Perhe-elämä

Ruby täytti 10!

Kaiken tämän matkajännityksen ja -stressin keskellä meillä juhlittiin taas. Synttäreitä nimittäin, kun meidän jo niin iso tyttömme Ruby täytti ensimmäisen vuosikymmenensä!

rubygifts

Kun Ruby heräsi, hän jotenkin täysin onnistui olemaan huomaamatta isoa lahjakasaansa, jonka Hanlon oli edellisenä iltana tytön nukahdettua kasannut sohvalle. Kun hän sen sitten vihdoin huomasi, ilo repesi korkeimpiin taajuuksiinsa!

rubyhappy

openingpresents

Lahjojen avaamisen jälkeen Danin piti lähteä töihin, ja me tytöt sekä Dan B. pukeuduimme ja valmistauduimme lähtöön.

party

Menimme Danin työpaikan lähellä olevaan jäätelöbaariin nimeltä Sprinkles, missä minä en ollut ollut ikinä aikaisemmin. Ruby laski, että hän on ollut siellä jo yhteensä neljä kertaa, mikä tarkoitti että hän tiesi täsmälleen mitä hän aamupalakseen halusi!

rubybreakfast

Tottakai syntymäpäivänä hän sai aamupalakseen valita jäätelöä, kahta lempparimakuaan! Oreokeksiä ja minttujäätelöä.

mindblowingbreakfast

Minä innostuin, kun löysin listalta aamupalan maustamattomalla jugurtilla, myslillä ja tuoreilla hedelmillä. Kun tämä upeus minun eteeni laskettiin, olin kovin innoissani kaikista marjoista.. Ja voitte ehkä kuvitella innostuneen yllätykseni, kun tuon mysliosan alta löytyi vielä kiiviä ja ananasta!

elsasmoothie

Elsakin sai oman annoksensa, “pienen” annoksen mansikkasmoothieta.

sisterslike

Hanlon oli luvannut Rubylle jo aikaa sitten, että syntymäpäivänään mentäisiin porukalla sellaiseen lelukauppaan, jossa saa rakentaa itse haluamansa nallen tarvikkeineen!

happyface

Kun henkilökunta kuuli, että Rubylla oli tänään merkkipäivä, hän sai heti tarran rintaansa asian johdosta ja voi, miten noinkin pieni ja yksinkertainen asia saa aikaan sellaista ylpeyttä ja iloa…!

pickedbunny

Ruby valitsi haluamansa “nallen”, minkä jälkeen sille valittiin sydän, täytettiin yhdessä henkilökunnan kanssa pehmusteella ja hajusteella, sitten sille valittiin nimi ja vaatteita.

bunny

Lopputuloksena onnellinen 10-vuotias uuden pupusensa kanssa!

wheelchair

Näin kaupassa myös tämän upeuden, joka sai minut ihan kyyneliin asti. Jaoin kuvan jo instagramissa, missä minua voi siis seurata nimimerkillä Meriannen!

Tämän aamupäivän tekemisten jälkeen Ruby lähti innokkaasti äitinsä luokse, missä he juhlistivat synttäreitä kaverijuhlien muodossa Rubyn lemppariravintolassa.

Tätäkin kautta, rakas lapsipuoleni, HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!


In the middle of all the travel arrangements we did celebrate our big girls birthday. It’s really hard to believe she actually turned 10 – she’s lived for a decade already as she pointed out herself! Just after waking up she opened up her presents, after which Daddy went to work and the rest of us headed towards the icecream bar called Sprinkles. I’ve never been there before but Ruby counted she’d been there 4 times before. That meant she knew exactly what she wanted, and of course she was allowed to have icecream for breakfast – it was her birthday after all! I got really excited about this natural yoghurt, muesli and fruits that I had for breakfast. After Sprinkles we headed to the Build-A-Bear as promised to Ruby a long time ago already. She was proud to get the sticker on her chest to announce her to be the birthday girl, and then she happily went for the hunt for the right teddybear. After picking the teddy, she picked up a heart for her teddy and then it was stuffed together with a member of staff and then the birthdaygirl picked some clothes for her new best friend teddy. While shopping there I found this wheelchair for the teddy bears and it hit right home.. It was hard to hold the tears! I first posted that photo on instagram so if you do not yet follow us there I suggest you do it now, you can find us with our nickname of Meriannen!

After this busy morning Ruby headed home to her mums to celebrate her birthday with friends in her favourite restaurant! I wish you the best birthday through here as well Ruby, I love you!

rakkaudellam

Tagged , , ,

4 thoughts on “Ruby täytti 10!

  1. Mä muistan kun käytiin Lontoossa monta vuotta sitten, ja siellä oli sellanen valtava lelukauppa jossa sai tehdä oman nallensa! Vähänkö harmitti kun exä sanoi etten saa tehdä omaa 😀 Joku päivä tulen lapsipuolten kanssa sinne ja sitten tehään kaikille omat!

    Hyvää synttäriä Rubylle, nallesta tuli tosi hieno!

    1. Voi miten harmillinen exä! Toivottavasti pääsette pian tännepäin uudestaan, niin voitte jokainen rakentaa oman nallen! Ruby on ihan innoissaan, kun Elsallakin on oma nalle ja he voi vaihdella vaatteita yms! 😀

      Kerroin terkut, Ruby sanoi kiitos! <3

Leave a Reply