Perhe-elämä

6/52: Piristyneet leikkijät

Eilen se sitten tapahtui. Vihdoin ja viimein!

Meillä molemmilla oli selkeästi parempi olla, ja tyttö alkoi osoittaa mielenkiintoa leikkimistä kohtaan. Alkoi nostella jalkojaan, potki ja kierähteli sivuilleen. Hihitteli, kun kuuli sisäkorvaistutteidensa kautta omasta mielestään jotain hauskaa. Eritoten Futuraman alkumusiikin.

Niinpä minä innostuin ja istutin tytön nyt oikean kokoiseen erikoistuoliinsa, hain hevaritytön tuoman puisen pikkuruisen taidealustan ja ripustin siihen paperin. En löytänytkään tytölle joululahjaksi ostamiani isoja pulloja sormivärejä, jotka tiesin olevan helposti pestäviä ja nimenomaan lasten/vauvojen sormivärjäilyyn tarkoitettuja. Käytinkin siis sormivärejä, jotka olin hankkinut vuosi takaperin korttien tekoa varten.

Sitten ei kun taiteilemaan!

sormivarit
” alt=”sormivarit” width=”940″ height=”1251″ /> Kuvan (c) hevarityttö

Tyttö ihmetteli värimassan viileyttä, ja rakastin seurata hänen keskittynyttä ilmettään kun autoin hänen kätensä pysymään paperin lähellä. En piirtänyt hänen puolestaan – muuta kuin näytin omalla sormella mitä kuuluu tehdä kerran – ja annoin muuten hänen antaa kätensä vaellella paperilla vapaasti.

sormivau
Kuvan (c) hevarityttö

Siitä tuli hieno!

eldrawing

Käsien pesun jälkeen puhalleltiin vielä vähän saippuakuplia.

bubblesday
Kuvan (c) hevarityttö

Ihana lauantai-iltapäivä.

rakkaudellam

Tagged , , , ,

Leave a Reply