Perhe-elämä

Henkilökohtainen Kampanja: Sheltti Perheeseen

Suomireissustamme on niin paljon asiaa, että ajattelin ihan parhaimmaksi tavaksi purkaa postaussumaa kirjoittamalla postauksia inspiraation mukaan – eikä loogisesti aikajärjestyksessä. Näin tämä on ainakin mukavampaa minulle!

Eräänä päivänä matkallamme shoppailureissulle Kuopioon pysähdyimme perheelleni yllätyksenä shelttikennelillä. Henkilökohtaisesti olen toivonut koiraa perheenjäseneksemme pitkään, ja olemmekin Danin kanssa keskustelleet paljon koiraroduista. Minä haluaisin shetlanninlammaskoiran, sen pienen koon, aktiivisuuden ja fiksuuden vuoksi, kun taas mieheni haluaisi ison “miehen koiran”. Kuten valkoisen paimenkoiran, jollainen ystävältämme löytyy.

Luonnollisesti koiran hankinta ei vielä ole ajankohtaista, mutta tartuin välittömästi tilaisuuteen esitellä lempikoirarotuani perheelleni. Kiitokset tästä Helskon-kennelille!

helskonkampanja

10 soopelia shetlanninlammaskoiraa juoksenteli ympärillämme ja jopa uusien ihmisten keskellä ujosteleva Ruby innostui silittelemään karvaturreja. Danin pieni nyreys katosi melko lailla välittömästi, kun ensimmäinen kaveri ilmestyi hänen eteensä rapsuteltavaksi.

helskonmina

Ruby rakastui paikkaan ja koiriin niin paljon, että jokaisena seuraavana päivänä hän kysäisi, josko voitaisiin mennä rapsuttelemaan koiria uudestaan. Hän myös pontevasti isälleen ilmoitti, että meidän pitää ottaa shetlanninlammaskoira.

Minusta myös tuntuu, että Dan lämpeni ajatukselle shetlanninlammaskoirasta. Hän nimittäin noilta kasvattajilta kysäisi, jos me olisimme voineet saada matkaamme mukaan välittömästi tuon pienen tyttösen, jota hän ja minä kuvissa rapsutteli.

Ehkä siis, kun aika on oikea (ei vauvaa kasvamassa masussa ja sitä rataa), niin meille voisi kuin voisikin ilmestyä shetlanninlammaskoiran pentu!


I may have had a little personal campaign to get my family love my favourite breed of dogs that is shetland sheepdog. While in Finland we had a chance to pop by to our local shetland sheepdog breeder to go and get to know the dogs, so obviously I jumped at that idea! My family had no idea about it all, so it was a nice surprise on our way to Kuopio to stop by Helskon – breeder to see the dogs. Ruby fell in love with that place that much that she kept asking every following day if we could go and see the dogs again. She told her Dad that we need to get a sheltie for us too, which I was happy about – and I think Dan warmed up to an idea to have a shetland sheepdog as well as he wanted to take that little lady dog that he was cuddling immediately with us.

So when the time is right (that I’m not anymore pregnant and all that jazz) we may be getting a little shetland sheepdog puppy. Maybe.

rakkaudellam

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Henkilökohtainen Kampanja: Sheltti Perheeseen

  1. Oletpa ovela! 😀 Ihania kuvia! Ja pssst ne häät kanssa ennen koiraa, jooko?! 😉 Mutta heti niiden jälkeen olisi sopiva koirahetki. :)) Tässä yksi hyvän mielen koiravideo rinnakkaisrodusta vastapainoksi kaikille internetin kissavideoille http://imgur.com/gallery/KuyuxKd

    1. Enkö olekin! 😀 Vielä parempi olisi ollut, jos olisi sattunut olemaan aivan pikkuruisia pentuja, mutta nämä aikuisetkin hurmasivat meidän perheen! Tai no, minähän en viettelyä enää tarvinnut, kun ennenkin on ollut minulla sheltti … 😀 Hahhah ja katsotaan, jos ne häät tosiaan nyt saisi ensin “pois alta”! XD

      Ja oho, aikamoinen video! Vitsit, pitäisi heillä olla jo muutama auto pelkästään koiramäärän takia! 😀

  2. Ooo, ihanaa että vihdoin pääsitte Suomeen ja kaikkea mukavaa on tapahtunut. Koirat ovat ihania ja siksi varmaan pisti erityisesti silmään, kun on itsellänikin koirakuume meneillään (:

Leave a Reply