Muut

Liityin joukkoon sakeaan, eli Ask.fm!

Minulla oli paljon ennakkoluuloja Ask.fm’stä. Katselin jonkun aikaa muiden profiileja ja niitä kysymyksiä, mitä he olivat saaneet. Mietin, mitä se voisi pahimmillaan olla. Se kysymystulva, ehkä jopa ne viattomatkin mutta minusta satuttavat kysymykset. Olisiko minusta siihen? Jaksaisinko?

Sitten ryhdyin miettimään, mitä ask.fm voisi minulle ja meille tarjota. Uudenlaisen vuorovaikuttaisen kanavan, mitä kautta kiinnostuneet pääsisivät kysymään juuri ne mielen päällä olevat kysymykset. Ehkä onnistuisin sitä kautta avaamaan vähän ajatusmaailmaani? Meidän elämäämme sellaisella tavalla, mikä ei vielä blogin ja muiden somekanavien kautta ole ollut mahdollista?

KANSIASK

Joten uskaltauduin. Nyt olen tuolla seikkaillut parisen päivää ja ollut positiivisella tavalla yllättynyt! Vielä on paljon opeteltavaa, mutta kaiken kaikkiaan olemme saaneet vain upeita ja ajatuksella kirjoitettuja kysymyksiä ja .. suurimman määrän tykkäyksiä sai juuri se vastaukseni, missä kerroin tyttärestäni ja toiveistani ihmisten ennakkoluulojen häivyttämisestä.

aski

Oletko sinä askissa? Ilmiannathan kommenteissa tunnuksesi, niin saan uutta seurattavaa!
Ja mehän siis löydytään sieltä nickillä Meriannen, eli osoitteesta ask.fm/Meriannen.

Siellä nähdään!


I gave it a lot of thought, and then signed myself up for ask.fm. Why? For it’s interactive way of communication – answer for a question, as simple as that really. So I found myself thinking if that would be a way to give people insight to how I think and see the world, and more about our life, stuff that I wouldn’t have been able to share through other social media before. So. Are you on ask.fm? Please let me know your nick, and so I can start to follow you there! I can be found there with “Meriannen”, the address is ask.fm/Meriannen.

rakkaudellam

Tagged , ,

Leave a Reply