Perhe-elämä

Rubyn suusta kuultua

Se tuli ihan tyhjästä.

Madge, mä tykkään olla täällä teidän kanssa. Mä tykkään itseasiassa olla täällä enemmän kun äidin luona. Äidin luona mulla tulee helposti tylsää, mutta ei ikinä täällä.

 Ruby

– Voi kiitos rakas, minäkin nautin aina siitä kun olet täällä meidän kanssa. Se on mulle tärkeetä.

Sanoja seurannut halikohtaus lämmitti väsyneen äitihahmon mieltä, ja auttoi jaksamaan. Päivä meni rattoisasti, omalla painollaan, minun turhia hössöttämättä. Kun ei moiseen riittänyt energiaa. Dan tuli kuitenkin töistä kotiin normaalia aikaisemmin, jotta minä pääsin käymään lääkärillä – ja sieltä palasin sitten antibioottikuurin kera. Voimat loppui paluumatkalla, ärsytti kun vain parin bussipysäkin verran piti bussissa istua. Bussikuskikin nauroi minulle!

Illan ajan olenkin kuunnellut Rubyn ja Elsan kikatusta, kun isänsä on heitä viihdyttänyt.

Minun elämä on oikeasti aika ihanaa.

Tagged , ,

4 thoughts on “Rubyn suusta kuultua

  1. Mulla oli joku hyvä kommentti sulle. Mutta sitten uppouduin sun silmiin tossa blogi bannerissa. KAUNIS!!!! Ja ajatus katkes…..

    Noh anyways, IHANAA LOPPU VUOTTA MURU! x

Leave a Reply