Perhe-elämä

7/52: Kävimme ihailemassa mereneläviä!

Sunnuntaina perheemme tyttötiimi otti ja lähti pienelle reissulle!

me

Nimittäin Bournemouthin Oceanariumiin, jossa hevarityttö ei ollut käynyt vielä kertaakaan! Minä kannoin El:ää blogiyhteistyönä saamassamme kantorepussa ja ehdin räpsäistä pari hassua valokuvan yritelmää järjestelmäkamerallani, kun Ruby kysäisi saisiko hän kuvata? No tottakai! Enkä minä sitä kameraa sitten enää käsiini saanutkaan koko reissun aikana, mutta en toki pistänyt pahakseni. Bloggaajan perhehän tässä nyt ihan selvästi ollaan – ja minkälaisia kuvia tyttö saikaan otettua..!

Rubyn ottamat kuvat

minael

igu

kotilot

coral

mieel

otters

shell

tunnelissa

nemo

lapinakyvat

Hevaritytön ottamat kuvat

Hevarityttö oli liikenteessä iphonellaan, ja iloisesti antoi luvan jakaa nämä otoksensa myös blogissa:

meselfie

kuvajainen

kuvatasetelma

rubykuvaaja

turtlekollaasi

elturtle

elturtle1

halittttt

Näkövammaisena Elsalle oli paljon ihmeteltävää ja katseltavaa akvaarioilla – eri värejä ja niiden liikettä, valoja ja eritoten kilpikonnat olivat Elsan mieleen! Väsymyksestään huolimatta Elsa tuijotti kilpikonnia niin haltioituneena, että teki ihan minulle vaikeaa lopulta tehdä lähtöä!

Minun ottamat kuvat

Minä räpelsin kaikessa tohinassa ottaa kuvia sitten kännykällä.

seuralaiset

perhekollaasi

Aivan ihana sunnuntai.

Tulan kantoreppu on saatu blogiyhteistyön kautta – kiittäen Kantaen & Ipanainen!


On Sunday our family’s girl team took and went to the Oceanarium together. It was a little trip that everyone enjoyed – not only our disabled child, but the older one as well. She asked nicely if she could use my camera to take photos and who were I to decline that? And look how well she did, I’m well impressed!

rakkaudellam

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply