Muut, Vlog

Videopostaus: Elsa leikkii

Olemme perheen kesken ideoineet hurjasti erilaisia vlogi-postauksia, ja nyt haluaisinkin tiedustella, että riittäisikö teillä videoiden katseluun mielenkiinto ja aika?

video

Tarkoittaen ihan oikeasti suunniteltuja videoita, joihin materiaalia kuvattaisiin vain ja ainoastaan postausmielessä. Toisin kuin tähän laittamani editoimani videontynkä tyttäreni leikeistä, niissä vlogi-postauksissa olisi jonkinlainen tarkempi ajatus ja juoni mukana. Eikä muihin tarkoituksiin kuvatut videonpätkät kudottu yhteen videoksi, niin kuin tässä maistiaisissa:

Elsa ja Dani Hanlon alias hevarityttö, joka halusikin tulla kutsutuksi oikealla nimellään blogissa, leikkivät yhdessä aikalailla päivittäin. Hanlon kuvaa noita videoita meille muistoksi, ja hänen luvallaan editoin videonpätkän heidän yhteisistä puuhistaan blogiin. Videon lopussa on todiste Elsan hyvin tärkeästä opitusta taidosta, huomasitko?

Suomeksi tulen puhumaan hevaritytöstä Hanlonina, sillä tuon mieheni nimen (Dan) ja Hanlonin nimen suomenkieliset versiot ovat identtiset. Yksityiseen päiväkirjaankin on pitänyt Hanlonille oma nimimerkki keksiä!

Mitä mieltä vloggaus – ajatuksesta?


We have been thinking a lot about vlogging. As a family we have come up with loads of different vlogging ideas! Now I only need to know if there was anyone interested in watching our videos; is it yay or nay? The videos would be a bit different than the one posted here, which I have edited from Dani’s videomaterial of what she had been doing with Elsa. On the vlog- videos there would be a bit more thought behind every video. Maybe. If we are lucky. Anyhow…

On that video there is proof of Elsa’s new crucial skill – did you see it? Hint: it’s in the end of the video.

rakkaudellam

Tagged , , , , , , , ,

8 thoughts on “Videopostaus: Elsa leikkii

  1. Ihana vlogi, katselin hymyssäsuin koko videopätkän ajan! Näitä katselisi mielellään useamminkin, kannatan siis ideaasi! 🙂 Voin vain kuvitella, että Elsan mielestä purkkapallon poksahtaminen kuulostaa tosi jännältä, hih. Huippu juttu, että oot päässyt tänne kaksplussan puolelle kirjoittelemaan. Oot ansainnut sen. Ihanaa kevättä ja aurinkoisia päiviä koko perheelle! Haleja 🙂

    1. JOOOO! Ja näitkö miten käsi heilui, kun selkeästi mieli teki jo ekan kerran jälkeen poksauttaa se purkkapallo itse? 😀 Niin minä toivoinkin että näitä videoita katselisi hymysuin, minulla näin käy ainakin joka ikisen kerran kun tuon videon laitan pyörimään.. Mutta minulla onkin “oma lehmä ojassa”, kukapa ei omaa lastaan katsellessa hymyilisi <3

      Ja kiitos! On ihan mieletön fiilis että tänne olen päässyt! Ja joo! Meillä on paaaaljon ideoita..! 😀

  2. Ihana Elsa! Hienoa, miten motoriikka on Elsalla kehittynyt huimasti. Arjen ISOJA onnistumisia ja riemun kiljahduksia. Oli niin hymyn korviin saava video! <3

    1. Todellakin isoja onnistumisia.. ! eritoten juuri videon aivan lopussa.. Minä oon aina niin fiiliksissä kun katselen näitä videonpätkiä.. 🙂

Leave a Reply