Perhe-elämä

Tämä perheenäiti yllätettiin!

Niin kuin meitä instagramista seuraavat jo tietävätkin, minut yllätettiin ihan urakalla eilen. Vaikka jotain olin pystynytkin aavistamaan, että jotain on tekeillä.. Niin silti en ikinä osannut arvata tätä.

Ensinnäkin Dan ei mennyt töihin eilen. Lounasajan lähestyessä hän ilmoitusluontoisesti kertoi minulle, että minun kannattaisi lähteä nauttimaan aurinkoisesta kelistä ulos. Kun minä vähän änkytin vastaan, hän vain jämäkästi totesi etten ole ottanut kuuluisaa “omaa aikaa” hetkeen ja nyt siihen olisi täydelliset mahdollisuudet. “Mene syömään vaikka lounasta jonnekin!”

No, minähän lähdin. Kapula suolsi musiikkia Danin isojen kuulokkeiden kautta ja tanssahtelin mennä pubiin. Siellä nautiskelin syödä lohisalaatin ja repäisin jopa juoda olusen. Sitten kilahti tulla viesti, joka pyysi minua noutamaan kaupasta lounasta ja sitten saisin kyllä jo ilmaantua kotiinkin.

Ei sitten sen epäilyttävämpää.

lounaspubissa

Kotiovella tasapainottelin ostoskassien kanssa, jotka Dan hyvin vikkelään tuli noutamaan käsistäni. Kävellessäni sisälle hän piti juttua yllä kysellen, halusinko kahvia ja mitä olin tehnyt. Sitten hän vilkaisi toppiani ja sanoi, että taisi tulla vissiin lämmin kävellessä. En omasta mielestäni ollut edes hionnut, mutta Dan ehdotti vaihtamaan yläosan.

No, minä kilttinä tyttönä kävelin sitten makuuhuoneeseen hakeakseni uuden topin.

Siellä he istuivat. Paras ystäväni Saksasta poikaystävänsä kanssa.
Meidän sängyssä.
Täällä.

ingael

En ole nähnyt ystävätärtäni vuosiin – en sitten vaihto-oppilasvuoteni! Enkä siten vielä ollut tavannut hänen poikaystäväänsäkään, joka siinä ystäväni vieressä hymyili niin leveästi.

Olivat ainakin kuukauden verran tätä yllätystä selkäni takana järjestäneet!
En yhtään tiennyt, pitäisikö itkeä vai nauraa ystävätärtäni halatessani..

Eivätkä he tyhjin käsin tulleet.

elsven

Elsa rakastui ystäväni poikaystävän partaan ja heidän tuomaansa pehmoleluun. Frozen-leffasta tuttua Svenia Elsa hali pitkin päivää!

danbloodorangea

Danille toivat veriappelsiineja. Saksassa lapsena asunut Dan rakastaa niitä, ovathan ne maku lapsuudesta. Hän oli niin onnellinen, kun ystäväni matkalaukustaan kaivoi niitä hänelle kaksi pussillista!

(Kai siitä kertoo jo hänen tapansa pidellä noita aarteita sylissään kuin vauvaa?)

Ja koska tämä meidän taapero ei ole kuin kuka tahansa lapsukainen, hän ihastui myös veriappelsiinien kirpsakkaan makuun!

.. Minä .. En voi vieläkään uskoa, että ystäväni on täällä.


I truly love my life!

As our instagram followers already know, I got totally surprised yesterday!
I was told to leave the house for some valuable “me-time” lunchtime and upon arrival back home I found my best friend from Germany sitting on our bed here. I haven’t seen her in years, nor met her boyfriend ever before! She had been planning this with Dan for a month and I had no clue. I think it’s fair to say I’m truly a lucky lady!

rakkaudellam

Tagged , ,

Leave a Reply