Perhe-elämä

Uusintakierros!

Flunssalla nimittäin. Täällä köhitään nyt kilpaa tyttären kanssa, ja niistetään nenää. Tosin Elsalla pitää käyttää “räkäimuria”, mutta kuitenkin! Dan näyttää osallistuvan myös tälle uusintakierrokselle, oireiltaan arvioisin että tulee noin 12 tuntia meikäläisen perässä. Kohta me istutaan kolmistaan ja pidetään nenätorvikonsertteja.

Ruby tulee meille tänään yökylään, katsotaan jos hänkin liittyy torvikuntaamme. Tekisi mieli laittaa viestiä äidilleen ja perua koko homma, mutta en vaan mitenkään haluaisi pahoittaa Rubyn mieltä. Ruby nimittäin pyysi viikonloppuna, että saisiko hän tulla meille tänään koulun jälkeen yökylään. Äitinsä vastusteli, koska “hei, silloinhan on se koulusi disco!”
“Ei se haittaa, en vaan mene sinne.”
“Ootko varma?”
“Joo. Haluan olla isän ja Maijun kanssa.”

Perupa siinä sitten.

Viime yönä kuuntelin huolestuneena tuota pikkuruisimman perheenjäsenemme rykimistä, ja kävimme laittamassa tyynyä patjansa alle. Lisäksi yksi tyyny pepun alle, kaksi molemmille sivuille. Tyttö nukkui pehmoisessa tyynyluolassa keho yläviistossa koko yön putkeen.
Koko. Yön. Putkeen.

Tänä aamuna lima irtoaa hänen rykiessään ja kuumetta ei ole nimeksikään.

Jos blogi hiljenee, se johtuu tämän mamman aivoaaltojen kokiessa pieniä lähetyskatkoksia lähettimien täyttyessä räästä.

Mutta sairaalareissua tästä tuskin nyt tulee – Elsa on jo paranemaan päin!

rakkaudellam

Tagged

Leave a Reply