Perhe-elämä

Me ollaan Suomessa!

instagramsuomi
instagram: @Meriannen

Täällä sitä nyt ollaan, Suomessa! Lennoista ja muusta matkanteosta tulen kertomaan myöhemmin, olihan siinäkin nimittäin meillä aikamoinen lasti matkassa: lentopelkoinen Dan, 10v. ensilentäjä Ruby ja tietysti Elsa, sekä meikätyttö raskaana. Sekä siitä, minkälaista oli nähdä tuttuja jo lentokentällä sekä yöpyä Helsingissä, matkastamme tänne Savoon.. Ja elostamme täällä Savossa!

Juttua tulee todennäköisesti ripotellen ja silloin tällöin, koska hei yllätyttekö, jos sanon että ei hirveästi riitä mielenkiintoa istua koneella… Kun omat vanhemmat ovat halausetäisyydellä, järvi takapihalla, minne oma perheeni on aikalailla muuttanut kalastusvälineidensä kanssa ja tietysti Elsa, jolle haluan näyttää niin paljon kaikkea…! Ja samalla ahmia porukoiden jääkaapin tyhjäksi.

11701159_725620990897641_3421720511421411729_n
Kuvan (c) Dani Hanlon

Täällä sitä nyt kuitenkin ollaan, vihdoin ja viimein! Olen nauranut ja itkenyt onnesta, olen seurannut itku silmässä, kun vanhempani ovat jutelleet koko perheeni kanssa. Isäni vei koko perheeni veneellä kalaan samalla, kun minä lähdin autolla ajelemaan ensimmäistä kertaa pariin vuoteen. Ja tosiaan, laituri on ominut perheeni. Siellä he nytkin pienessä sateessa istuvat ja innokkaasti kalastavat, ja tulevat raportoimaan jokaisesta pienestäkin ahvenesta, jonka onkiinsa saavat.

11850473_725825387543868_1802480384782383084_o
Ensimmäinen lomapäivä, kuvan (c) Dani Hanlon

Eilisen paras hetki ehkä kuitenkin oli tämä:

porukatelsa

porukatelsa1

porukatelsa2

Isäni pitämässä lastani sylissä ensimmäistä kertaa ikinä.


We are in Finland already! There is so much to tell you but not enough time and to be honest, even interest to sit down and spend time on the computer as my parent’s are in a hugging distance, my own family is having fun and getting to know Finnish food and culture.. and I’m eating my parent’s fridge empty (it’s a mission of some sort I guess.. So much food I’ve missed!). But.. one thing I’ll tell you. The happiest moment of yesterday was pictured above – my Dad holding Elsa for the first time ever.

Emotional much?

Hell yes.

And so freaking happy.

rakkaudellam

Tagged , , , ,

32 thoughts on “Me ollaan Suomessa!

  1. Voi Annukka <3 Täällä ollaan kuule varmaan pillitetty samaan aikaan, melkein joka päivä on herahtanut onnenkyyneleet! Ollaan tosiaan kymmenen päivää, eli tultiin 4. päivä ja 14. päivä pitää sitten raahautua takaisin lentokoneeseen ja takaisin Englantiin.. Ja tänään on jo lähtö takaisin Helsinkiin!

  1. Niin oon minäkin herkkis! :’) On ollut niin upeaa olla kotona ja perheen keskellä, nähdä sukua ja kavereita ja nähdä miten kaikki rakastaa ihan täysillä Elsaa .. Ja tietysti koko muutakin perhettä! Oon nauttinut koko sydämeni kyllyydestä tästä, ja tänään onkin jo vaikea päivä kun pitäisi lähteä takaisinpäin jo menemään….

 1. :’) <3 mulle tulee ihan tippa linssiin näitä kuvia katsellessa ja lukiessa teiän olosta! Aivan mahtavaa! Tein puolesta iloiten!!! Ja sun isällä ja äidilläkin on aivan ihanat hymyt, täynnä lämpöä ja rakkautta!

  1. Mun isä ja äiti on niin parhaita, he todellakin rakastaa ja osoittaa sitä rakkautta hellyydellä ja muuten.. Täällä on ollut niin mahtavaa olla eikä kukaan meistä haluaisi nyt tänään lähteä pois! 😀 <3 <3 <3

 2. Kuulepa, mä luulen, että tämä oli kuitenkin parempi kuin tulla jouluna. Ensinnäkin Hanlon on mukananne ja toisekseen, vaikka tämä on eksoottinen mesta talvella sellaisen silmin, joka ei ole ikinä nähnyt lunta, kesällä on paaaljon enemmän tekemistä. Tulette toki joku joulu myös! (Ja raahaatte mukananne Hanlonin poikaystävänkin?! ;D) Terkkuja teille kaikille!

  1. Joku joulu pitää ehdottomasti tulla, nyt tämä tuleva joulu menee varmaan synnärillä! 😀 Ja seuraavalla kerralla saattaa toki olla Hanlonin poikaystäväkin mukana, ja siinä sitä sitten ollaankin pulassa kun on Dan, Dan ja Dani talossa XD Danille porukat kehitti uuden kutsumanimen täällä ollessaan, hän on nyt “Hani”. 😀

  1. Hihhih, ollos hyvä vaan! Huvitti, kun heti Suomessa katsottiin enkkujen uutisia ja siellä oli jopa lumivaroituksia Skotlannissa ja myrskyvaroituksia koko Britanniassa 😀 Niin me vaan vietiin kaikki se hyvä sää sieltä tänne! XD

 3. Ihanaa!!! ❤ On se hurjaa että isovanhemmat tapaavat Elsan ekaa kertaa vasta nyt!! Mutta ymmärrän. Meidänkin typykkä oli miltei 3-vuotias kun pappa ja muut sukulaiset näkivät hänet ekaa kertaa. Vaikka maailma on nykyisin niin “lähellä” ja lentokoneita menee joka päivä, niin silti vieraiden ja sukulaisten saaminen omaan ulkomaan kotiin oli vaikeaa. Ja meillä ei ollut myöskään mahdollisuutta tulla Suomeen.
  Nauttikaa nyt ihanasta Suomen kesästä!! Ihania päiviä sinne! ❤

  1. Näinpä.. Vaikka sitä on lähempänä kuin vuosikymmeniä sitten, niin ei se silti aina itsestäänselvää ole että sitä pääsisi puolin tai toisin käymään.. Niin lohduttavaa oli lukea, että me ei olla oltu tässä tilanteessa ainoita! Se tuntui niin hirveältä ajatukselta, että eivät olleet päässeet näkemään Elsaa yhtään tätä ennen.. Mutta onneksi se on nyt korjattu, kuin myös teilläkin!

   Kiitos Kaarina aivan ihanasta kommentista, sain siitä tosi paljon voimaa! <3

Leave a Reply