Muut, Perhe-elämä

Me muutettiin!

Olemme muuttaneet!

maisema
Ja puutkin kukkivat!

Muutimme tänne siis pikavauhtia, ja nyt kirjoittelenkin jo uudesta osoitteesta.

hihhihh

Blogihiljaisuuden aikana olen hieronut hieman aivonystyröitäni, ja täällä taustalla pyöriikin sellaiset jutuntekokoneet ettei ole toista tässä blogitalossa ennen nähty! Odotan innolla että pääsisin pian näyttämään valmista jälkeä..

hyrra

Tulevien juttujen lisäksi saksalaisten ystävieni yllätysvisiitin myötä sain vihdoin sen tarvittavan potkun leveään ahteriini, minkä vuoksi olettekin ehkä huomanneet suurimman osan blogin postauksista kadonneen jonnekin.

kiikussa

Samalla, kun siivoan blogin tietokantaa, käännän postausten loppuun englanniksi vapaamuotoisia tiivistelmiä postausten pääsisällöstä – ihan kansainvälisiä ystäviäni varten. Olen vanhoja postauksia uusien käännöstensä kanssa jo pudotellut näkyviin, mistä palaute on ollut hämmentynyttä. Joidenkin seurantakanavien kauttahan nämä näkyvät yhtäkkiä “uusina” postauksina.

slides

Eli en esimerkiksi ole raskaana, vaikka postaus “Rakkauspakkaus ruudulla!” hypähtikin “uutena” linjoille. Tuo postaus on vuosien takainen ilonhuudahdus siitä, kun olin Elsalle raskaana.

Tämä uusi suuntaus blogissa juontaa juurensa siihenkin, että vierasbloggaaminen Kaksplussalla muuttuikin sitten portaalihommiksi – aloitamme siellä piakkoin! Olen tästä luonnollisesti hyvin, hyvin innoissani! Tästä saattaa koitua vielä sekavia aikoja teknillisten asioiden parissa, joten pyydän ja toivon kärsivällisyyttä!

(Saanko lisätä tähän vielä muutaman huutomerkin? Teen niin kuitenkin.
!!!! )

istutteetkukka

Kuvat ovat tämän päivän satoa, kun kävimme tutkimassa aivan parin minuutin kävelymatkan päästä löytyvää leikkipuistoa. Kyseinen puisto voitti uuteen projektiinsa rahoituksen (linkki), eli sinne on parhaillaan rakentumassa kaikille lapsille sopiva “leikkipuutarha” – eli juuri Elsan kaltaiset lapsetkin pääsevät vihdoin mukaan leikkimään! Odotan niin innolla, että uuden puiston rakennustyöt saadaan päätökseen; vaikka jo olemassa olevassa puistossakin meillä oli hyvin hauskaa!


There is a really good reason for becoming quiet in the blog. Not only did we have our friends over from Germany, but we got offered a wheelchair friendly council flat from a perfect location! So yes, we have only recently moved. When I wasn’t blogging I thought hard about different aspects of blogging and there are some awesome stuff happening behind the scenes that I hope I can show you soon! Additionally I kicked my own butt hard enough so finally started to write these little synopsis in the end of the blogposts. Therefore the old posts are mostly hidden at this moment as I’m working on the translations. They will be slowly added back to the blog once I have finished adding the translations.

I will be starting soon to blog in a new address at a blog portal called Kaksplus. I am really excited about this! I do ask for some patience as there might be some confusing times ahead with all the technical stuff going around with moving the blog across..

Oh, the pictures are taken today at the nearby playpark that we checked out – we already enjoyed it but cannot wait for the new playpark to be finished at the same site as it will be accessible for “all children”; meaning kids with special needs too can find things to play with there (link)!

rakkaudellam

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

18 thoughts on “Me muutettiin!

 1. Hih, yks pieni korjaus, if I may: Kyllä sä olit Danille raskaana, ElsaSTA 😉 Olikos tuo muuten bloginimi vai ihan oikee?

  1. Illan repeäminen! Ehehhhehhhehhehhhhhehhh! suomienkku! vitsit tän mä tuun muistamaan – toivottavasti! Elsa on bloginimi, vain siksi koska hää tykkää Frozenista ja Elsa on helpompi kuin EL 😀

 2. Paljon paljon onnea uuteen kotiin, ihanaa että saitte vielä niin kivan kämpän! So happy for you ja varmasti ihana kesä tulossa kun leikkipuistot sun muut ihan lähellä! Olenkin täällä kuumeisesti odotellut muuttopostausta ja hetkeksi hämmennyin kun just joku vanha raskaus postaus pomppas blogoportaalissa silmille ja olin että what!? 😀 Onnea myös uusista blogihommista, you rock!

  1. Kiitos AnnaRosa!!! Mä oon täällä niin intopinkeenä että tuntuu kuin voisin oikeasti ratketa! Niin paljon hyvää tapahtuu just nyt että iiiiiiiiih! Ja joo voin kuvitella, ja niitä postauksia tulee putkahtelemaan ihmeellisesti tasaisin väliajoin kun niitä vielä tiputtelen näkyviin kera käännösten.. 😀 xx

 3. Onnea uuteen kotiin ja tervetuloa takaisin linjoille, sinua onkin kaivattu! 🙂
  Lähetettiin teille postia, tulihan se perille?

  1. JOO! Tai siis, paketin tuloilmoitus oli tullut vanhaan osoitteeseen, en ole vielä ehtinyt noutaa sitä postitoimistosta! Oot sinä/te kyllä aikamoisia ihanuuksia, herkistyin <3 Kiitos!

 4. Hieno juttu, että saitte mieleisen kodin! Onnea uuteen kotiin! Blogisi on niin upea, että mahtavaa kun alat bloggaamaan kaksplussalla! Siellä on kauniin keväistä.

  1. Niinpä! Elämä on helpottunut ihan käsittämättömän paljon nyt kun on oikeasti sopivat tilat meidän tarpeisiin nähden! Sitä jaksaakin touhuta enemmän kun ei koko ajan tarvitse olla siirtämässä jotain toisen tavaran tieltä.. 😀
   Ja kiitos peppi! En vieläkään osaa ottaa vastaan kehuja, yritän opetella 😀 Mutta siis, kiitos <3

 5. Hirmuisesti onnea uuteen kotiin!! 🙂
  Meidän talotarjous hyväksyttiin toissapäivänä, joten meilläkin olisi muutto edessä reilun kuukauden päästä 🙂 Paitsi pari viikkoo sittenhän me vasta tähän vuokrakämppään muuettiin, joten nytnon muuttoaalto 😀

  1. KIIIITOKSIA! Ja suuronnittelut siihen suuntaan kanssa, ihanpa omaan kotiin.. vau, mikä unelma! Ja eipähän ainakaan ole ehtinyt hirveästi vielä tavaroita purkamaan…? 😀

 6. Onnea uuteen kotiin sekä myös uuteen blogikotiin! Mahtijuttu! <3 (Ja juu, Elsa on tosi hyvä bloginimi, kätsympi kuin EL. Kannatan. 🙂 )

  1. Saija – KIITOS! On ollutkin paljon ja monenlaista erilaista muuttovilskettä viime aikoina! NYT RAUHOITTUU JA VITSIT MITEN INNOISSANI OLEN IHAN KAIKESTA!

Leave a Reply