Muut, Raskaus

Hormonitilitykset ja muuta

Minun PITI postata jostain ihan muusta, mutta koska nämä raskaushormonit niin jyllää ja sitä kautta blogin Facebook suorastaan laulaa näistä päivityksistä..

faceboooook

Halusin vinkata pikaisesti teille tänne muillekin – jos haluatte lukea meistä sellaisia lyhyitä päivityksiä, mitkä eivät blogiin todennäköisesti pääse, niin kannattaa seurata meitä myös tuolla Facebookissa!

Tämän hetkiset hormonipäivitykset:

hajottaa

ikavaisia

Näiden ja postauspäivitysten lisäksi linkittelen säännöllisen epäsäännöllisesti minua koskettaneita, ilahduttaneita tai ajattelemaan saaneita löytöjäni netistä. Kuten The Telegrafista löytyneen “Father’s Days” – videon, tai vammaisten lapsien balettiesitys – videon Huffingtonin sivuilta.

Tämän kirjoittaminen – ja hormonipäivitysten tunnustaminen – helpotti. Olo rennompi. Kohta petiin!

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu! <3


This post is all about the blog’s Facebook-page. Unfortunately most of the stuff there is in Finnish only, but just that you guys know too – I share there not only the new blog posts, but a little updates of our life that most probably won’t appear in the blog and links to different posts on websites that I had found touching, inspiring.. That’s the blog’s Facebook-page. You are welcome to follow it, and biggest apologies that I post there only in Finnish.

rakkaudellam

Tagged , , ,

Leave a Reply