Yleinen

Opi tuntemaan minut Liebster Awardin kautta!

11kysymysta

Bloggaajakaverini haastoi minut Liebster Award – haasteeseen mukaan, missä tarkoituksena on tuoda lisää näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogeille. Oman blogin kävijämäärät ei noihin rajoihin nyt mene, mutta koska Voikku haastoi kivoilla kysymyksillä niin mukana ollaan!

Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

me in friedas

Olen aina rakastanut kirjoittamista, ja jo vuosia ennen kuin aloitin julkisen bloggaamisen pidin yksityisiä päiväkirjoja Livejournalissa ja WordPressissäkin. Järjestäessäni pysyvää muuttoani Englantiin minulle tuli tarve jakaa kuulumisia kaikkien kavereiden ja sukulaisten kanssa, ja siitä se ajatus pikkuhiljaa kypsyi julkiseen bloggaamiseen.

Miten päädyit blogisi nimeen?

Meriannen on ikivanha nimimerkkini eri Internetin kanavilla. Halusin jotain, mikä olisi jollain tavalla lähellä omaa nimeäni, mutta samalla toisi esille pikkukylällä eläneen teiniminäni vapaudenkaipuun. Siten nimessä on luonnollisesti sana “meri”. Blogin nimi koostuu siis tästä nimimerkistä ja toteaa napakasti sen, mistä blogissa puhisen eniten. Siitä, mitä on mielessäni.

Millaisia blogeja tykkäät seurata?

Oikeasta elämästä kertovia arkisia blogeja, joissa ei keskitytä mihinkään materiaalisiin omituisuuksiin astiastoista vaatteisiin ja tehtyihin ostoksiin. Sellaisia blogeja, joiden kirjoittajaan voin samaistua. Elämäntilanteemme ei edes tarvitse olla samanlainen, vaikka luonnollisesti yhdistävät tekijät aina ovat sopivia kiinnekohtia nimenomaan blogiin koukkuun jäämisessä. Lisäksi kirjoitustyyli on minulle tärkeämpää kuin esimerkiksi blogin kuvat!

Mikä on elämässäsi kaikkein tärkeintä?

Elsa, lapseni!

varpit

Mikä on/on ollut suurin unelmasi?

Kirjoittaminen ammattina ja sillä itseni/perheeni elättäminen. Kuin myös kirjan kirjoittaminen ja sen julkaisu! En osaa edes kuvitella sitä tunnetta, kun oman sieluni sanoilla raapustettua juuri julkaistua kirjaa pitäisin ensimmäistä kertaa käsissäni…

Mihin haluaisit matkustaa?

Suomeen, keskelle järvistä Savoa. Omien vanhempieni luokse, jotta koko perheeni voisi vihdoin ja viimein tavata Elsan ihan kasvotusten!

Mikä on parasta juuri sinussa?

Taitoni lukea ihmisten tunteita.

Mitkä ovat pahimmat tapasi?

Se, kuinka vaikea tuohon aiempaan kysymykseen oli vastata sekä tilanteiden ylianalysoiminen ja täydellisyyden tavoittelu. Kukaan eikä mikään ei ole täydellinen, näin ei minunkaan tarvitsisi olla. Nämä ovat oikeasti tosi pahoja tapoja, jotka vaikuttavat jokaikiseen päivääni!

Mikä on ollut elämäsi suurin pettymys?

Tämä aina riipaisee sanoa ääneen, ja tuntuu kuin jollain tavalla olisin huonompi äiti kun näin sanon. Mutta lapseni vammautuminen on elämäni suurin pettymys. Minä muiden lailla toivoin tervettä lasta, jonka kanssa juosta kilpoja pihalla, kiipeillä puissa ja rakennella majoja. Niin, että ne olisivat itsestäänselvyyksiä eikä aiheuttaisi päänvaivaa, että miten kaikki aktiviteetit järjestettäisiin niin että Elsakin pääsee mukaan. Vaikka hän on elämäni paras asia, mitä minulle on ikinä tapahtunut, enkä vaihtaisi mitään hänessä – niin silti on pakko hiljaa kuiskaten myöntää, että hänen vammaisuutensa on ollut se elämäni suurin pettymys. Pettymys, jonka olen jo hyväksynyt eikä se satuta tai aiheuta tunnekuohuja itsessään enää samalla tavalla.

Millainen olisi sinun unelmatalosi?

P1020171 -1

Yksikerroksinen iso omakotitalo vielä isommalla puutarhalla, jonne pystyisin rakentamaan Elsalle sopivan kunnon seikkailuradan. Meillä olisi myös iso lintuaviaario täynnä papukaijoja, jossa olisi tarpeeksi tilaa mennä myös pyörätuolin kanssa sisälle hoitamaan lintuja. Sekä uima-allas, jossa äiti ja tytär voisivat vetää yhdessä vesijumppaa!

Jos saisit valita kolme asiaa mukaan autiolle saarelle, niin mikä ne olisivat?

  1. Kulkuneuvon, jolla pääsen saarelta pois.
  2. Kynän.
  3. Päiväkirjani.

Haastan mukaan toiset juuri Kaksplussan portaalissa aloittaneet bloggaajakollegani Miss Mutsin, Operaatio Äidin sekä Munakoisoni ja minä. Olisi myös ihanaa, jos Heart Pumps Diesel vastaisi näihin kysymyksiin, eritoten sitten kun blogisiirto on jo tapahtunut!

Toivoisin heidän vastaavan näihin kysymyksiin:

1. Minkälainen olet bloggaajana?
2. Miksi juuri sinun blogiasi kannattaa lukea, miten se eroaa muista blogeista?
3. Mistä aiheista et kirjoita ja miksi?
4. Mitä tavoitteita sinulla on bloggaajana?
5. Mikä Kaksplussalla bloggaamisessa on parasta?
6. Mikä on suurin unelmasi?
7. Kuinka toivot lapsesi/lapsiesi näkevän blogisi vanhempana?
8. Mitä yksityisyys sinulle tarkoittaa bloggaajana?
9. Kadutko mitään tekemääsi bloggaajana?
10. Mitä haluaisit kertoa aloitteleville bloggaajille?
11. Mikä bloggaamisessa on tärkeintä?

Vastauksianne innokkaasti odotellen!


A blogger friend of mine challenged me to the Liebster Awards – blogging challenge in which I needed to answer to 11 questions, then pass on the challenge to other bloggers with 11 new questions made by me. Voikku asked me what I would take with me to a deserted island: I would make sure to have a vehicle so I can leave the place, my journal and a pencil. My other answers for her questions are as follows: I have always loved writing and kept private journals on Livejournal and WordPress long before I created my public blog. When I was arranging my permanent move to England I wanted to find a way to share our news to my friends and family; and that’s how the idea matured towards having a public blog. The name of the blog, that translates “In the mind of Meriannen”, comes down to the fact that I write here about anything and everything that is going through my mind really. Meriannen is my pretty old nickname that I’ve used for ages in different channels on the Internet. “Meri” means sea in Finnish, which I wanted to have in my nickname to represent my craving for freedom when I was a teenager. I follow blogs that are not typical lifestyle-blogs as I’m not interested in material stuff at all. I’m interested in people’s stories, not how they dress or decorate their bedroom! Elsa, my daughter, is the most important “thing” in my life. My biggest dream is to make a living with my writings and publish a book. I cannot imagine how it would feel like to hold the just published book written by me.. I would love to travel to Finland to see my side of the family and the best thing in me is my ability to read people’s mind.. I mean feelings! Emotions! You know? Me being a perfectionist and overanalysing everything are my worst habits ever that I really should get rid of, it’s not healthy! My dream house is a bungalow with a huge garden and aviary, that would have enough space to go inside with a wheelchair to take care of the birds.

I still have to admit that the biggest disappointment in my life is that my daughter was born disabled. Like any other expecting parent I was dreaming of a healthy child with who to play with and run with without having to think about too much how to include my child in the normal activities. Even though I have come to terms with her disability now and wouldn’t change a thing in her, I still have to say it’s not like I dreamed about this. It was disappointing to find out she might not ever walk.

These were my answers, and I asked the other new blogportal bloggers 11 questions about blogging.

rakkaudellam

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Opi tuntemaan minut Liebster Awardin kautta!

Leave a Reply