Muut, Perhe-elämä

Meillekin tuli talvi!

STOP THE PRESS!

Englannissa on talvi! Pohjoisemmassa pyryttää, meillä on aurinkoista ja pakkasta jopa näin aamusta neljän (4) asteen verran! Mikä tarkoittaa:

jaa

car

takapiha

aurinkokuura

kuuuuura

lokki

takapiha

Samaan aikaan sisällä:

damhali

aaw

Kömmin peittojen alle lämpimään noiden kahden ihanuuden viekkuun. Vielä ihan vain hetkeksi.

Tagged , ,

4 thoughts on “Meillekin tuli talvi!

 1. Juu, meillä kerrottiin eilen uutisissa, että Britanniassa on lunta sen pari senttiä! 😀 😀 Ja näytettiin kuvia ulosajaneista autoista jne. mutta tokihan sitä kesärenkailla, ei siinä mitään. Upean näköistä teillä siellä, kun aurinko paistaa!

  Meillä täällä on vielä viimeiset hetket vähän enemmän lunta ja pakkasta, joten sen kunniaksi nukkamatot pääsivät ulkoilemaan hankeen. Melkeinpä pitäisi teille engelsmanneille napata kuva, mitä kaikkea nöyhtää tehokkaasti imuroidusta matosta lähtee, kun mattoa pääsee huiskuttamaan tuonne pihalle…

  1. Joo, täällä oli tapaninpäivän jälkeen uutiskuvaa siitä, miten pohjosessa on ihan kaaos 😀 Ja saatiin taas hyvä keskustelu aikaiseksi siitä, miten pari senttiä täällä on “maailmanloppu” ja Suomessa ei niinkään. Mutta ero onkin siinä, niin kuin sanoin anoppiperheellekin, että Suomessa lunta tulee joka vuosi pariksi kuukaudeksi, jolloin lumikalusto pitää hankkia ja pitää kunnossa. Kun taas täällä lunta saattaa tulla kyllä joka vuosi, mutta se kestää sen päivän, pari. Jos sitäkään, jos sitä edes tulee. Siihenpä ei kallista lumikalustoa kannata hankkia!

   Meillä taas täällä etelässä on tosiaan taas ihan eri, kivaa kuuraa ja jäätä kyllä on mutta siihen on jäänyt 😀 Ja britit kauhuissaan neljän asteen pakkasesta! 😀 😀

   LAITA! LAITA LAITA LAITA! Mulla on niin ikävä sitäkin miten petivaatteet voi viedä ulos pakkaseen hetkeksi, sitten paukutella pölyt pois ja raikkaat petivaatteet saada takaisin sänkyyn.. Ei se vain ole sama asia käyttää petivaatteita pesukoneessa, se on se pakkasen tuoksu ihana…

  1. Mä just näin kans uutisen miten sinne on taas leutoa tulossa! Ei oo tosikaan :< Ois nyt tullut vaan kunnollinen talvi pakkasineen, eikä sitä soutaa-huopaa – rumbaa kera pakkasten ja leutojen! 🙁

Leave a Reply