Perhe-elämä

Meidän kotona.

Vanhoja postauksia kääntäessäni englanniksi tajusin sen yhtäkkiä. Istuin vaaleansinisellä sohvallamme ja ryystin kahvia omasta mukistani. Kuuntelin, kuinka pesukone jylläsi keittiössä. Ruby kikatti hulvattomasti hevaritytön kanssa tyttöjen huoneessa. Leikkivät kuulemma kampaamoa.

Käppäilin keittiöön, ja aloin kiillottamaan uuden hellamme valkoista pintaa. Meidän hellaa.

On niin käsittämättömän upea tunne olla kotona. Meidän tavaroiden ympäröimänä. Ei enää liian pienessä kämpässä asunnonomistajan tavaroilla, vaan meidän. Meidän koti.
Ensimmäistä kertaa elämässäni kaikki ympärillä on minun ja minun kumppanini. Jotenkin.. Ei tätä voi vaan selittää. Oon vain niin onnellinen.


I was translating old posts when it hit me. I’m home. Surrounded only and entirely by our stuff. Not landlords, only ours. Girls were playing together in their room and giggling to themselves, I felt like doing exactly the same. At home.

rakkaudellam

Tagged , ,

Leave a Reply