Muut

Uutta blogissa: Nyt voit tilata blogin uutiskirjeen!

palkki

Joko huomasitte pienehkön muutoksen sivupalkissa?

Kyllä, vihdoin ja viimein päätin kokeilla tätä blogin ominaisuutta uudestaan. Silloin blogin aivan alkuaikoina tarjosin sähköpostilla seuraamista yhdeksi mahdollisuudeksi pysyä ajantasalla blogin tapahtumista, mutta se täyttyi robottien tekaistuista sähköpostiosoitteista. Pari blogin lukijaa on kuitenkin silloin tällöin kysynyt tilauskirjeen perään, viimeisimpänä nyt aivan ihana tessa. Päätinkin siis vilkaista, jos WordPressillä olisi mitään uutta tilauskirje – mahdollisuutta.. ja innostuin!

Ensinnäkin, tämä uusi tilauskirje-ohjelma vaatii tilauksen vahvistamisen, jolloin voin helposti pitää listan puhtaana roboteista. Toisekseen minulla on täysi kontrolli siitä, minkälaisia uutiskirjeitä teille lähtee! Voin kirjoittaa teille ihan omia kirjeitä, kuin myös sähköpostilla lähtee tilaajille aina ilmoitus uusista postauksista välittömästi. Näin tiedätte aina, kun jotain on blogiin ilmestynyt.. ja päätin, että ainakin kerran kuussa kirjoitan sähköpostin tilanneille ihan oman pienen uutiskirjeen! Näin ollen uutiskirjeen tilaajat olette omalla tavallaan blogin VIP-lukijoita, sillä minkään muun kanavan kautta samankaltaista viestimistä ei tule tapahtumaan!

uutiskirje

Uutiskirjeen voi helposti tilata joko jättäessänne kommenttia, sieltä uutena juttuna löytyy nyt tällainen ruksattava:

kommenteista

tai tuolta sivupalkista. Postausten loppuun voin silloin tällöin tehdä myös tämän lomakkeen (kuten alla, toimiva lomake!), vaikka minusta tuo vie yllättävän paljon tilaa! En tiedä vielä miten voisin saada paremman tilauslomakkeen postausten loppuun…

Tilatessanne uutiskirjeen muistakaa tarkkailla sähköpostianne, sillä vahvistamattomat tilaukset tulen säännöllisesti siistimään listalta pois!

Uutiskirje, yay vai ei?

Tagged , ,

Leave a Reply