Perhe-elämä

Esittelyssä Rouva Jääkaapin ovi

Barcelonassa asusteleva Ansku haastoi minut esittelemään jääkaappimme ovea. Muistelin siellä kotosalla Savonmaalla olevaa isoa jääkaapin ovea – miten se oli aina suorastaan vuorattu lippusilla ja lappusilla, erilaisilla magneeteilla ja perheenjäsenten viestittelyillä. Löytyi niin tärkeimmät puhelinnumerot kuin osoitteetkin.

Meidän jääkaappi näyttää suorastaan alastomalta sen rinnalla.

Roinaa sen ympäriltä kyllä löytyy. On Elsan erikoisrasvaista maitoa ja pari pahvilaatikollista tavaraa jääkaapin päällä. Heti kyljessä kiinni paras kaverinsa pakastin ja mikro.

Siskoltani joululahjaksi saamani magneetti pitää keskeisellä paikalla näkyvillä muistutuslipukkeita seuraavista varatuista ajoista kiropraktikolle. Luen nuo magneetin sanat päivittäin.
Niin totta.

Ruby toi jo edelliseen kämppään mukanaan jääkaappimagneetin.
“Halusin tuoda jotain omaa tänne meille”.

NDCS:ltä saimme vaikka mitä mielenkiintoista tavaraa heidän kanssaan viettämällämme viikonlopulla, tämä viikkosuunnitelma on yksi. Ei ole ollut vielä oikeassa käytössä, mutta ihana muisto se on silti.

Extranamina kuva eiliseltä illalta, kun Ruby leikki siskonsa kanssa sisäkorvaistutetiimiltä saamamme lelun kanssa. “Kato, nyt äännehtii lehmä, odotas, vaihdetaas toi vielä rummun ääniin..” Noin tytöt viihtyivät helposti puolisen tuntia keskenään, ja minä huokailin onnesta takavasemalla.

Söpöt.

Haastan jääkaapin oveaan esittelemään Jonnan Suomessa, Katien Lontoossa ja Ei kenetkään Uudessa Seelannissa!

 

Tagged ,

8 thoughts on “Esittelyssä Rouva Jääkaapin ovi

  1. Johan on niin outo yhteensattuma että pakko laittaa ihan viestiä. Eilen tai toissapäivänä monen mutkan kautta menin istaan katsomaan #keskonen. Silmiini pisti tuo samainen kuva siellä missä sinä pitelet teidän pientä. Ajattelin että on niin ihanan aito kuva, ja kaunis! Kuva jäi niin mieleeni, että mainitsin kummitädillenikin (keskolassa sh) että löysin niin lämpimän kuvan jostain ihan random tyypistä että jäin miettimään keskosuutta koko päiväksi. Ja nyt menin pitkästä aikaa bloggeriin ja ihmettelin miltä sivulta oli tullut noin paljon käyntejä ja sinähän se siellä..:D Palaan tän blogin pariin vielä viikonlopun aikana.

    1. VAU! Aika hienoa.. 😀 Tervetuloa siis vain katselemaan blogia ja kaikenlaiset ehdotukset sekä palaute otetaan mielellään vastaan! 😀 Hih, tää piristi!

Leave a Reply