Muut, Perhe-elämä

Jouluun valmistautumista ja kuka voittikaan lahjakortin?

sydann

Joulupuu on postitettu, kohta se on jo ovella.
Koristeita ripustettu ompi meidän seinille.

hirvi

Pienet tuikkuset valaisevat kauniisti.
Ympärillä äetimamma lauleleepi rujosti.

hiutaleovella

Kiitos sulle, Internetti, kallis ajanviettomme,
kun sä hoidit shoppailut, paras joululahjamme.

hiutale
lahjat

Postipate toi se valon, lahjat rikkaat, runsahat.
Autuuden ja yllätyksen, kaikki taivaan tarvitsemat.

crackers

Anna, Internet, viestin tän levitä, sytytellä ilahdusta
lukijoille kaikille. Siunaa, Internet, joulumme.

koristeetjoulu

Tyhjältä pöydältä olemme joulua alkaneet kotiimme rakentaa – koristeita, kynttilöitä, pakkanen täynnä jouluruokaa. Hankkiuduimme eroon ihanan mukavasta mutta käytännössä tyhjänpanttina kämpässämme majoittautuneesta nojatuolista, jotta saisimme joulukuuselle tilaa. Amazonista kuusikin on tilattu, pian toivon mukaan se pitkäikäinen muovikuusi saapuu joulufiilistämme nostattamaan. Ostettu on myös lahjoja tytöille, kun ei tarvinnutkaan miettiä niiden mahduttamista matkalaukkuun. Joulukortit jätin tekemättä kokonaan, sitä stressiä tämän kaiken päälle en enää halunnut ottaa kaposille hartioilleni.

korttijoulu

Jouluisia kortteja olemme kuitenkin saaneet, ja ne ovat holvikaarta päässeet koristamaan. Taas ihmisten hyvyys yllätti, sillä ystäväni oli laittanut meistä pienen pyynnön Edes yhtenä päivänä kaikkein tärkein – Facebook-ryhmään – ja sieltä jo kaksi korttia on postimies meille kantanut.
Kiitos, kiitos te ihanat. Ihania yllätyksiä, ilahduttavat minua ne kortit nyt seinältä päivittäin!

sydannnnn

Kiitos myös blogin vakilukijalle tessalle, naiselle, jolla sydän todellakin on paikoillaan! Kiitos joululahjoista, Danilta piilottamista joulusuklaista, pyyhkeistä ja kengistä! Ne kengät on muuten aikamoiset huomiopopot, kunnon kolke käy kun asfaltilla hiihdän niiden kanssa menemään!
Paksujen villasukkien kanssa mahtuvat juuri kivasti jalkaan – kiitos rakas. Kiitos. <3

tahdettahdet

Vielä on niin paljon tekemättä, mutta yhdestä asiasta lupasin olla ottamatta stressiä.
Siivoamisesta.
Aivan sama, että anoppiperhe tulee käymään joulupäivänä. Aivan sama, vaikka jokainen tavara ei aivan sillä omalla paikallaan olisi, ja jos joltain pinnalta löytyisikin pölyä. Tärkeintä kuitenkin ovat ne ihmiset ympärillä, se yhdessä tekeminen.. Ei se, että kämppä näyttää sisustusbloggaajan kodilta.

Kaikesta huolimatta, ehtii sitä ottaa joskus rennostikin:

rennosti

Kuva noista kahdesta piti ottaa, kun viikonloppuna kävin pesaisemassa hiukset ja sitten keittiöstä huhuilin Danille jotakin, todennäköisesti niinkin tähdellisen tärkeää kuin että haluaisiko hän lisää kahvia. Ihmettelin, kun ei vastausta kuulunut… Ja heidät löysinkin sitten tuollein.
Söpöläiset.

Tänä aamuna minä ja Elsa suoritettiin hyvin tärkeä tehtävä, nimittäin kalenteriarvonta!
Anteeksi lässyttämiseni, aamuväsymyksestä johtuen jäi joku jännä vaihde päälle.. Tottakai kannatti ottaa tyttö syliin, kun äänensävyni muuttui tuollaiseksi!

Elsa toimi onnettarena – onneksi olkoon vielä kerran voittajalle, olen sinuun yhteyksissä pikimmiten!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, ja erityiskiitokset kaikille teille, jotka annoitte runsaasti palautetta! Yhteyshenkilöni persoonallinenkalenteri.fi:stä on käynyt palautetta vilkuilemassa, ja omien sanojensa mukaan saattaa hän vastata joihinkin palautteisiin! 🙂

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Jouluun valmistautumista ja kuka voittikaan lahjakortin?

  1. Ihana nähdä videolla noin hymyileväinen kaksikko! Ei tosiaan kannata stressata siitä joulusiivouksesta, vaikka myönnän että olen itsekin siihen taipuvainen. En edes vietä joulua omassa kodissani vaan lähden perheen luokse koko viikoksi, mutta silti se siivoaminen onnistuu kalvamaan tuolla mielen perukoilla… Liekö joku lapsuudesta jäänyt ajatus kun koti piti puunata lattiasta kattoon. 😀 En kyllä silti aio kuin korkeintaan imuroida ja nakittaa tyttöystävän pyyhkimään pölyt isoimmilta pinnoilta.

    Onnea muutes voittajalle!

    1. Sitä minäkin olen miettinyt, että olisiko joku lapsuuden peruja tai median painostusta tuo joulusiivous! Yritän kauheasti olla ottamatta stressiä siivouksesta, vaikka myöntää täytyy että koko ajan jotain vähän siistin.. Ja silti koti näyttää ihan samalta kaaokselta kuin aina ennenkin XD syytän pientä kämppää! 😀 Ja oi, sinä onnenpekka, että pääset perheen luokse! <3 <3 Ja hyvä työnjako, tykkään! 😀

      … Hmm, minkähän työnjaon sitä meille keksisi.. 😀 HA! Dan saa huolehtia vessan, mie huolehdin keittiö-olohuoneen. JOO! 😀 😀 😀

Leave a Reply