikas joiden kanssa tätä olisi mielenkiintoista lähteä kokeilemaan! (joanna_15_athotmail.com)

 13. Mukana arvonnassa! Jos voitan niin antaisin voiton ehdottomasti serkulleni, kahden pienen lapsen äidille, joka käy parhaillaan taistelua aivokasvainta vastaan. Kasvain ja/tai rankat hoidot ovat aiheuttaneet sen että oikea käsi ei toimi enää ja puristusvoima käsissä on heikkoa/lähes olematon. Tästä olisi varmasti paljon apua muuten hankalassa arjessa! saridgu@gmail.com

 14. Vauvakoon toivoisin 9kk VACTERL-poikamme käyttöön. Toisesta kädestä puuttuu peukalo ja puristusvoimaa ei ole ja toisen käden motoriikka ei toimi lelun kädessä pitämiseen. Lemmy ei ole koskaan pystynyt pitämään lelua kädessään itsenäisesti.
  Jos saisin paketin, muut koot antaisin ihanalle fysioterapeutillemme, joka voisi jakaa loput asiakkailleen.
  ninni1101@hotmail.com

 15. Mukana! Lahjoittaisin tuotteen ystävälleni jolla 5 vuotias cp-vammainen lapsi. Tiedän että siitä olisi apua heidän arkeensa. Toimintaterapeuttina itse myös ihailen tuotetta! elinatamm at hotmail.com

 16. Pakko osallistua! Näistä on ollut miehen kanssa puhetta mutta hankkiminen on vain jäänyt. Cp-vammainen poikani (3v.) hyötyisi näistä varmasti. Poikani käteen saisi lusikan viimein pysymään 🙂

Leave a Reply