Perhe-elämä

Väliaikatiedotus.

Yritän päivisin itse pysyä hereillä, saada edes jotain kotitöitä tehtyä tiskauksesta pyykkäämiseen ja keskitän huomioni tyttäreen. Istutan häntä erikoistuoliinsa, pyörittelen häntä lapsenlikaltamme saamalla patjallamme liikuntaharjoitteita hänen kanssaan tehden, kuunnellaan musiikkia ja luetaan kirjoja. Katsotaan Futuramaa ja köllitään yhdessä sängyssä. Myönnetään, tuo viimeinen on sellainen äidin viimeinen oljenkorsi saada edes pikkaisen unta päiväsaikaan, vaihtelevalla menestyksellä.

Iltaisin, kun minun bloggaamishetkeni saapuu, olen ollut ihan poikki. Olen työstänyt uutta pikkuprojektia sen minkä olen ehtinyt ja jaksanut (tästä pian lisää!), muuten otin vähän välimatkaa bloggaamiseen ihan oman jaksamisen takia. Aloitin uudet ehkäisypilleritkin viimeisten viikkojen aikana ja luulen, että ihon kukinnasta, väsymyksestä ja mielialavaihdoksista päätellen ei tämä pillerimerkki ole se meikäläiselle sopiva.

Tiedättekö myös sen tunteen, kun kirjoittamisen aiheita olisi se miljoona ja juuri siitä samasta syystä ei saa oikein mistään yhdestä aiheesta otetta? Sama käy minulle silloinkin, kun on tekemistä niin paljon ettei tiedä mistä kohti aloittaa hommien tekemisen…

Hengissä ollaan siis – bloggaamisen eteen töitä tehden, eritoten hyvin innoissaan uudesta projektista..!

Lähiaikoina blogissa siis tulossa:

  • Uudesta erityistuolistamme esittelypostaus – kunhan tuolin esittelijä käväisee meillä vielä tarkistamassa ne viimeisimmät hienosäädöt
  • Pelaavasta perheestä – mm. pelisuosituksia!
  • Passihommista Englannissa!
    .. ja niin monesta muusta!

Mistä sinä haluaisit lukea ensimmäisenä?

rakkaudellam

Tagged

2 thoughts on “Väliaikatiedotus.

Leave a Reply