Perhe-elämä

Väsynyt bloggaaja.

Olen saanut monelta eri kanavalta eri lukijoilta huolestunutta kysymystä siitä, että onko meillä kaikki kunnossa kun hetkeen ei ole kuulunut mitään. Miten ihania lukijoita ja seuraajia meillä onkaan, olen täällä päänsärkyisenä ihan herkistynyt!

Hulinaa ja vilinää on siis riittänyt, ja jopa stressinpoikasta saatu aikaiseksi turhauttavista ja perättömistä asioista, joista en vielä voi puhua. Mutta kuuluu meille hyvääkin, sillä Dan täytti viikonloppuna vuosia ja me Hanlonin kanssa järjestettiin hänelle synttäriyllätys!

aititytto

Jos olisin nauttinut tuona synttäripäivänä alkoholia, olisin seuraavat kaksi päivää luullut olleeni krapulassa. Niin kauhea päänsärky ja loputon väsymys, että huh! Olen ihan vapaaehtoisesti pitänyt siis konelakkoa tuon muutaman päivän ja ottanut unta takaisin niin paljon kuin vain kroppa sitä vaati. Eilen kuitenkin oltiin jo selvemmillä vesillä, ja tänä aamuna olo on jo lähemmäs normaalia.

naurattaa

Postausideoita on niin paljon että olo on kuin kuin paperitukossa olevalla tulostimella, joka epätoivoisesti yrittää raksuttaa 100 sivun tulostustilausta. Ensimmäistä kertaa ikinä en kuitenkaan ota stressiä bloggaamisesta, vaikka luulisi asian olevan nyt toisinpäin portaalibloggaajana. Itseasiassa oloni on rentoutuneempi ja varmempi täällä Kaksplussan tiloissa. Jaksan uskoa siihen, että te lukijat ette minnekään ole katoamassa, vaikka en ihan nyt fyysisen kuntoni takia kykene kirjoittamaan blogiin päivittäin. Ja nuo ihanat kyselyt eri kanavilla siitä, että onko meillä kaikki kunnossa vain vahvistaa sitä tunnetta.

Meistä välitetään. Meistä halutaan kuulla.

Se on ihan mielettömän ihana tunne. Tiedättekö? Kun joskus harmaina hetkinä olo ulkosuomalaisena perheenä on jopa hieman yksinäinen, niin on ihana tietää että täällä on joukko ystäviä odottamassa kuulumisia ja ajattelemassa meitä.

perhe

Kunhan maanantaina otettujen uusintaverikokeiden tulokset tulevat, voidaan lääkärin kanssa päästä yhteisymmärrykseen väsymykseni syistä. Näin ollen en tee lupauksia postaustahdin eteen. Voi olla, että jaksan päivittäin postata, tai sitten tulee näitä parin päivän taukoja sinne tänne. Ehkä joku päivä innostun postaamaan jopa kahdesti?

Näinä hiljaisina hetkinä aktiivisin somekanava onkin ollut instagram, joten sitä kautta meitä seuraavat pysyvät nyt ehkä parhaiten kärrillä meidän menoista.. Ehkä.


It has been eventful couple of days, some good and other really stressing… We’ve celebrated Dan’s birthday and I have suffered from a headache and ever so heavy exhaustion. In the middle of all that it has been really touching to get so many messages from you readers asking if everything is okay as I haven’t been able to post for couple days. It really makes me feel like somewhere out there we have caring friends who worry and think about us. Thank you for that – I’m not making any promises how often will I post in the future, it all depends on the blood test results that should come by soon. I do hope I will feel better soon, this is getting so frustrating being tired all – the – time. The most active social media path during this quiet season has been instagram. If you liked, I would recommend you follow us there.

rakkaudellam

Tagged ,

6 thoughts on “Väsynyt bloggaaja.

    1. Oi Roosa, niin ihana kuulla että olet kokenut samaistumisen tunteita miun blogin kautta! Tämä on nimenomaan se minun pääsyyni bloggaamiseen, vertaistuen tarjoaminen! Kiitos ihan hurjasti ihanasta kommentista – ja teillekin, jaksamista ja voimia erityiseen arkeen! xxx

  1. Kirjoittele vaan kun jaksat! Täällä kyllä odotellaan. Kovasti voimia ja valoisia päiviä!

Leave a Reply