Perhe-elämä

Hetkiä Suomilomaltamme

auringonlasku

perhekuva

paivi

nuotio

neljasukupolvea

mummo

moments

Tärkeitä hetkiä ja jo nyt niin arvokkaita muistoja. Auringonlasku porukoideni pihalla, makkaroiden paistamista koko perheen voimin nuotiolla. Serkkuni pitelemässä nukkuvaa tytärtäni. Mummoni, isäni äiti, pitelemässä tytärtäni – sellainen harvinainen neljän sukupolven kuva. Ihanaa kuvasta tekee myös sen, että Spud-vauvamasu turvotuksineen näkyy kuvassa niin mainiosti; hänkin siis pääsi kuvaan mukaan jo!

Blogissa jo aiemminkin vilahtanut kuva äidistäni ja tyttärestäni, joka on päässyt minun äitiyspakkauksessa tulleeseen makuupussiin..

Muistoja, kesäisiä lomakuvia.

Meillä kaikilla on jo kova ikävä takaisin Suomeen. Toivottavasti päästäisiin pian sinne taas!


Memories from our holiday in Finland. When our extended family came over, my aunties and uncles and cousins.. My grandmother, my Father’s mum, holding my precious daughter and we were able to take this rare photo of four generations. What is even more remarkable about that one photo is that you can see the so swollen babybelly clearly from it too; even Spud got into the photo! Then there are photos of the bonfire we did and how we all hanged around there, cooking sausages. My mum holding Elsa and trying to get her go to sleep, and Elsa was so lucky to get into my sleeping bag that my parents got for me from the infamous Finnish babybox!

We all miss Finland already.. We hope we can come back there soon again!

rakkaudellam

Tagged , , ,

6 thoughts on “Hetkiä Suomilomaltamme

  1. Oot kyllä perinyt isältäsi muutakin, kuin värityksen. Nimittäin hymyn! Ja ihan samoin hän on perinyt sen äidiltään. Ihania kuvia!:)

Leave a Reply