Perhe-elämä

Saa tuijottaa – Elisa meillä!

Nyt on kuulkaa jännät ajat meillä!

Kun tulimme käymään Suomessa, näimme Helsingissä blogin lukijoita ja muita bloggaajia. Itsellä jäi niistä tapaamisista vähän höntti olo, kun suoraan matkustamisten jälkeen yritin olla sosiaalinen ja tuntui, että aivot eivät toimineet ollenkaan väsymyksen vuoksi ja mitään järkevää ei saanut sanotuksi. Mutta onneksi ihmiset ovat ymmärtäväisiä.

Yksi näistä tapaamistamme ihmisistä oli Kaksplussan yhteisössäkin “Saa tuijottaa” – blogia pitävä Elisa. Hänellä, kuten tyttärellämme Elsalla, on cp-vamma, ja jo silloin minusta oli upeaa keskustella hänen kanssaan vammaisuudesta ja sen kanssa elämisestä. Silloin jo jäi puheeksi, että hän olisi aina tervetullut meillä käymään, jos tilaisuus matkustamiseen ilmenisi.

elsamina

Ja sellainenhan ilmeni. Nyt Elisa viettää täällä meillä kolmisen viikkoa, minä aikana tutustumme meidän kotiseutuun ja puhumme loputtomasti siitä, miten Englanti tukee vammaisia verrattuna Suomeen ja toisinpäin, sekä elämästä vammaisena. Ette uskokaan miten paljon tämä antaa minulle! On upeaa, kun erityislapsen vanhempana pystyn keskustelemaan hänen kanssaan näistä jännittämistäni asioista, kuten työllistymisestä vammaisena ja minkälaista elämä on, kun sitä värittää vammaisuus. Tietysti puhumme myös muustakin!

Elisa on jo blogiinsa kirjoíttanut tunnelmia matkustamisestaan, voit lukaista siitä täältä!


We have a guest from Finland. She is a blogger too, in her blog she writes about her life as a disabled person who’s a stepmother to a little boy. We met each other when we had our holiday in Finland and it was already said then that she’s always welcome to visit us in England if she ever had the chance. And she did, so she’s here now with us for about three weeks! It gives us a lot to live with someone who has the same disability than our daughter, we already have had so refreshing conversations about life with disabilities and so on..

rakkaudellam

Tagged , , , , ,

8 thoughts on “Saa tuijottaa – Elisa meillä!

 1. Oi vitsit, teillä on ihanaa aikaa tiedossa! :)) Ehkäpä minunkin pitäisi joskus hypätä lentokoneeseen ja suunnata teille päin! Sulla on muuten pieni kirjoitusvirhe tuossa otsikossa. Siinä lukee nyt käytännössä näin: “Saa tuijottaa: Elisa meillä!” kun varmaankin tarkoitat “Saa tuijottaa -Elisa meillä!” Vaihtoehtoisesti voi myös sanoa “Saa tuijottaa”-Elisa meillä! 🙂 Terveisin Meriannen mielessä -blogin (tai “Meriannen mielessä”-blogin) lukija. 😀

  1. Joo tervetuloa kuule vain pienelle enkkulomalle! Hahhah repesin tuolle kirjoitusvirheelle, on selkeästi unisena tullut painettua välilyöntiä liikaa! Kiitos korjauksesta 😀 Koska se kuitenkin miuta huvittaa niin en ala sitä muuttamaan (oon hassu :D)!

 2. Pakko sanoa, että ootte kyllä ihania molemmat! <3 Terveisiä sinne täältä kylmästä Suomesta eli Turusta! 😉

  Niin ja olisi mielenkiintoista nähdä joskus kumpainenkin, vaikka Elisan olenkin jo kerran tavannut! 😉

   1. Kyllä ne pakkaset hiljalleen hiipii tänne Turkuunkin, ainakin parina päivänä on tarvittu hanskoja niin täällä Turussa kuin myös mun synnyinkaupungissa Karkkilassa (Länsi-Uudellamaalla siis). 🙂

    Ehdottomasti kannatan miittinkiä kuule, voisi ihan hyvin sovitella aikatauluja yhteen ja toteuttaa plääni. 😉 Uskon, että keskustelunaiheita löytyisi. 😉

    1. Hrrrrr.. kylmä 😀 Tosin Suomen pakkaset tuntuvat niin erilaiselta kuin täällä kosteammassa ilmastossa kylmyys, se menee ihan luihin ja ytimiin! Ja järjestetään kuule jotain, ilmoittelen kyllä varmasti blogin puolella kuin muuallakin sitten kun tiedämme milloin seuraavan kerran Suomeen pääsemme!!

Leave a Reply