Perhe-elämä

Yllätysvierailulla tapahtunutta:

He saapuivat yllättäen ja täyttivät päivämme ilolla, naurulla ja puhtaalla onnella. Ne vuodet, jolloin emme olleet ehtineet nähdä, eivät merkinneet mitään. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta emme olleet kasvaneet erillemme, päinvastoin tuntui kuin ystävyytemme olisi vain vahvistunut.

Alkushokin jälkeen tiesin, minne ystäväni halusin ensimmäisenä viedä.

ingarannalla

Tietenkin ihastelemaan Bournemouthin upeaa ja kuuluisaa merenrantaa.

beach

“Ihan kuin olisi kesä!”

orava

Rannalta hipsimme läheiseen puistoon morjestamaan oravia.

naket

Jotka selkeästi arvostivat seuraamme.

neitsikka

Puistossa on myös ympärivuoden avoinna oleva pelastettujen lintujen aviaario, jota hoidetaan vapaaehtoisten voimin. Minä vihdoin sain kysyttyä tarvittavat yhteystiedot, jotta minäkin pääsen näitä entisiä lemmikkejä hoitamaan!

tiskaaaa

Seuraavana aamuna Danin lähdettyä töihin ystäväni poikaystävä “kääri hihat” ja aloitti tiskaamaan.

“Ei sun kuule tarvitse, anna minä!”
“Höpsis, ota sinä kuppi kahvia ja istu alas, rentoudu!” kuului käsky.

uamupala

Ei tarvinnut minun Elsallekaan aamupalaa huolehtia, kun ystäväni oli jo asialla. Minä hämmentyneen kiitollisena ja kuuliaisena join kahvini ja tokaisinpa sitten, että minätyttö sitä lähden sitten suihkuun. Hihkaisin mennessäni, että “vitsit, tää on luksusta”!

bastipancake

Suihkusta tullessani SB oli kietaissut vanhemmilta saamani esiliinan ylleen ja oli aamupalan teossa.

tytot

Me tytöt menimme pihalle nauttimaan piknikkimaton päälle aamuauringosta odotellessamme ruokaa.

nottantrum

Jos kyseessä olisi kuka tahansa muu taapero, tämä kuva saattaisi kuvastaa tyypillistä uhmaikäisen suutahtamista. Meillä tämä on aamujumppaa, sillä harjoittelemme edelleen pään nostamista lattiatasosta. Kovasti tyttö ähisi ja puhisi, ja onnistuipa pitämään vähän aikaa kädet oikeassa asennossa ja puskemaan niillä itseään hieman ylös! Ai että minä olin taas ylpeä meidän neidistä!

mietytto

Mistä syystä äidille iski suuri hellyydenpuuska ja piti tyttöä yrittää taas halia ihan puhki.

aamupala

Sitten mies kantoi “pöytään” meille pannarit kera raastamansa parmesaanijuuston, kanelisokeri-sekoituksen ja olipa hän kaapista löytänyt jopa mansikkahilloakin. Oma-aloitteinen mies!

smileypancake

“Katso, smiley – pannari!”

withcoconut

Sitten lähdettiin ostoksille, ja Charminsterin ruokaputiikeista löytyi kookospähkinä 40 pennin hintaan.

sensory

Vaikka se lopulta paljastuikin olevan sisältä mätä, oli se kuitenkin upea kokemus Elsalle. Tämä on tällaista aistien herättelyä tämäkin!

inga

Rakastan keväistä Englantia, sillä silloin tämä maa suorastaan puhkeaa kukkaan. Ei pelkästään joka paikka tursua narsisseja, vaan puutkin puhkeavat kukkaan!

bastisyottaa

Lounaalla minä sain taas vapaat kädet syödä oman lounaani ensin, kun SB oma-aloitteisesti kietaisi tyttäreni eteensä ja alkoi hänelle syöttämään kahvilasta ostamaamme kasviskeittoa. Kuvanottohetkellä en vielä ällistyksestäni johtuen ollut tajunnut vaihtaa kahvilan metallilusikkaa Elsan omaksi muoviseksi syöttölusikaksi!

family

Otettiin sitä nokosiakin, ja minä napsin toisista söpöjä salakuvia.

unimaittoi

Kun kaiken kivan tekeminen imi mehut niin perheen pienimmästä kuin isommistakin. Uni maittoi kumpanakin yönä, mitkä ystäväni meillä viettivät!


My friends arrived here as a surprise and filled our days with joy, laughter and pure happiness.

After the initial shock I took them to see the famous and gorgeus Bournemouth beach, about which they said how it feels like summer there. We said hello to the squirrels at the nearby park, admired the rescued pet birds at the outdoor aviary and did some shopping later. On their visit they took care of all the household chores from feeding Elsa to washing up, which meant I had free hands to sit down and drink a coffee. It was short but very happy visit. I’m such a lucky girl to have such friends like them! Not to forget a partner, who was arranging the whole thing with them behind my back!

rakkaudellam

Tagged , , ,

2 thoughts on “Yllätysvierailulla tapahtunutta:

Leave a Reply